Miért a Marketing21 Marketin Ügynökség?

1.

Látványos webanalitika minden szolgáltatáshoz

Bármilyen marketing célt tűzzön ki egy vállalat, az eredmények mérésére és követésére biztosan szükség lesz. A webanalitika szolgáltatás azért díjmentes az online marketing eszközöhöz, hogy a megrendelő teljes képet kapjon a felhasznált technikák hatékonyságáról. A száraz webanalitika statisztikákat egy látványos, 24/7/365 elérhető adatvizualizációval tesszük felhasználóbaráttá, így a befektetett pénz megtérülése laikus felhasználóknak is egyszerűen követhető.

További információ

Ingyenes webanalitika - Marketing21

2.

Online marketing felmérés kedvező feltételekkel

Ha már tudja, hogy online marketing segítségével érheti el üzleti céljait, de még nem specifikálta a szükséges szolgáltatásokat és fejlesztéseket, akkor vegye igénybe az online marketing konzultáció szolgáltatásunkat. A tanácsadás keretében felmérjük a cég online marketing lehetőségeit és bemutatjuk a leghatékonyabb eszközöket. A tanácsadás ára 25.000 Ft, de egy 25.000 Ft értékű kedvezmény is jár hozzá a további megrendelésekhez. Tehát hosszú távú együttműködés esetén a tanácsadás díjtalan.

További információ és jelentkezés

Ingyenes webanalitika - Marketing21

3.

360 fokos szolgáltatás: tervezés, fejlesztés és menedzsment

Az online marketing piramisszerűen épül fel: a minőségi termékek és szolgáltatások jelentik az alapot, amit egy jól konvertáló és keresőoptimalizált weblapon érdemes értékesíteni. A minőségi honlap/webáruház így előfeltétele a marketing hirdetések elindításának. A Marketing21 minden ponton részt tud venni a folyamatban: az online marketing tervezésétől, a webfejlesztésen át egészen a marketing kampányok kivitelezéséig és optimalizálásáig támogatjuk az ügyfeleinket.

integrált online marketing megoldás

A Marketing21 marketing ügynökség segítségével növelheti bevételeit

Kérjen ajánlatot gyorsan és egyszerűen!

Kriston Csaba - ACTERRA

„Kicsit pesszimistán álltam ahhoz az ígérethez, amikor drasztikus javulást ígértek a kulcsszókutatás és a kampányok hatékonyságának növelésében. Aztán látványosan javultak az eredményeink, teljesen átalakult a weboldalunk, valamint az is, ahogy most gondolkodunk az online marketingről.”

Kriston Csaba, ügyvezető igazgató
ACTERRA International Kft.

Rillgo - Marketing21 ügyfél

„Profi, rugalmas, segítőkész csapat. Könnyű velük együtt dolgozni.”

Lakatos Tamás, CEO
Rillgo

Baricza Norbert - Netenpiac.hu

„Nagyon könnyű együtt dolgozni a Marketing21 Kft. munkatársaival. Gyorsak, segítőkészek, széleskörű tapasztalattal rendelkeznek, amit mind hazai, mind külföldi webáruházunk működtetésénél hasznosítani tudunk.”

Baricza Norbert, cégvezető
Netenpiac.hu

Marketing eszközök a gyakorlatban

Ingyenes tanfolyam hírlevél feliratkozóknak 

✔️ 6 nap, 6 lecke

✔️ Hatékony, teljesítmény alapú kampányok

✔️ Gyakorlatban tesztelt, bevált módszerek

✔️ Haladó eszközök innovátoroknak

Sikeres feliratkozás: hamarosan küldjük az első leckét!