B2B Marketing Ügynökség

A Business-To-Business (B2B) marketing szolgáltatással növelheted a beérkező ajánlatkérések és vásárlások számát, így mindig lesz elegendő kontakt az értékesítő kollégák kezében.
Ajánlatkérés
B2B marketing szolgáltatások

B2B marketing szolgáltatás

A Business-To-Business (B2B) marketing egy speciális terület: ilyenkor egy vállalkozás olyan termékeket kínál, amelyekkel más vállalkozások és cégek igényeit szolgálja ki. A B2B marketing egy összetett kihívás, mivel szűk célközönséget kell hatékonyan megszólítani.

A Marketing21 számos B2B szolgáltató digitális reklámkampányaiért felel már évek óta, így az összegyűjtött tudással hatékonyan tudjuk segíteni ügyfeleinket. Az elmúlt években számos B2B iparágban dolgoztunk:

 • Vállalatirányítási rendszer marketing kampányai
 • B2B webshopok reklámozása: nagykonyhai berendezések, műhelyszerszámok, hotel ellátó áruházak,
 • Nagykereskedő cégek partnerkereső kampányai
 • Szálloda menedzsment szoftver értékesítése
 • Építőipari B2B kereskedő cégek reklámozása
 • Marketing szoftver értékesítése
 • HR, tréning, coaching és jogi szolgáltatók reklámozása

Miért a Marketing21 B2B marketing ügynökség?

 • Analitikus szemlélet: a digitális B2B kampányokat csak akkor indítjuk el, ha az analitikai beállítások már professzionálisan megtörténtek, így az eredményesség folyamatosan mérhető
 • Szakképzett marketing csapat: legyen szó PPC hirdetésről, keresőoptimalizálás (SEO) projektről vagy content marketingről, nálunk minden szakterületnek saját specialistája van
 • All-in-one szolgáltató: nem kell minden részfeladathoz külön szakértőt keresni. Lefedjük a digitális marketing teljes területét, így biztosított lesz az összhang a B2B marketing eszközök között
 • 24/7/365 reporting: adatvizualizációs technológiával készülő beszámolóink folyamatosan elérhetők a hét minden napján
 • Közvetlen kapcsolattartás: munkaidőben gyorsan válaszolunk a feltett kérdésekre és kérésekre, valamint rendszeres találkozókra is lehetőséget biztosítunk
B2B marketing ügynökség - Budapest

Miért a Marketing21 B2B marketing ügynökség?

Nincs mellébeszélés

A pontos adatokban és a transzparens együttműködésekben hiszünk: mindent mérünk, így a legjobb helyre kerül a marketing büdzsé.

Innovatív szolgáltatások

A hazai ügynökségek között rendszeresen az elsők között vezetjük be az elérhető új eszközöket, így a versenytársak előtt járhatnak ügyfeleink.

Profi, állandó csapat

Folyamatosan bővülő csapatunkban a senior kollégák mentorálással segítik az ifjú titánokat. A tapasztalat hatalmas érték, ezért állandó, teljes munkaidőben dolgozó kollégák kezelik a kampányokat.

7+ év B2B tapasztalat

Sikeres B2B marketing projektekben több mint 7 év tapasztalatunk van számos iparágból. Hirdettünk szoftvert Jamaikától Dél-Koreáig, de a kis ügyvédi irodákat is teljes lelkesedéssel támogatjuk.

Így segítjük B2B piacon dolgozó ügyfeleinket

Google Ads
Google Display
SEO
Social
CRO
Google Ads Hirdetéskezelési Megoldások

B2B Google Ads kampányok

Google Partner ügynökségként rengeteg fiókot kezelünk, de a B2B marketing projektek mindig kifejezetten izgalmasak szakmai szemszögből. Legtöbbször nagyon szűk réteget kell megszólítani a kampányokkal, ráadásul – különösen szoftver szegmensben – magas kattintási költségekkel kell számolni.

