Árajánlat kérés  Felkeltette érdeklődését az online marketing?

  Kérjen ajánlatot és azonnal elkezdhetjük kidolgozni a professzionális digitális marketing megoldásokat tartalmazó kalkulációt.

  A Marketing21-nél izgalmas kihívásnak tekintünk minden céget. Biztosak vagyunk abban, hogy a 21. században nincs olyan vállalkozás, amelyet ne lehetne fellendíteni a digitális marketingtechnológiák segítségével.

  Az árajánlat az online marketing esetében egy összetett dokumentum, hiszen minden cég igényei egyediek. A legtöbb szolgáltatás esetében számolni kell a reklámelhelyezés költségével, valamint az ügynökségi díjjal is.

  Amennyiben már tisztában van az online marketingben rejlő lehetőségekkel, de még nem tudja, hogy milyen eszközöket érdemes alkalmazni, igényelje marketing felmérés és tanácsadás szolgáltatásunkat először!

  Google Partner ügynökség pecsét

  Kriston Csaba - ACTERRA

  „Kicsit pesszimistán álltam ahhoz az ígérethez, amikor drasztikus javulást ígértek a kulcsszókutatás és a kampányok hatékonyságának növelésében. Aztán látványosan javultak az eredményeink, teljesen átalakult a weboldalunk, valamint az is, ahogy most gondolkodunk az online marketingről.”

  Kriston Csaba, ügyvezető igazgató
  ACTERRA International Kft.

  Halasi Zsuzsanna - Pont32

  „Már ajánlás útján jutottunk el a Marketing21 csapatához, ami akkoriban még csak 2 főből állt. Azóta ők is folyamatosan bővülnek, pont úgy, mint nekik hála a mi pácienskörünk. Az általuk kidolgozott új honlappal, majdan egyéb platformok bevezetésével, mi magunk is könnyedebben reagálunk a piaci helyzetre.”

  Halasi Zsuzsanna, praxis manager
  Pont32 Fogászat és Szájsebészet

  Baricza Norbert - Netenpiac.hu

  „Nagyon könnyű együtt dolgozni a Marketing21 Kft. munkatársaival. Gyorsak, segítőkészek, széleskörű tapasztalattal rendelkeznek, amit mind hazai, mind külföldi webáruházunk működtetésénél hasznosítani tudunk.”

  Baricza Norbert, cégvezető
  Netenpiac.hu

  Marketing eszközök a gyakorlatban

  Ingyenes tanfolyam hírlevél feliratkozóknak 

  ✔️ 6 nap, 6 lecke

  ✔️ Hatékony, teljesítmény alapú kampányok

  ✔️ Gyakorlatban tesztelt, bevált módszerek

  ✔️ Haladó eszközök innovátoroknak

  Sikeres feliratkozás: hamarosan küldjük az első leckét!