Árajánlat kérés

Felkeltette érdeklődését az online marketing?

 

Kérjen ajánlatot és azonnal elkezdhetjük kidolgozni a professzionális digitális marketing megoldásokat tartalmazó kalkulációt.

A Marketing21-nél izgalmas kihívásnak tekintünk minden céget. Biztosak vagyunk abban, hogy a 21. században nincs olyan vállalkozás, amelyet ne lehetne fellendíteni a digitális marketingtechnológiák segítségével.

Az árajánlat az online marketing esetében egy összetett dokumentum, hiszen minden cég igényei egyediek. A legtöbb szolgáltatás esetében számolni kell a reklámelhelyezés költségével, valamint az ügynökségi díjjal is.

Amennyiben már tisztában van az online marketingben rejlő lehetőségekkel, de még nem tudja, hogy milyen eszközöket érdemes alkalmazni, igényelje marketing felmérés és tanácsadás szolgáltatásunkat először!

 

“A Marketing21 mindig naprakész megoldásokat nyújt nekünk. Sőt, egy lépéssel a piac előtt járnak, és így még hatékonyabbak. Sok újdonsággal és jó ötletekkel szolgáltak már nekünk.”

Hamar Krisztina

Director of Sales and Marketing, Frasers Hospitality

“Profi online marketing szolgáltatások egy lelkes és rugalmas csapattól. Kell ennél több egy mai vállalkozás számára?”

Nagy Katalin

igazgató, TEAKhome Kft.

“Szabolccsal nem csak azért jó együtt dolgozni mert gyors, pontos, lelkiismeretes. Hanem azért is, mert kiválóan kommunikál. Olyannal is meg tudja értetni az online marketing lényegét, menetét, akinek egészen más a szakmája.”

Boros István

vezérigazgató, Cegos Zrt.