Tudjuk, hogy rengeteg új ajánlatkérőre van szüksége ügyfeleinknek ahhoz, hogy elérjék céljaikat. Ráadásul a marketing büdzsé is gyakran korlátos, ezért arra törekszünk, hogy a lehető legalacsonyabb fajlagos költséggel (CPA) szállítsuk a leadeket.

B2B marketing ügynökségként viszont az is fontos feladatunk, hogy ne csak a rövid távú sikerekhez segítsük hozzá ügyfeleinket. A Google Ads számos lehetőséget tartogat a B2B márkaépítésre is, ezért szoros költségkeret mellett is arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy maradjon keret a márka erősítésére is.

Google Display Hirdetés Tervezés

Google Display: remarketing nélkül nincs siker

A Display hálózaton ügyfeleink el tudják érni hatékonyan a célcsoportjukat. A remarketing kampányok elkészítése kötelező feladat, de olyan egyedi elhelyezésekkel is jó eredményeket lehet elérni, amelyek a célközönséget aktívan megtalálják.

Üzleti hírportálok, blogok reklámfelületei, YouTube hirdetések és DemandGen kampányok is erős támaszai lehetnek a B2B marketingnek.

A bannereket és vizuális tartalmakat belsős grafikus csapatunk tervezi, így biztosak lehetnek benne ügyfeleink, hogy ütős lesz a vizuális megjelenés.

SEO Megoldások

B2B SEO

A B2B marketing ügynökségek között ritka, hogy PPC és SEO szolgáltatással is rendelkezzenek. Nálunk mindkét szolgáltatás házon belül adott, mivel tudjuk, hogy a magas kattintási költségek miatt nem érdemes kizárólag fizetett kampányokra támaszkodni.

A keresőoptimalizálás (SEO) nagyon elhanyagolt marketing eszköz sok B2B cégek esetében, pedig kis kitartással sokkal jobb megtérülési arányszámokat lehet hozni vele, mint bármely PPC kampánnyal. Tény ugyanakkor, hogyha gyors eredményekre van szükség, akkor nem a SEO a megfelelő választás. Viszont, ha a marketing büdzsé már lehetővé teszi, érdemes azonnal belevágni: 1-2 év alatt több látogató és ajánlatkérő fog érkezni organikusan, mint fizetett hirdetésből.

Közösségi Média Megoldások

B2B és közösségi média marketing

A közösségi médiáról még mindig sokan gondolják, hogy csak B2C piacon érdemes foglalkozni vele. A réspiacokon, szűk célközönségeknél nehéz azonnali eredményeket hozni, de nagyon sok kampánytípus alkalmas B2B cégek támogatására is. A legújabb AI alapú kampányok pedig egyre hatékonyabban támogatják az üzleti szolgáltató cégeket is.

Jelenleg is számos olyan Facebook és LinkedIn hirdetésünk fut, amely meglepően jó eredményeket hoz: ki kell tapasztalni a megfelelő célközönséget, kommunikációt, és nem fognak elmaradni az eredmények.

CRO Marketing Megoldás

CRO: konverziós ráta optimalizálás

Az üzleti életben nagyon fontos a megbízhatóság, ezért félkész weboldalakkal, nehézkes vásárlási és ajánlatkérési folyamatokkal nem lehet eredményeket elérni. Szolgáltatásaink keretei között átnézzük a weboldalak hiányosságait és megoldjuk azokat. A B2B szegmensben gyakran magasak a kattintási költségek, ezért mindent meg kell tenni, hogy a látogatók lehető legnagyobb részét bírjuk vásárlásra.

Előfordul azonban, hogy egy-egy régi weboldal megújítása már nem hatékony vagy nem is lehetséges. Ilyen esetekben a weboldal készítés szolgáltatásunkat ajánljuk fel ügyfeleinknek.

Mérhető és megtérülő kampányokkal elérheted az üzleti célokat
Kérj ajánlatot gyorsan és egyszerűen!
Ajánlatkérés
Website by Marketing21