Online Marketing Tanácsadás

Gyakorlatias, cégre szabott digitális marketing konzultáció
Jelentkezés
Marketing tanácsadás

Marketing tanácsadás, ahol feltárjuk a vállalkozás digitális lehetőségeit

Hetente találkozunk olyan menedzserekkel és cégtulajdonosokkal, akik hatalmas lelkesedéssel beszélnek a szakmájukról. Egy vállalkozást fejleszteni hatalmas kihívás és még nagyobb felelősség.

A napi rutinfeladatok és a tűzoltás közepén nem mindig jut elég idő a vállalkozás fejlesztésére. Az online marketing tanácsadás erre ad lehetőséget: egy órán keresztül kizárólag a cégben rejlő kiaknázatlan online marketing lehetőségeket beszéljük át.

Itt az ideje kiszakadni a hétköznapi rutinfeladatok közül és szakértő segítségével új utakat keresni. Egy inspiráló beszélgetés során feltérképezzük a jelenlegi online marketing eszközöket és megtaláljuk a fejlesztési lehetőségeket.

Ha szeretnél új és izgalmas lehetőségeket megismerni és kíváncsi vagy a legújabb digitális marketing trendekre, jelentkezz hozzánk online marketing tanácsadásra!

Vállalkozásod online marketing tanácsadója

A nevem Nótin Szabolcs, a Marketing21 Online Marketing Ügynökség alapítója vagyok. Évek óta fejlesztem ügyfeleink online marketing folyamatait a márkaépítéstől az értékesítési tölcséren át egészen a marketing kampányokig.

Dolgoztunk már együtt ismert multi cégekkel, B2B tanácsadó céggel, építőipari vállalkozással, a turisztikai szektor nagyágyúival, de StartUp vállalkozásokkal és kis családi cégekkel is. Számtalan sikeres projekt bizonyítja, hogy jó eredményeket tudunk elérni ügyfeleinkkel együttműködve.

online marketing tanácsadó - Nótin Szabolcs

Eredményeink

3 milliárd
forint kezelt hirdetés évente
90+
elégedett ügyfél
100 ezer
vásárolt kattintás naponta

Miben tud segíteni az online marketing tanácsadás?

Koncepció

Elemezzük az üzlet stratégiát: termékeket, szolgáltatásokat, árakat, célközönséget és az értékesítési folyamatot.

Márka

Átbeszéljük a céges márka sajátosságait, a márkaértékeket, USP-ket, vizuális és egyéb arculati elemeket.

Weblap

Áttekintjük a használt online marketing eszközöket: weblapokat, landing oldalakat, közösségi média profilokat.

Hirdetés

Az online hirdetések elemzése: Google AdsFacebook, LinkedIn, Taboola, egyéb PPC fiókok áttekintése.

Webanalitika

Az analitika és a mérési rendszer áttekintése: az adatgyűjtés, adatelemzés, fejlesztés, utókövetés ciklus megtervezése.

Hogyan zajlik a marketing tanácsadás?

A jelentkezés első lépése a regisztrációs űrlap kitöltése. A kapcsolati adatokon túl érdemes megadni minél több alapinformációt a céggel kapcsolatban. Érdemes kitérni a következőkre:

 • cég termékei és szolgáltatásai
 • termékek célcsoportja (kik a vásárlók, kiket szeretne a vállalat megszólítani?)
 • A jelenleg használt online marketing eszközök felsorolása: weblap, Facebook, TikTok, LinkedIn, AI chatbot, stb
 • Honnan érkeznek a látogatók? Milyen marketing csatornákat használ jelenleg a cég? (Például Google Ads keresőhirdetés, Google Shopping kampány, Árukereső, Facebook hirdetés, egyéb PPC platformok)
 • Hogyan zajlik az eredmények értékelése? (Google Analytics és egyéb mérési rendszerek)

Minél részletesebb adatokat kapunk, annál jobban fel tudunk készülni a konzultációra. Természetesen, ha jelenleg nem rendelkezik a vállalkozás online hirdetési csatornákkal, akkor nem kell kitölteni ezeket az adatokat. A termékek és szolgáltatások ismertetése viszont mindenképp szükséges.

