A Family Guy vs South Park vita számtalan baráti beszélgetést változtat évek óta habzó szájú szópárbajjá. Legalább annyira égető kérdés mint a mustár vagy ketchup, Apple vagy Android, laptop vagy PC, Barátok közt vagy Jóban Rosszban. Nem kell azonban tovább várni a megoldásra, mert a Google keresésekből kikövetkeztettük, hogy melyik rajzfilmsorozat népszerűbb Magyarországon.

Házon belül is komoly vitákat váltott ki a kérdés, ezért nagyon ideje volt elkészíteni a minikutatást. Utána jártunk a kérdésnek és megnéztük, hogy mire kerestünk Magyarországon a leggyakrabban az elmúlt évben. Az eredmény pedig egészen sokkoló a South Park rajongók számára: kedvenc rajzfilmjükre mindössze 33100 alkalommal kerestek átlagosan havonta, miközben a Family Guy 74000 kereséssel zárt az élen. Ha legközelebb újra előkerül a vita, nyugodtan a másik orra alá lehet dörgölhetjük ezeket az adatokat.

Érdekesség, hogy a legnépszerűbbek között megtalálható még a Simpson család 12100 átlagos havi kereséssel, az Amerikai fater 9900 kereséssel, valamint a Cleveland-show is éppen kimutatható 2400 lekérdezéssel.

Öröm az ürömben a South Park rajongóknak, hogy volt azért az év során néhány nap, amikor nagyobb érdeklődést tudhatott magáénak a sorozat: az új évad megjelenését követően annyira megugrott a keresések száma, hogy néhány napig élre tört a sorozat.

Adatok forrása: Google
Készítette: 
Marketing21 Ügynökség