Instagram hirdetések

Érje el üzleti céljait az egyik legjobb közösségi média platformmal. Instagram marketing és Instagram hirdetések szolgáltatásunk növeli a márkaismertséget és segít megtalálni teljesen új célközönségeket. Segítünk elindulni: vegye fel velünk a kapcsolatot!

Instagram hirdetések ikon
Instagram hirdetés ára

Bevételnövelés Instagram hirdetések segítségével

A legtöbb vállalkozás kizárólag a legnagyobb közösségi média platformon, a Facebookon hirdet, miközben remek eredményeket érhetnének el Instagram marketing segítségével is. Ez egy kiaknázatlan felület ma még Magyarországon, így az innovációra nyitott vállalkozások piaci előnyre tehetnek szert.

Jelenleg (2022. október) 2,74 millió Instagram felhasználó van Magyarországon, tehát a teljes populáció 26 százaléka elérhető a platformon. Ráadásul a statisztikák azt is kimutatták, hogy minden második felhasználó fedez fel új márkát ezen a felületen. Összehasonlításképp: a Facebooknak jelenleg 6,98 millió felhasználója van itthon.

A közhiedelemmel ellentétben a felhasználók 54,4 százaléka nő, tehát egész kiegyenlített a nemek aránya. Még fontosabb adat, hogy már régen nem csak a legfiatalabbak vannak jelen az Instagramon: a legnépesebb felhasználói csoport a 25-34 év közötti gazdaságilag aktív korosztály (780.000 fő).

A cégek marketing kampányait ott kell elhelyezni, ahol a fogyasztóik a legtöbb időt töltik és ahol a legjobb célzási lehetőségek vannak. Az Instagram hirdetések célzási beállításai nem maradnak el a Facebook-tól, hiszen ugyanabból a hirdetéskezelő rendszerből lehet kampányokat indítani. Az Instagram a Facebook tulajdona, így ki lehet használni a platformok közötti szinergiákat.

Instagram hirdetéskezelés a Marketing21-nél

Az Instagram hirdetések kezelését a Marketing21 elvégzi a Facebook hirdetéskezelés szolgáltatáson belül, mivel egy platformról indíthatók a kampányok. Így ez nem jár plusz költséggel az ügyfeleink számára, elegendő a Facebook hirdetés szolgáltatást megrendelni.

Az Instagram oldalkezelés szolgáltatásunk viszont rengeteget tud segíteni azoknak a cégeknek, amelyek nem rendelkeznek erőforrással és szaktudással az Insta bejegyzések és Story-k rendszeres összeállításában. Oldalkezelés során grafikusaink és marketing szövegíróink előre elkészítik a tartalmakat, majd a hirdetések indítását PPC kampánykezelők végzik.

A lenyűgöző kreatívoknak, az okos témaválasztásnak és a jól célzott hirdetéseknek köszönhetően ügyfeleink elérhetik célközönségüket és tudatosan építhetik vállalkozásuk márkáját. Ráadásul az eredmények végig transzparensek lesznek a 4 óránként frissülő, online elérhető, adatvizualizációs technológiával készülő jelentéseknek köszönhetően.

Instagram reklám és oldal
Instagram hirdetés online

Instagram hirdetések, ha velünk dolgozol

  • Technikai beállítások: Ahhoz, hogy a hirdetések jól teljesítsenek, a megfelelő technikai beállítások elengedhetetlenek. Az együttműködés során minden szükséges beállítást ellenőrzünk és elvégzünk Ön helyett a weboldalán és a Meta Vállalkozáskezelő rendszerben.
  • Teljeskörű stratégia kialakítása: Komplett stratégiát hozunk létre, kifejezetten az Ön márkájának igényeire szabva. A megvalósítás mellett pedig folyamatos visszajelzést adunk.
  • Állandó optimalizálás: Folyamatosan figyeljük az Instagram kampányok teljesítését, így szükség esetén azonnal tudunk reagálni az esetleges változásokra.
  • Dinamikus termékhirdetések: ha valaki kosárba tette vagy megnézete egyik termékét, közvetlenül utána annak a terméknek a hirdetését fogja látni. Ezek a jól célzott kampányok jobban konvertálnak, mintha irreleváns termékhirdetéseket kapna a felhasználó.
  • Egy óra tanácsadás minden hónapban: Ahelyett, hogy csak elküldenénk Önnek e-mailben az elmúlt hónap eredményeit, mi minden hónapban egy órában átbeszéljük Önnel és kielemezzük a teljesítményt. Segítünk megtervezni a következő időszak kampányait, és ötletet adunk a digitális eszközök fejlesztéséhez.