Mi történik a regisztráció után?

Telefonon vagy email üzenetben felvesszük veled a kapcsolatot és időpontot egyeztetünk. Általában 2-3 munkanapon belül tudunk találkozni online vagy személyesen, de sajnos előfordulnak olyan időszakok, amikor sokat kell várni, vagy nem tudunk új tanácsadást vállalni kapacitáskorlátok miatt.

Az online marketing tanácsadás helyszíne budapesti irodánk, vagy online (Google Meets) megbeszélésre is van lehetőség.

Címünk: 1097 Budapest (9. kerület), Vaskapu utca 20. Marketing21 iroda

A konzultáció hossza 1 óra. Ezalatt az idő alatt bemutatjuk javaslatainkat és átbeszéljük a kérdéseidet.

Mennyibe kerül az online marketing tanácsadás?

Marketing tanácsadás ára:
30.000 Ft/óra.
Az ár tartalmazza az előzetes felkészülést és egy óra konzultációt.
Továbbá egy 30.000 Ft értékű kedvezményt, amit a Marketing21 további szolgáltatásaira lehet beváltani.
Tehát ha bármilyen további feladattal megbízol minket, az első online marketing tanácsadás gyakorlatilag ingyenes.

Mikor érdemes a marketing tanácsadást választani?

Ha a vállalkozásodnak nem okoz gondot az új ügyfelek megtalálása, vagy a tehetséges jelentkezők bevonzása az állásokra, akkor valószínűleg minden rendben van. Ugyanakkor vannak olyan kiemelt esetek, amikor mindenképp érdemes külsős segítséget hívni, és átgondolni a meglévő marketing folyamatokat. A következő esetekben mindenképp ajánlott a marketing tanácsadás:

 • Üzleti terv készítése során, például amikor lezárul egy üzleti év, és javában zajlik a következő megtervezése
 • Termékbevezetés során erősen ajánlott bevonni külsős marketing szakértőt
 • Ha nem tudod megmondani, hogy a futó marketing eszközök milyen megtérüléssel dolgoznak, biztosan szükség van tanácsadásra
 • Ha már tudod, hogy új online marketing eszközökre van szükség, de elakadtál a rengeteg lehetőség között. Tanácsadóként segíteni tudunk, hogy ne legyen szükség felesleges kísérletezésre.
 • Új piacra történő belépés előtt érdemes kikérni marketing tanácsadó javaslatait is
 • Külföldi terjeszkedést megelőzően, különösen, ha nem ismert még a szükséges marketing büdzsé mérete
 • Egy-egy nagyberuházás elkészülése előtt, amikor bővített kapacitásmennyiséget kell lekötni, hogy megtérüljön a befektetés.

Kinek ajánljuk a marketing tanácsadást?

 • Vállalkozóknak, akiknek nincs ideje a szakmai feladatok mellett a marketingre is összpontosítani
 • Marketing menedzsereknek, akik új utakat keresnek a kitűzött üzleti célok eléréséhez
 • HR szakembereknek, akik elakadtak egy-egy tömeges toborzási feladatban, vagy nem találnak hosszú ideje megfelelő kollégákat a cégbe
 • Értékesítőknek és értékesítési vezetőknek, akik azzal küzdenek, hogy a vállalat nem tud elegendő lead-et (ajánlatkérés) biztosítani, így a sales-es csapat nem tud elég hatékonyan dolgozni
 • Webshop menedzsereknek és tulajdonosoknak, akik folyamatosan pengeélen táncolnak a kampányok megtérülésével (ROAS), vagy nem tudják elérni a kitűzött árbevétel célszámokat

Tudjuk, hogy érdekes lehet akár még egy mikrovállalkozás elindítása előtt is egy tanácsadás, de alapvetően mi nem vállalkozásindítási tippekkel foglalkozunk. Ilyen esetekben érdemes inkább kisvállalkozó tanácsadókhoz fordulni, akik a cégindítás egyéb aspektusait is be tudják mutatni az online marketingen kívül.

