Marketing tanácsadás és felmérés bemutatása

Online marketing szakértőként hetente találkozok olyan kis- és középvállalkozás vezetőkkel, akik hatalmas lelkesedéssel beszélnek a szakmájukról. Vállalkozónak lenni valóban egy életforma: önkifejezés, kihívás és felelősség egyszerre. Sokan mégis úgy érzik, hogy nem használják ki a cégükben rejlő lehetőségeket. A vállalkozás teljesítménye egy idő után stagnál vagy visszaesik. A cégvezető nem tud kitörni a hétköznapi mókuskerékből és nem jut ideje arra, hogy az igazán fontos dolgokkal foglalkozzon.

A legtöbb vállalkozónak nem a cégben kellene dolgoznia, hanem a cégének a fejlesztésén. A hétköznapi rutinnál sokkal fontosabb az új ügyfelek megtalálása és a hatékony működés megszervezése. Meg kell állni egy pillanatra és a jelen helyett a jövővel kell foglalkozni, hogy magasabb fokozatba kapcsoljon a vállalkozás. Pontosan ebben segít a marketing tanácsadás. Az egyórás megbeszélés alatt olyan online reklám és üzletszerzési javaslatokat adok, amelyekért máshol több tízezer, de nem ritkán százezer forintot is fizetni kell.

Az online marketing tanácsadás ráadásul teljesen ingyenes abban az esetben, ha bármely online marketing szolgáltatás megrendelésére sor kerül, de ellenkező esetben is mindössze egy jelképes 5500 forintos díja van a konzultációnak.

Úgy érzi, hogy nem használja ki teljesen a cégében rejlő lehetőségeket?

Töltse ki az adatfelvételi űrlapot és néhány napon belül növekedési pályára állítjuk a vállalkozását online marketing eszközök segítségével!

A konzultáció díja: 5500 Ft*
*Szerződéskötés esetén ingyenes

Adatfelvételi űrlap kitöltése
Online marketing szakértő - marketing tanácsadó

Nótin Szabolcs
online marketing tanácsadó

Mikor érdemes részt venni a marketing tanácsadáson?

 • Tudja, hogy az online marketing a jövő, de a kezdeti lépésekben bizonytalan
 • Segítségre van szüksége a marketing terv online lábának kidolgozásához
 • Kész nem csak megtanulni, de meg is valósítani az online marketing gépezet felépítését
 • Úgy érzi, hogy nem használja ki a cégben rejlő lehetőségeket 100 százalékosan
 • Fejleszteni szeretné a vállalkozást és növelni a bevételeket
 • A konkurensek alacsony minőséget kínálnak, mégis elviszik a vásárlókat
 • Elege van a bevételgyilkos leárazás és árakció kampányokból és kuponozásból
 • Ha mérhető eredményeket szeretne optimális energia- és tőkeráfordítással
 • Az elméleti alapokon túl gyakorlati tanácsokat is kapni szeretne

Magasabb fokozatba kapcsolná vállalkozását?

Töltse ki az adatfelvételi űrlapot és vegyen részt az online marketing tanácsadáson!

A konzultáció díja: 5500 Ft*
*Szerződéskötés esetén a szolgáltatás ingyenes

Adatfelvételi űrlap kitöltése

A marketing tanácsadás folyamata

 • Adatfelvételi űrlap kitöltése – legfeljebb 10 perc alatt kitölthető
 • Telefonos időpontegyeztetés
 • Marketing javaslatcsomag összeállítása 5 munkanapon belül
 • Marketing tanácsadás személyes találkozó keretében
 • További együttműködési lehetőségek egyeztetése

Miért érdemes foglalkozni az online marketinggel?

Az online marketing növeli a cégek bevételét és segít a kis- és középvállalkozásnak új piacokat elérni. A közvélekedéssel ellentétben a professzionális marketing már nem csak a nagyok kiváltsága. A sikeres cégek olyan marketing tervvel rendelkeznek, ami megfizethető eszközöket tartalmaz és a befektetés garantáltan megtérül. A marketing tanácsadáson egyedülálló lehetőségeket ismerhet meg!

A tanácsadás segít megtervezni a reklámköltéseket

A hirdetések elindítása előtt rögzíteni kell egy marketing tervben a bevételszerzési stratégiát. A marketing tervből kiderül, hogy hogyan lesz az internetet böngésző emberből először érdeklődő, majd vásárló, később pedig visszatérő törzsvásárló, aki viszi a termékek jó hírét. Marketing stratégia nélkül nem valósul meg az eszközök összhangja és az eredmények elmaradnak a várakozásoktól. A javaslatcsomag alapján el tudja készíteni a cég online marketing tervét. Ráadásul a tervezéshez mintát is adok. A konzultáció után pedig eldöntheti, hogy szeretne-e a továbbiakban is együtt dolgozni velem a megvalósításon.

A tanácsadás megrendelés esetén,
a marketing terv minta feltétel nélkül ingyenes

Amennyiben a találkozó során úgy dönt, hogy a marketing eszközök közül bármelyiket meg kívánja valósítani a segítségemmel, a tanácsadás díjmentes volt. A marketing terv mintát pedig korlátozás nélkül letöltheti és felhasználhatja a vállalkozás fejlesztésére.

“Szabolccsal nem csak azért jó együtt dolgozni mert gyors, pontos, lelkiismeretes. Hanem azért is, mert kiválóan kommunikál. Olyannal is meg tudja értetni az online marketing lényegét, menetét, akinek egészen más a szakmája.”

Boros István

vezérigazgató, Cegos Zrt.

“Már az első találkozás alatt éreztem a fiatalos lendületet Szabolcsban. A munkánk során kiderült, hogy ez komoly profizmussal is társul. Az új honlap elkészülte óta több visszajelzést kaptam, hogy milyen igényes és tartalmas az oldal. Ennek eredményeként többszörösére nőtt a vállalkozásom forgalma.”

Bende Zsuzsa

Babalaguna

“Személyre szabott ajánlattal érkezve előre megvizsgálta és technikailag elemezte addigi online jelenlétemet. Elém tárva nem volt kérdés a választás. Tudja min és mikor kell változtatni.”

Ráki Gergely

ügyvezető, PanoGráfus Kft.