Eredményeink számokban

online marketing specialista

posztot készítünk havonta

Facebook és Instagram hirdetés tapasztalata

elégedett ügyféllel dolgozunk együtt jelenleg

Instagram hirdetések előnyei

Transzparens eredmények

Ügyfeleink minden szükséges adathoz hozzáférnek 24/7, az év minden napján. Reporting rendszerünk 4 óránként frissül és minden szükséges marketing adatot tartalmaz. Az átlátható együttműködésekben hiszünk.

Teljes körű online marketing

Az online marketing eszközök teljes palettáját lefedő szolgáltatásainknak köszönhetően egy ügynökségnél kezelhet minden online marketing eszközt: keresőoptimalizálás (SEO), weboldal készítés, grafikai tervezés, Google Ads, Facebook és Instagram hirdetés egy csapattól.

Innovatívak vagyunk

Az online marketing és az Instagram hirdetések is nagyon gyorsan változnak. Csapatunkkal rendszeresen az elsők között vezetjük be az újításokat, így ügyfeleink egy lépéssel a piac előtt járhatnak.

Specialisták minden szakterületen

Összetartó csapatunkban minden területnek megvan a specialistája: PPC kollégáink a hirdetéseket, SEO és content team-ünk a szöveges tartalmakat, grafikusaink az igényes vizuális megjelenést biztosítják.

Büszkék vagyunk rá, hogy ők is minket választottak
LLumar Instagram oldalkezelés ügyfél
L'Occitane Instagram referencia
Thomas hirdetések kezelése referencia
M3 Instagram oldal profil
Gépész Holding Instagram kampányok
BigBuy kampánykezelés Insta

Instagram marketing GyIK

Miért éri meg az Instagram marketing?

Közel 3 millió Instagram felhasználó van ma Magyarországon, akiket vétek lenne nem megszólítani. A platform segítségével nem csak új célközönséget érhet el, de alacsony költségvetéssel hirdetheti termékeit/szolgáltatását. Emellett pedig értékesíthet akár közvetlenül az appon keresztül is.

Mennyi az Instagram hirdetés ára?

Az Instagram hirdetések költségkeretét rugalmasan lehet beállítani, akár naponta módosítva. Előre nem lehet megmondani, hogy mennyi az ideális reklámköltés, de becslést lehet végezni.
Az első lépés a célközönség behatárolása és az üzleti célkitűzések pontos meghatározása. Ezután meg lehet becsülni, hogy mekkora egy reális büdzsé. Az Instagram reklámok árát előre egyeztetni szoktuk ügyfeleinkkel, majd az eredmények tükrében lehet döntést hozni a növelésről vagy csökkentésről, átcsoportosításról.

Az Instagram reklám kreatívokat ki készíti?

A Marketing21 csomagjai tartalmazzák a grafikai tervezést is. Ha az ügyfél hirdetéskezelést rendel meg, akkor a kampányok kreatívjait készítjük el, de ha oldalkezelés is része a megrendelésnek, akkor a posztokhoz kapcsolódó grafikai munkát is elvégezzük természetesen.

Fotózást is vállal a Marketing21?

Belsős fotós és videós kollégával nem rendelkezünk, azonban erősen ajánlott az Instagram marketing támogatásához minőségi fotós és videós alapanyagot küldeni nekünk. Amennyiben ügyfelünknek nem áll rendelkezésére, tudunk ajánlani szolgáltatót.

Instagram oldalkezelés tartalmaz hirdetéskezelést is?

Ahhoz, hogy egy közösségi média kampány igazán sikeres legyen, mindenképp kell marketing költéssel is számolni. Oldalkezelés esetében így vállaljuk a hirdetéskezelést is. Gyakori együttműködési forma azonban, hogy az oldalkezelést házon belül végzi egy cég és csak a hirdetéskezelést szervezi ki ügynökségnek.

Megrendelés előtt ügyfeleinknek mindig részletesen bemutatjuk az elérhető lehetőségeket és segítünk kiválasztani a költséghatékony és megtérülő együttműködési formát.

A beérkező üzeneteket is kezeli a Marketing21?

Megbeszélés kérdése, hogy meddig terjed a feladatkörünk, azonban az üzenet kezelése gyakran nem hatékony kiszervezett formában. Az érdeklődőknek sokszor szakmai kérdéseik vannak, esetleg a megrendelt csomagokról érdeklődnek, így kevésbé marketinges, inkább ügyfélszolgálati feladat. Természetesen vannak olyan esetek is, amikor megéri kiszervezni ezt a tevékenységet is.

Kik fogják elvégezni az instagram hirdetésekkel kapcsolatos feladatokat?

Ügynökségünk csapatában kizárólag belsős, a saját szakterületükön kiemelkedő szakemberek dolgoznak. A hirdetések kezelését PPC (pay-per-click) szakterületen dolgozó kollégák végzik, akik szakmai fejlődését folyamatosan támogatjuk. A hirdetések kreatívjait pedig grafikusaink készítik, akik több éves tapasztalatukkal könnyedén ráéreznek az ügyfeleink igényeire.

