B2B Marketing Ügynökség

Business-To-Business (B2B) marketing szolgáltatásokkal növelheti a beérkező ajánlatkérések és vásárlások számát. Megtérülő lead generáló és értékesítő kampányainkkal hátra dőlhet: mindig lesz elegendő kontakt az értékesítő kollégák kezében.

B2B Marketing
Marketing21 B2B marketing ügynökség

B2B marketing szolgáltatás

A Business-To-Business (B2B) marketing egy speciális terület: ilyenkor egy vállalkozás olyan termékeket kínál, amelyekkel más vállalkozások és cégek igényeit szolgálja ki. Tény, hogy a B2B marketing egy összetett kihívás, aminek az elsődleges oka, hogy rendkívül szűk célközönséget kell hatékonyan megszólítani.

A Marketing21 számos speciális B2B szolgáltató digitális reklámkampányaiért felel már évek óta, így az összegyűjtött tudással hatékonyan tudjuk segíteni ügyfeleinket. Az elmúlt években számos B2B iparágban dolgoztunk:

 • Szálloda menedzsment szoftver értékesítése
 • Vállalatirányítási rendszer marketing kampányai
 • B2B webshopok reklámozása: nagykonyhai berendezések, műhelyszerszámok, hotel ellátó áruházak,
 • Nagykereskedő cégek partnerkereső kampányai
 • Építőipari B2B kereskedő cégek reklámozása
 • Marketing szoftver értékesítése
 • HR, Tréning, Coaching cégek szolgáltatásainak reklámozása

Miért a Marketing21 B2B marketing ügynökség?

 • Analitikus szemlélet: a digitális B2B kampányokat csak akkor indítjuk el, ha az analitikai beállítások már professzionálisan megtörténtek, így az eredményesség folyamatosan mérhető
 • Szakképzett marketing csapat: legyen szó PPC hirdetésről, keresőoptimalizálás (SEO) projektről vagy content marketingről, nálunk minden szakterületnek saját specialistája van
 • All-in-one szolgáltató: nem kell minden részfeladathoz külön szakértőt keresnie, mi lefedjük a digitális marketing teljes területét, így biztosított lesz az összhang a B2B marketing eszközök között
 • 24/7/365 reporting: adatvizualizációs technológiával készülő beszámolóink folyamatosan elérhetők a hét minden napján
 • Közvetlen kapcsolattartás: munkaidőben gyorsan válaszolunk a feltett kérdésekre és kérésekre, valamint rendszeres találkozókra is lehetőséget biztosítunk
Business To Business marketing kép

B2B marketing eredményeink számokban

digitális marketing specialista

futó keresőhirdetés kampány

folyamatos SEO projekt

millió Ft hirdetéskezelés/év

B2B reklám szolgáltatásaink előnyei

Nincs mellébeszélés

A pontos adatokban és a transzparens együttműködésekben hiszünk: mindent mérünk, így a legjobb helyre kerül a marketing büdzsé.

Innovatív szolgáltatások

A hazai ügynökségek között rendszeresen az elsők között vezetjük be az elérhető új eszközöket, így a versenytársak előtt járhatnak ügyfeleink.

Profi, állandó csapat

Folyamatosan bővülő csapatunkban a senior kollégák mentorálással segítik az ifjú titánokat. A tapasztalat hatalmas érték, ezért állandó, teljes munkaidőben dolgozó kollégák kezelik a kampányokat.

6+ év B2B tapasztalat

Sikeres B2B marketing projektekben több mint 6 év tapasztalatunk van számos iparágból. Hirdettünk szoftvert Jamaikától Dél-Koreáig, de a kis ügyvédi irodákat is teljes lelkesedéssel támogatjuk.

Büszkék vagyunk rá, hogy ők is minket választottak
Acterra B2B SaaS
Expondo - B2B webshop marketing
Metalloglobus építőipari B2B projekt
Hotel szoftver marketing
dr. Bodó Gergely Ügyvéd - üzleti jog B2B
Office Garden irodabérlés: B2B lead generálás

Így segítjük B2B piacon dolgozó ügyfeleinket

B2B Google Ads kampányok

Google Partner ügynökségként rengeteg fiókot kezelünk, de a B2B marketing projektek mindig kifejezetten izgalmasak szakmai szemszögből. Legtöbbször nagyon szűk réteget kell megszólítani a kampányokkal, ráadásul – különösen szoftver szegmensben – magas kattintási költségekkel kell számolni.

Tudjuk, hogy rengeteg új ajánlatkérőre van szüksége ügyfeleinknek ahhoz, hogy elérjék céljaikat. Ráadásul a marketing büdzsé is gyakran korlátos, ezért arra törekszünk, hogy a lehető legalacsonyabb fajlagos költséggel (CPA) szállítsuk a leadeket.

