Online Marketing Kivitelezés

360 fokos online marketing kivitelezés szolgáltatásunkkal megújul az online jelenlét és több eszközt összehangolva érkeznek az új vásárlók. Ha teljeskörű marketing megoldást keresel, írj nekünk!
Ajánlatkérés
Online marketing kivitelezés - Budapest

Online marketing kivitelezés innovatív eszközökkel

Rengeteg szuper vállalkozással találkoztunk az elmúlt években marketing tanácsadásainkon és gyakran arra jutottunk a megbeszélések végére, hogy már csak egy nagy lökésre van szükség ahhoz, hogy a következő szintre lépjenek.

A Marketing21 online marketing kivitelezés szolgáltatása épp ebben segít: megmutatja az utat a vásárlókhoz azoknak a cégeknek, amelyek készen állnak a gyors növekedésre.

A szolgáltatás során több marketing szakterület specialistája dolgozik összehangolva a sikeren: stratégiai tanácsadó, szövegíró, visual designer, webfejlesztő, PPC hirdetéskezelő és SEO szakértő fog dolgozni vállalkozás sikerén.

Ha egy valóban teljeskörű szolgáltatásra van szüksége vállalatodnak, ránkbízhatod a cég teljes online marketing eszköztárát.

Eredményeink

3 milliárd
forint kezelt hirdetés évente
90+
elégedett ügyfél
100 ezer
vásárolt kattintás naponta

Az All-In-One online marketing kivitelezés előnyei

Transzparens eredmények

Grátisz webanalitika szolgáltatásunknak köszönhetően a kampányeredmények 24/7/365 elérhetők egy kattintással.

Rugalmas ajánlatok kis- és nagy cégeknek

Ügyfeleink között nagy webshopok, gyártó és szolgáltató cégek is megtalálhatók, de családias kisvállalkozásokkal is szívesen dolgozunk.

Nincs elköteleződés

A piaci helyzet kiszámíthatatlan, ezért nálunk nem kell évekre előre szerződéses kötelezettséget vállalni.

Referenciák számos területen

Lead generálás, B2B marketing, eCommerce, egészségügy, turizmus, agrár szektor. Az elmúlt években számos területen szereztünk tapasztalatot: a referenciákat itt lehet megnézni.

Minden online marketing eszköz egy helyen

Széles körű a szolgáltatási palettánk, így egy kézben lehet minden szakterület és ki tudjuk alakítani az összhangot a marketing csatornák között.

Mit tartalmaz a 360 fokos marketing kivitelezés?

Marketing tanácsadás

Felmérjük, hogy milyen eszközökkel érheted el hatékonyan a célközönséget és kialakítunk egy profittermelő online marketing folyamatot. Csak azokat az eszközöket ajánljuk, amelyekkel biztosan célba lehet érni.

Weboldal készítés

Jó online marketing nincs jó céges weboldal nélkül. Egyedi igényekre szabott, a marketing szempontokat előtérbe helyező, profittermelő honlapokat és landing oldalakat készítünk szövegírástól, webdesignon át a fejlesztésig.

Weboldal optimalizálás, karbantartás

Segítünk, hogy a céges honlap folyamatosan megfeleljen a kor elvárásainak. A CRO (conversion rate optimisation) pedig biztosítja, hogy minél több látogatóból legyen vásárló.

Keresőoptimalizálás (SEO)

Az a cél, hogy a weboldal minél előrébb kerüljön a Google keresések során. Az organikus találatból érkező forgalomért nem kell kattintási díjat fizetni, így nagyon jó a megtérülése.

Google Ads hirdetések

Kereső kampányok, Display (banner) hirdetések, YouTube reklámok és Shopping hirdetések performance szemlélettel. A magas megtérülési rátáról (ROI) 7 fős PPC csapatunk gondoskodik.

Közösségi média kommunikáció

Elkészítjük a poszt terveket, a grafikai anyagokat, megírjuk a témákat és figyeljük a követők reakcióit. Facebook, Instagram és LinkedIn oldalak kezelésével építjük a márkát.