Instagram profil nélkül is hirdethetek a platformon?

Igen, ehhez elegendő csupán egy Facebook oldal is. Abban az esetben, ha vállalkozása nem rendelkezik saját Instagram oldallal, a hirdetések során a Facebook oldal nevével és profil képével fognak megjelenni a hirdetéskreatívok.

Futhat ugyanaz a hirdetés a Facebookon és az Instagramon is?

Nincsen akadálya. Ha mindkét platformon megjelenítjük ugyanazokat a hirdetéseket, a Facebook úgy optimalizálja az elhelyezést, hogy a lehető legtöbb eredményt érje el, a legalacsonyabb költséggel. Mindemellett minden alkalommal tesztelni szoktunk Instagram-ra optimalizált és a Facebook követelményeinek jobban megfelelő hirdetésvariációkat is.

Több instagram hirdetés is futhat egyszerre?

Egy kampányon belül több hirdetés is futhat egy időben. Ilyen esetekben érdemes különböző képekkel, videókkal, vagy feliratokkal tesztelni, hogy megtudjuk, melyik kombináció a legsikeresebb a vállalkozás számára. Az A/B tesztelést kollégáink napi szinten elvégzik, az eredmények alapján pedig kialakítják az ideális kreatív kombinációkat.

Honnan fogom tudni, hogy hogyan teljesítenek a kampányok?

A hirdetések által elért eredmények folyamatosan transzparensek, mivel hozzáférést biztosítunk egy 24/7 elérhető analitikához. A 3 óránként automatikusan frissülő riportjaink minden havidíjas szolgáltatásunk tartozéka. Emellett minden hónapban egy órás tanácsadást biztosítunk ügyfeleink részére, ahol átbeszéljük az elért eredményeket és tovább optimalizáljuk a munkafolyamatokat. Abban hiszünk, hogy a marketing egy kooperációt igénylő munka: levonjuk a következtetések visszajelzéseiből, majd módosítjuk vagy átalakítjuk a kampányszerkezetet.

Jól hangzik. Hogyan kezdjük?

Legelső lépésben kérjen tőlünk ajánlatot. Egy rövid egyeztetést követően megküldjük Önnek javaslatainkat és árainkat, miután pedig elfogadta, kezdődhet a közös munka.
A szerződéskötést követő első lépés egy projektindító konzultáció, amely során megismerjük a vállalkozását és egyedi igényeit. Megbeszéljük a célokat, amihez a jövőben tartjuk magunkat.

Ezután, a célokhoz igazodva, megtervezzük a hirdetési kampányokat a következő időszakra, majd elkezdünk dolgozni a megvalósításon. Az Instagram projektek indulási ideje általában másfél-két hét, így szerződéskötést követően nagyon gyorsan megérkeznek az új vásárlók és ajánlatkérők weboldalára.

Ha az Instagram hirdetések kezelése vagy az oldalkezelés kapcsán további kérdései vannak, vagy szeretne ajánlatot kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Bízza csapatunkra az Instagram hirdetések kezelését!

Segítünk kiaknázni a platformban rejlő lehetőségeket

Elégedett ügyfeleink mondták
Rillgo - Marketing21 ügyfél

„Profi, rugalmas, segítőkész csapat. Könnyű velük együtt dolgozni.”

Lakatos Tamás, CEO
Rillgo vendéglátó szoftver

Kriston Csaba - Acterra

„Kicsit pesszimistán álltam ahhoz az ígérethez, amikor drasztikus javulást ígértek a kulcsszókutatás és a kampányok hatékonyságának növelésében. Aztán látványosan javultak az eredményeink, teljesen átalakult a weboldalunk, valamint az is, ahogy most gondolkodunk az online marketingről.”

Kriston Csaba, ügyvezető igazgató
ACTERRA International Kft.

ANRO - Marketing21 ügyfél

„Nagyszerű választás volt az online marketing feladatainkat az M21 csapatára bízni! Eredményesen kezelik a Google és a Facebook hirdetési kampányokat, ezáltal sok új vevőt szerezve cégünknek. Köszönjük!”

Tályai Gábor, ügyvezető
ANRO Épületdíszítés Kft.

Marketing eszközök a gyakorlatban

Ingyenes tanfolyam hírlevél feliratkozóknak 

✔️ 6 nap, 6 lecke

✔️ Hatékony, teljesítmény alapú kampányok

✔️ Gyakorlatban tesztelt, bevált módszerek

✔️ Haladó eszközök innovátoroknak

Sikeres feliratkozás: hamarosan küldjük az első leckét!