Grafikai Tervezés

Professzionális és kreatív grafikai tervezés nélkül nem lehet sikeres márkákat építeni.
Segítünk megszólítani a célközönséget: vedd fel velünk a kapcsolatot!
Ajánlatkérés
Kreatív grafikai tervezés

Kreatív grafikai tervezés

A szoros piaci versenyben nem egyszerű kitűnni a versenytársak közül. Nem elég minőségi terméket kínálni, a sikerhez kreatívan kell bemutatni a terméket vagy szolgáltatást. Legyen szó egy egyszerű szórólap tervezésről, összetett arculat tervezésről vagy webdesign-ról, a Marketing21 kreatív ügynökség segít a gördülékeny megvalósításban.

A minőségi kreatívok professzionalizmust sugallnak, meggyőzik a vásárlót és felkeltik a figyelmet.

Az esztétikus vállalati arculatnak azonban pozitív hozadéka van a HR-ben is: az egységes és kreatív grafikai elemeknek köszönhetően a munkatársak is elkötelezettebbé válnak (employer branding szerep), a fogyasztók pedig magasabb értéket társítanak márkához.

Profi grafikai tervezés számtalan területen

Webdesign

Első a felhasználó: segítünk elkészíteni a lenyűgöző és funkcionális céges weboldalt. Ötletelünk, tervezünk és megvalósítunk.

Hirdetés kreatívok

A jó hirdetés felkelti a figyelmet és növeli a márkaértéket is. A nálunk készített hirdetéskreatív nem lesz unalmas.

Logó tervezés

Az arculat alapja egy beszédes és ötletes logó. Meghallgatjuk az elképzelésed, több tervet is készítünk, végül kiválasztod az igazit.

Plakát, szórólap

Online fókuszó ügynökség vagyunk, de segítünk elkészíteni a szükséges offline grafikákat is. Így lesz egységes a márkakép.

Közösségi média

Ma már a legtöbb grafikai tervezés nem a nyomdáknak készül. A közösségi oldalakra rengeteg igényes reklámanyagot készítünk.

Hogyan zajlik az grafikai tervezés?

Felmérés

A grafikai tervezés első lépése az ügyfél igényeinek felmérése. A projekt méretétől függően ez történhet egy személyes találkozó során, vagy videóhívás keretei között. Az igényfelmérés során összáll a végleges brief, ami alapján a visual designer kolléga el tudja kezdeni a munkát.

Brief összeállítása

A brief összeállítása az egyik legfontosabb feladat. Ha az igények specifikációja nem teljes, könnyen elcsúszhat az információ. Érdemes komolyan venni ezt a munkafolyamatot.

Első tervek

A grafikai tervezés során gyakran szükség van több párhuzamosan elkészített tervezetre is. Különböző variációban készülnek az előzetes tervek, majd az ügyfél választhatja ki a megfelelő irányt.

Véglegesítés visszajelzés alapján

Ezt követően véglegesítjük a grafikai tervet a visszajelzéseknek megfelelően, majd elküldjük a megfelelő formátumba konvertált fájlokat. Gyakran egy-egy kreatívot több felületen is felhasználnak ügyfeleink, ezért különböző fájlformátumokban is elküldjük az anyagokat.

Építsd márkádat minőségi & kreatív grafikai tervekkel
Kérj ajánlatot gyorsan és egyszerűen!
Ajánlatkérés
Website by Marketing21