Közösségi média kampánykezelés

Olyan kampányokat készítünk, amelyek nem csak gyönyörűek, de rendkívül hatásosak is. A magas megtérülési rátát a precíz webanalitika és a performance szemlélet garantálja.

Webanalitika és adatvizualizáció

A transzparenciában és az eredmények pontos mérésében hiszünk. A szakmai adatokat pedig egy olyan report-ban tálaljuk, amelynek értelmezéséhez nem kell szakértőnek lenni.

Marketing kivitelezés GYIK

 • Ha szeretnél magasabb megtérülést elérni a hirdetésekkel
 • Még több emberrel szeretnéd megismertetni a márkát
 • Több látogatót szeretnél terelni a weblapra
 • Több tranzakcióra vagy érdeklődő ajánlatkérőre van szükség
 • Nyitott vagy az új, innovatív marketing eszközökre is
 • Időt spórolnál magadnak és csapatodnak, hogy a saját szakterületedre fókuszálhass
 • Szeretnéd végre pontosan látni, hogy milyen eredményeket hoznak a hirdetések
 • Azt szeretnéd, ha szakértő tanácsadók válaszolnák meg a felmerülő kérdéseket

Az első lépés az ajánlatkérő űrlap kitöltése. Érdemes elküldeni a vállalkozás honlapjának linkjét és röviden bemutatni a termékeket, szolgáltatásokat és az aktuális kihívásokat. Ezután felkeressünk telefonon és az előzetes ajánlatadáshoz szükséges kérdéseket egyeztetjük, így néhány napon belül személyre szabott csomaggal tudunk jelentkezni, amelyben bemutatjuk azokat a javasolt szolgáltatásokat, amelyekről tudjuk, hogy jól fognak működni. Általában egy személyes találkozón pontosítjuk a végleges marketing eszköz listát, majd szerződéskötés következik.

A szerződéseink rendkívül rugalmasak, nincs szükség elköteleződésre és hosszú távú vállalásokra. A szolgáltatások díját mindig utólag kell fizetni a teljesítéssel arányosan. Ha időközben módosítani szeretnéd a szerződés tartalmát, ezt rugalmasan megteheted.

A szerződés első három hónapjában azonnali hatállyal bármikor felmondható az együttműködés (próbaidő). Ez is azt biztosítja, hogy alacsony kockázattal tudj belevágni az online marketing együttműködésbe. A próbaidő után a felmondási idő mindössze 30 vagy 60 nap.

Minden cég igényei eltérnek, ráadásul nem is mindig ugyanazok a szolgáltatások tudnak hatékonyan működni. Előzetesen emiatt nem tudunk árakat feltüntetni, de ajánlatkérést követően néhány napon belül elkészítjük a javaslatainkat és elküldjük a tételes, lebontott ajánlatot.

Az ügynökségi díjak feltüntetése mellett javaslatot teszünk a kampányok minimum költségkeretére is. Amennyiben ismerünk iparági benchmark adatokat, tájékoztatjuk az érdeklődőt a várható megtérülési rátáról vagy költség/lead-ről is.

Az esetek többségében két-három hét alatt el lehet indítani az online marketing kivitelezést, de néha előfordul, hogy a kapacitásaink nem engedik, hogy új ügyfeleket vállaljunk.

Fontos értéknek tartjuk, hogy soha nem vállaljuk túl magunkat. A megbeszélések során tájékoztatjuk az érdeklődőket arról, hogy milyen határidővel tudunk elindítani egy-egy projektet.

Széles körű tapasztalatra tettünk szert az elmúlt években, de kiemelten az alábbi iparágakban dolgoztunk az utóbbi időszakban:

 • Webshop, eCommerce
 • B2B marketing és üzleti szolgáltatások
 • Turizmus és hotel marketing
 • Szoftver marketing
 • Egészségügy
 • Ingatlan
 • Startup
 • Kozmetikumok és illatszerek
 • Divat
 • Employer branding és toborzás
 • Vendéglátás
 • Építőipar
 • Logisztika
 • Non-profit szervezetek (pro bono)
Website by Marketing21