Árajánlat kérés

Felkeltette érdeklődését az online marketing?

 

Kérjen ajánlatot és azonnal elkezdhetjük kidolgozni a professzionális digitális marketing megoldásokat tartalmazó kalkulációt.

A Marketing21-nél izgalmas kihívásnak tekintünk minden céget. Biztosak vagyunk abban, hogy a 21. században nincs olyan vállalkozás, amelyet ne lehetne fellendíteni a digitális marketingtechnológiák segítségével.

Az árajánlat az online marketing esetében egy összetett dokumentum, hiszen minden cég igényei egyediek. A legtöbb szolgáltatás esetében számolni kell a reklámelhelyezés költségével, valamint az ügynökségi díjjal is.

Amennyiben már tisztában van az online marketingben rejlő lehetőségekkel, de még nem tudja, hogy milyen eszközöket érdemes alkalmazni, igényelje marketing felmérés és tanácsadás szolgáltatásunkat először!

 

“Már az első találkozás alatt éreztem a fiatalos lendületet Szabolcsban. A munkánk során kiderült, hogy ez komoly profizmussal is társul. Az új honlap elkészülte óta több visszajelzést kaptam, hogy milyen igényes és tartalmas az oldal. Ennek eredményeként többszörösére nőtt a vállalkozásom forgalma.”

Bende Zsuzsa

Babalaguna

“Személyre szabott ajánlattal érkezve előre megvizsgálta és technikailag elemezte addigi online jelenlétemet. Elém tárva nem volt kérdés a választás. Tudja min és mikor kell változtatni.”

Ráki Gergely

ügyvezető, PanoGráfus Kft.

“Szabolccsal nem csak azért jó együtt dolgozni mert gyors, pontos, lelkiismeretes. Hanem azért is, mert kiválóan kommunikál. Olyannal is meg tudja értetni az online marketing lényegét, menetét, akinek egészen más a szakmája.”

Boros István

vezérigazgató, Cegos Zrt.