Marketing tanácsadás

Gyakorlatias, cégre szabott digitális marketing konzultáció

Marketing tanácsadás ikon - Marketing21

Nézzük át vállalkozásod online marketing lehetőségeit!

Hetente találkozok olyan menedzserekkel és cégtulajdonosokkal, akik hatalmas lelkesedéssel beszélnek a szakmájukról. Vállalkozónak lenni valóban egy életforma: önkifejezés és felelősség. Sokszor azonban úgy érezzük, hogy több van cégünkben.

Nem mindig jut elég időnk arra, hogy az egyetlen fontos feladattal foglalkozzunk: a vállalkozás fejlesztésével. Az online marketing tanácsadás erre ad lehetőséget. Egy órán keresztül kizárólag a cégben rejlő kiaknázatlan online marketing lehetőségeket beszéljük át.

Itt az ideje kiszakadni a hétköznapi rutinfeladatok közül és szakértő segítségével új utakat keresni. Egy inspiráló beszélgetés során feltérképezzük a jelenlegi online marketing tevékenységet és megtaláljuk a fejlesztési lehetőségeket.

Ha szeretnél új és izgalmas lehetőségeket megismerni és kíváncsi vagy a legújabb digitális marketing trendekre, jelentkezz be marketing tanácsadásra még ma!

Nótin Szabolcs

Nótin Szabolcs

CEO - Marketing21 Ügynökség

 

Kivel fogsz találkozni a marketing tanácsadáson?

A nevem Nótin Szabolcs, a Marketing21 Online Marketing Ügynökség alapítója vagyok. Évek óta fejlesztem ügyfeleink online marketing folyamatait az értékesítési tölcsérektől a marketing kampányokon át egészen az analitikáig. Dolgoztunk már együtt tanácsadó céggel, építőipari vállalkozással, a turisztikai szektor nagyágyúival, StartUp vállalkozásokkal, de kis családi vállalkozásokkal is. Számtalan sikeres projekt bizonyítja, hogy igazán jó eredményeket tudunk kihozni ügyfeleink online marketing folyamatainak fejlesztésével.

Miről lesz szó a tanácsadáson?

Elemezzük az üzleti stratégiát: termékeket, árakat és az értékesítési folyamatot

Átbeszéljük a jelenlegi online marketing eszközöket és eredményeket

Tanácsot adok a szükséges üzleti, értékesítési folyamatok átszervezésére

Megmutatom a céghez igazított legjobb és legújabb marketing eszközöket

Hogyan zajlik egy tanácsadás?

  • Az első lépés a jelentkezés az űrlap kitöltése
  • Telefonon felvesszük a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából
  • 5 munkanapon belül összeáll a javaslatcsomag
  • Egy órás személy tanácsadás budapesti irodánkban vagy online

Címünk: 1096 Budapest, Thaly Kálmán utca 39. (Manta Office)

Mennyibe kerül egy konzultáció?

A tanácsadás díja nettó 10.000 Ft.

Tartalma:

  • Javaslatcsomag összeállítása és felkészülés
  • Egy órás személyes találkozó vagy Skype megbeszélés
  • 20.000 Ft értékű Marketing21 kedvezmény bármely további szolgáltatásra

“Személyre szabott ajánlattal érkezve előre megvizsgálta és technikailag elemezte addigi online jelenlétemet. Elém tárva nem volt kérdés a választás. Tudja min és mikor kell változtatni.”

Ráki Gergely

ügyvezető, PanoGráfus Kft.

“Szabolccsal nem csak azért jó együtt dolgozni mert gyors, pontos, lelkiismeretes. Hanem azért is, mert kiválóan kommunikál. Olyannal is meg tudja értetni az online marketing lényegét, menetét, akinek egészen más a szakmája.”

Boros István

vezérigazgató, Cegos Zrt.

“A Marketing21 mindig naprakész megoldásokat nyújt nekünk. Sőt, egy lépéssel a piac előtt járnak, és így még hatékonyabbak. Sok újdonsággal és jó ötletekkel szolgáltak már nekünk.”

Hamar Krisztina

Director of Sales and Marketing, Frasers Hospitality

Jelentkezési űrlap

Érdemes minél több információt megadni a vállalkozásról, termékekről, értékesítési és marketing folyamatokról, közösségi oldalakról, honlapokról. Így jobban fel tudunk készülni.