Miért a Marketing21 Marketin Ügynökség?

Grátisz webanalitika minden szolgáltatáshoz

Bármilyen marketing célt tűzzön ki egy vállalat, az eredmények mérésére és követésére biztosan szüksége lesz. A webanalitika szolgáltatás azért jár díjmentesen bármely online marketing eszközhöz, hogy a megrendelő teljes képet kapjon a felhasznált technikák hatékonyságáról. A látogatottság mérő szoftverhez kérhet saját hozzáférést, de az automatikus havi riportok egyenesen az e-mail postafiókba is érkezhetnek.

További információ

Ingyenes webanalitika - Marketing21
Ingyenes webanalitika - Marketing21

Online marketing felmérés kedvező feltételekkel

Ha már tudja, hogy az online marketing lesz az az eszköz, amivel sikereket érhet el az üzleti életben, de még nem specifikálta a szükséges szolgáltatásokat és fejlesztéseket, akkor vegye igénybe az online marketing konzultáció szolgáltatásunkat. A tanácsadás keretében összeállítjuk a cég marketing tervének a vázát és segítünk a leghatékonyabb marketing eszközök kiválasztásában. Ráadásul a szolgáltatás mellé egy 20.000 Ft értékű kedvezmény is jár további megrendelés esetében. 

További információ és jelentkezés

360 fokos szolgáltatás: tervezés, fejlesztés és menedzsment

Az online marketing piramisszerűen épül fel: a minőségi termékek és szolgáltatások jelentik az alapot, amit egy jól konvertáló és keresőoptimalizált weblapon érdemes értékesíteni. A minőségi honlap/webáruház így előfeltétele a marketing hirdetések elhelyezésének. A Marketing21 minden ponton részt tud venni a folyamatban: az online marketing megtervezésétől, a webfejlesztésen át egészen a marketing kampányokig támogatjuk az ügyfeleinket.

integrált online marketing megoldás

A Marketing21 marketing ügynökség segítségével növelheti bevételeit

Kérjen ajánlatot gyorsan és egyszerűen!

“Személyre szabott ajánlattal érkezve előre megvizsgálta és technikailag elemezte addigi online jelenlétemet. Elém tárva nem volt kérdés a választás. Tudja min és mikor kell változtatni.”

Ráki Gergely

ügyvezető, PanoGráfus Kft.

“Szabolccsal nem csak azért jó együtt dolgozni mert gyors, pontos, lelkiismeretes. Hanem azért is, mert kiválóan kommunikál. Olyannal is meg tudja értetni az online marketing lényegét, menetét, akinek egészen más a szakmája.”

Boros István

vezérigazgató, Cegos Zrt.

“Már az első találkozás alatt éreztem a fiatalos lendületet Szabolcsban. A munkánk során kiderült, hogy ez komoly profizmussal is társul. Az új honlap elkészülte óta több visszajelzést kaptam, hogy milyen igényes és tartalmas az oldal. Ennek eredményeként többszörösére nőtt a vállalkozásom forgalma.”

Bende Zsuzsa

Babalaguna

A Marketing21 marketing ügynökség segítségével növelheti bevételeit

Kérjen ajánlatot gyorsan és egyszerűen!