B2B marketing ügynökségként viszont az is fontos feladatunk, hogy ne csak a rövid távú sikerekhez segítsük hozzá ügyfeleinket. A Google Ads (régen Adwords) számos lehetőséget tartogat a B2B márkaépítésre is, ezért szoros költségkeret mellett is arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy maradjon keret a márka erősítésére is.

Google Display: remarketing nélkül nincs siker

A Display hálózaton ügyfeleink el tudják érni hatékonyan a célcsoportjukat. A remarketing kampányok elkészítése kötelező feladat, de olyan egyedi elhelyezésekkel is jó eredményeket lehet elérni, amelyek a célközönséget aktívan megtalálják.

Üzleti hírportálok, blogok reklámfelületei, YouTube hirdetések és Gmail (Discovery) kampányok is erős támaszai lehetnek a B2B marketingnek.

A Google Display bannereket belsős grafikus csapatunk tervezi, így biztosak lehetnek benne ügyfeleink, hogy ütős lesz a vizuális megjelenés.

SEO a webshop marketingben

A B2B marketing ügynökségek között ritka, hogy PPC és SEO szolgáltatással is rendelkezzenek. Nálunk mindkét szolgáltatás házon belül adott, mivel tudjuk, hogy a magas kattintási költségek miatt nem érdemes kizárólag fizetett kampányokra támaszkodni.

A keresőoptimalizálás (SEO) nagyon elhanyagolt marketing eszköz a B2B cégek esetében, pedig kis kitartással sokkal jobb megtérülési arányszámokat lehet hozni vele, mint bármely PPC kampánnyal. Tény ugyanakkor, hogyha gyors eredményekre van szükség, akkor nem a SEO a megfelelő választás. Viszont, ha a marketing büdzsé már lehetővé teszi, érdemes azonnal belevágni: 1-2 év alatt több látogató és ajánlatkérő fog érkezni organikusan, mint fizetett hirdetésből.

B2B és közösségi média marketing

A közösségi médiáról még mindig sokan gondolják, hogy csak B2C piacon érdemes foglalkozni vele. A réspiacokon, szűk célközönségeknél nehéz azonnali eredményeket hozni, de nagyon sok kampánytípus alkalmas B2B cégek támogatására is.

Jelenleg is számos olyan Facebook hirdetésünk fut, amely meglepően jó eredményeket hoz: ki kell tapasztalni a megfelelő célközönséget, kommunikációt, és nem fognak elmaradni az eredmények.

CRO: konverziós ráta optimalizálás

Az üzleti életben nagyon fontos a megbízhatóság, ezért félkész weboldalakkal, nehézkes vásárlási és ajánlatkérési folyamatokkal nem lehet eredményeket elérni. Szolgáltatásaink keretei között átnézzük a weboldalak hiányosságait és megoldjuk azokat. A B2B szegmensben gyakran magasak a kattintási költségek, ezért mindent meg kell tenni, hogy a látogatók lehető legnagyobb részét bírjuk vásárlásra.

Előfordul azonban, hogy egy-egy régi weboldal megújítása már nem hatékony vagy nem is lehetséges. Ilyen esetekben a weboldal készítés szolgáltatásunkat ajánljuk fel ügyfeleinknek.

Marketing21 B2B marketing ügynökség

Segítünk fellendíteni vállalkozását: kérjen ajánlatot gyorsan és egyszerűen!

Elégedett ügyfeleink mondták

Rillgo - Marketing21 ügyfél

„Profi, rugalmas, segítőkész csapat. Könnyű velük együtt dolgozni.”

Lakatos Tamás, CEO
Rillgo vendéglátó szoftver

Kriston Csaba - Acterra

„Kicsit pesszimistán álltam ahhoz az ígérethez, amikor drasztikus javulást ígértek a kulcsszókutatás és a kampányok hatékonyságának növelésében. Aztán látványosan javultak az eredményeink, teljesen átalakult a weboldalunk, valamint az is, ahogy most gondolkodunk az online marketingről.”

Kriston Csaba, ügyvezető igazgató
ACTERRA International Kft.

ANRO - Marketing21 ügyfél

„Nagyszerű választás volt az online marketing feladatainkat az M21 csapatára bízni! Eredményesen kezelik a Google és a Facebook hirdetési kampányokat, ezáltal sok új vevőt szerezve cégünknek. Köszönjük!”

Tályai Gábor, ügyvezető
ANRO Épületdíszítés Kft.

Marketing eszközök a gyakorlatban

Ingyenes tanfolyam hírlevél feliratkozóknak 

✔️ 6 nap, 6 lecke

✔️ Hatékony, teljesítmény alapú kampányok

✔️ Gyakorlatban tesztelt, bevált módszerek

✔️ Haladó eszközök innovátoroknak

Sikeres feliratkozás: hamarosan küldjük az első leckét!