CSR | Társadalmi felelősségvállalás

A Marketing21 kisvállalkozás ugyan, de tudjuk, hogy a változás mindig helyben kezdődik. Ezért támogatunk olyan alapítványokat és jótékonysági szervezeteket, amelyek küzdenek a változásért.

Ha szeretnél sikerre vinni egy jó ügyet, vedd fel velünk a kapcsolatot! ?

Támogatott szervezetek

CSR projtektek

Magyar Hospice Alapítvány

A hospice nem arról szól, hogy véget ér az élet, hanem arról, hogy még tart. Az MHA azokon segít, akiknek a legnagyobb szüksége van rá: a nem gyógyítható daganatos betegek egyénre szabott térítésmentes ápoláshoz és fájdalomcsillapításhoz jutnak. Céljuk, hogy betegeik az utolsó pillanatig megőrizzék méltóságukat, a családjaik pedig lelki támogatást kapjanak.

Mi abban segítünk, hogy a Google Ads és a Facebook alapítványoknak szóló programjaiból kihozzák a lehető legtöbbet. Kezeljük a hirdetéseket és segítünk, hogy az aktuális kampányok eljussanak a célközönséghez (Viselj nárciszt!, SZJA 1%).

Az alapítványnak ezen az oldalon lehet eljuttatni az adományokat.

Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány

A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány több mint 25 éve segíti a bajba jutott gyerekeket és fiatal felnőtteket. A 116-111 telefonszám ingyenesen hívható, éjjel-nappal elérhető lelkisegély vonalon és az online konzultációs felületeiken várják a bajba jutottak megkeresését.

A Marketing21 támogatásával vesznek részt a Google Ads és a Facebook alapítványoknak szóló programjaiban. Kezeljük a hirdetéseket és segítünk, hogy minden bajba jutotthoz eljussanak a Kék Vonal önkéntesei. Bővebben az együttműködésről: https://kek-vonal.hu/az-online-marketing-es-a-gyermekvedelem-interju-a-marketing-21-digitalis-ugynokseggel/

Website by Marketing21