Jelentkezési űrlap

Érdemes minél több információt megadni a vállalkozásról, termékekről, értékesítési és marketing folyamatokról, közösségi oldalakról, honlapokról. Így jobban fel tudunk készülni.

  *Kötelező mező

  A honlapot Google reCAPTCHA védi.
  Adatvédelmi Tájékoztató | Használati Feltételek

  Marketing tanácsadás GYIK

  A tanácsadás egy órás, és tartalmazza a szakértő felkészülési idejét is a megbeszélést megelőzően. Emiatt érdemes minél részletesebb adatokkal ellátni a céggel kapcsolatban.

  A tanácsadás során megnézzük a termékeket és szolgáltatásokat, majd az iparági tapasztalataink alapján megmutatjuk azokat az eszközöket, amelyeket kivitelezve a lehető legjobb eredmények érhetők el.

  Egy óra valóban nem hosszú idő, ezért kizárólag iránymutatásra lesz alkalmas. Szakmai részletekbe, technikai megvalósításba nem lehet mélyebben belemenni ennyi idő alatt. Amennyiben az alábbi kihívásokra keresel megoldást, az online marketing tanácsadás szolgáltatásunk nem megfelelő választás:

  • PPC kampányokat szeretnél beállítani
  • Egy honlap technikai módosításaiban kérsz segítséget
  • Egy új Google Ads vagy Facebook hirdetést indítanál egy óra alatt
  • A webanalitika kihívásait szeretnéd megoldani, például a méréseket beállítani

  Ilyen technikai jellegű feladatokat kizárólag online marketing kivitelezés szolgáltatásaink között lehet igénybe venni, hisz ezekre jóval hosszabb előkészületekre van szükség.

  Nem állítjuk, hogy minden területen jártasak vagyunk, de a csapatunk több mint 6 év több mint 100 cég hazai és nemzetközi kampányai alapján rengeteg tapasztalatra tett szert. Biztosak vagyunk benne, hogy ezzel a tudással felvértezve jó eséllyel meg tudjuk mondani, hogy milyen marketing megoldások fognak beválni.

  Ha pedig úgy látjuk már a találkozó előtt is, hogy nem tudunk hatékony eszközöket javasolni, nem vállaljuk el a tanácsadást.

  A tanácsadáson ugyan nem végzünk el technikai feladatokat, de a megbeszélés után tisztán fogod látni, hogy milyen marketing eszközöket érdemes kivitelezni.

  Ha szimpatikusak a javaslataink, összeállítunk egy részletes, cégére szabott kivitelezési árajánlatot, amiben benne lesz minden olyan eszköz, amelyekkel elérheted az üzleti célokat.

  Egy marketing ügynökséget felbérelni olyan, mintha felbérelnél egy saját marketing részleget! PPC szakértő, szövegíró, grafikus és webdesigner fog dolgozni a vállalkozás sikerén. Egy ilyen tudást házon belül felépíteni rendkívül költséges lenne, és nem lenne hatékony, hisz nem tudnád kihasználni a kollégák teljes munkaidejét.

  Ráadásul egy külsős ügynökségtől értékes piaci és szakmai információkat is nyer vállalkozásod: rálátunk a hirdetési rendszerek újdonságaira, és évek óta teszteljük a legjobb megoldásokat. Nem kell drágán kísérletezned, mert mi csak a bizonyított és hatékony marketing kampányokat fogjuk elindítani.

  Mi elsősorban egy kivitelező csapat vagyunk, így jelenleg nincsenek képzés szolgáltatásaink. A marketing tanácsadással azokat segítjük, akik ajánlatkérés előtt szeretnék megismerni a marketing eszközöket. A tanácsadással abban segítjük, hogy azonnal a megfelelő irányba indulj.

  Website by Marketing21