Online marketing kivitelezés 360°

Teljes körű online marketing kivitelezés szolgáltatásunkkal megújíthatja vállalkozása digitális jelenlétét és új vásárlókat szerezhet egyszerre több csatornán keresztül. Innovatív weboldal, profi kampánykezelés, hatásos keresőoptimalizálás és közösségi média marketing performance szemlélettel.

Online marketing kivitelezés
Online marketing statisztika

Online marketing kivitelezés innovatív eszközökkel

Rengeteg szuper vállalkozással találkoztunk az elmúlt években marketing tanácsadásainkon és gyakran arra jutottunk a megbeszélések végére, hogy már csak egy nagy lökésre van szükség ahhoz, hogy a következő szintre lépjenek.

A Marketing21 online marketing kivitelezés szolgáltatása épp ebben segít: megmutatja az utat a vásárlókhoz azoknak a cégeknek, amelyek készen állnak a gyors növekedésre.

Az együttműködéssel gyakorlatilag egy teljes marketing csapatot bíz meg: marketing tanácsadó, grafikus, webdesigner, PPC hirdetéskezelő, content marketing és SEO szakértő fog dolgozni vállalkozása sikerén.

A szolgáltatással hatékonyan elérheti a célközönségét, építheti márkája ismertségét és új vásárlókat szerezhet. Tapasztalt szakértőink pedig végig azon fognak dolgozni, hogy a lehető legjobb eredményeket hozzák ki a marketing büdzséből.

Tudjuk, hogy a magas megtérülési arányszám a növekedés záloga, ezért úgy építjük fel a marketing gépezetet, hogy minden elköltött forint profitot termeljen. Az eredmények nyomon követhetőségét pedig innovatív adatvizualizációra épülő technológiával biztosítjuk.

Az All-In-One online marketing kivitelezés előnyei

 • Transzparens eredmények: grátisz webanalitika szolgáltatásunknak köszönhetően a kampányeredmények 24/7/365 elérhetők egy kattintással
 • Rugalmas ajánlatok kis- és nagy cégeknek: ügyfeleink között nagy webshopok, gyártó és szolgáltató cégek is megtalálhatók, de családias kisvállalkozásokkal is szívesen dolgozunk
 • Nincs elköteleződés: a piaci helyzet kiszámíthatatlan, ezért nálunk nem kell évekre előre szerződéses kötelezettséget vállalni
 • Referenciák számos területen: lead generálás, B2B marketing, eCommerce, egészségügy, turizmus, agrár szektor. Az elmúlt években számos területen szereztünk tapasztalatot: tekintse meg a referenciákat itt.
 • Minden online marketing eszköz egy helyen: széles körű a szolgáltatási palettánk, így egy kézben lehet minden szakterület és ki tudjuk alakítani az összhangot a marketing csatornák között
Teljeskörű online marketing

Online marketing kivitelezés számokban

online marketing szakterület

marketing szakértő

ellenőrizhető referencia

millió Ft reklámköltés évente

Mit tartalmaz a 360 fokos marketing kivitelezés?

Marketing tanácsadás

Felmérjük, hogy milyen eszközökkel érheti el hatékonyan a célközönségét és kialakítunk egy profittermelő online marketing stratégiát. Csak azokat az eszközöket ajánljuk, amelyekkel biztosan célba ér.

Weboldal készítés

Jó online marketing nincs jó céges weboldal nélkül. Az elképzelései alapján és  a marketing szempontokat figyelembe véve elkészítjük a profittermelő honlapot és megírjuk az értékesítő szövegeket.

Weboldal optimalizálás, karbantartás

Segítünk, hogy a céges honlap folyamatosan megfeleljen a kor elvárásainak. A CRO (conversion rate optimisation)  pedig biztosítja, hogy minél több látogatóból legyen vásárló.

Keresőoptimalizálás (SEO)

Az a cél, hogy a weboldal minél előrébb kerüljön a Google keresések során. Az organikus találatból érkező forgalomért nem kell kattintási díjat fizetni, így nagyon jó a megtérülése.

Google Ads hirdetések

Kereső kampányok, Display (banner) hirdetések, YouTube reklámok és Shopping hirdetések performance szemlélettel. A magas megtérülési rátáról (ROI) 5 fős PPC csapatunk gondoskodik.

Közösségi média kommunikáció

Elkészítjük a poszt terveket, a grafikai anyagokat, megírjuk a témákat és figyeljük a követők reakcióit. Facebook, Instagram és LinkedIn oldalak kezelésével is foglalkozunk.

Közösségi média kampánykezelés

Olyan kampányokat készítünk, amelyek nem csak gyönyörűek, de rendkívül hatásosak és pontosan targetáltak. A magas megtérülési rátát itt is a performance szemlélet garantálja.

Webanalitika és adatvizualizáció

A transzparenciában és az eredmények pontos mérésében hiszünk. A szakmai adatokat pedig egy olyan report-ban tálaljuk, amelynek értelmezéséhez nem kell szakértőnek lenni.

Büszkék vagyunk rá, hogy ők is minket választottak

LLumar Facebook ügyfél
L'Occitane Facebook hirdetéskezelés referencia
Thomas Hungary hirdetések kezelése Facebook-on
M3 Outlet facebook és instagram kampány
Rubin Hotel - Marketing21 Partner
Office Garden irodabérlés: B2B lead generálás

Marketing kivitelezés GyIK

Mikor érdemes igénybe venni a szolgáltatást?

 • Ha szeretne magasabb megtérülést elérni a hirdetésekkel
 • Még több emberrel szeretné megismertetni a márkáját
 • Több látogatót szeretne terelni a weblapjára
 • Több tranzakciót vagy ajánlatkérést szeretne látni a honlapon
 • Kipróbálna új, innovatív marketing eszközöket
 • Időt szeretne spórolni, mert nincs elég kapacitása az online marketing feladatokra
 • Szeretné végre pontosan látni, hogy milyen eredményeket hoznak a hirdetések
 • Szakértő tanácsadóknak szeretné feltenni online marketing kérdéseit

Hogyan lehet igénybe venni a szolgáltatást?

Az első lépés az ajánlatkérő űrlap kitöltése. Érdemes elküldeni a vállalkozás honlapjának linkjét és röviden bemutatni a termékeket, szolgáltatásokat és az aktuális kihívásokat.

Ezután felkeressük telefonon és az előzetes ajánlatadáshoz szükséges kérdéseket egyeztetjük, így néhány napon belül megkapja személyre szabott ajánlatunkat, amelyben bemutatjuk a javasolt szolgáltatásokat.

Általában egy személyes találkozón pontosítjuk a végleges marketing eszköz listát, majd szerződéskötés következik.

Milyen szerződési feltételekre számíthatok?

A szerződéseink rendkívül rugalmasak, nincs szükség elköteleződésre és hosszú távú vállalásokra. A szolgáltatások díját mindig utólag fizeti a teljesítéssel arányosan. Ha idő közben módosítani szeretné a szerződés tartalmát, ezt rugalmasan bármikor megteheti.

A szerződés első három hónapjában azonnali hatállyal bármikor felmondható az együttműködés (próbaidő). Ez is azt biztosítja, hogy alacsony kockázattal tudjon belevágni az online marketing együttműködésbe. A próbaidő után a felmondási idő mindössze 30 nap.

Mennyibe kerül az online marketing kivitelezés?

Minden cég igényei eltérnek, ráadásul nem is mindig ugyanazok a szolgáltatások tudnak hatékonyan működni. Előzetesen emiatt nem tudunk árakat feltüntetni, de ajánlatkérést követően néhány napon belül elkészítjük a javaslatainkat és elküldjük a tételes, lebontott ajánlatot.

Az ügynökségi díjak feltüntetése mellett javaslatot teszünk a kampányok minimum költségkeretére is. Amennyiben ismerünk iparági benchmark adatokat, tájékoztatjuk a várható megtérülési rátáról is.

Mennyi idő az együttműködés elindítása?

Az esetek 90 százalékában egy-két hét alatt el lehet indítani az online marketing kivitelezést, de néha előfordul, hogy a kapacitásaink nem engedik, hogy új ügyfeleket vállaljunk.

Fontos értéknek tartjuk, hogy soha ne vállaljuk túl magunkat. A megbeszélések során tájékoztatjuk az érdeklődőket arról, hogy milyen határidővel tudunk elindítani egy-egy projektet.

Milyen iparági területeken dolgozik a Marketing21?

Széles körű tapasztalatra tettünk szert az elmúlt években, de kiemelten az alábbi iparágakban dolgoztunk az utóbbi időszakban:

 • Webshop, eCommerce
 • Turizmus és hotel marketing
 • B2B marketing és üzleti szolgáltatások
 • Szoftver marketing
 • Egészségügy
 • Ingatlan
 • Startup
 • Kozmetikumok és illatszerek
 • Divat
 • Employer branding és toborzás
 • Vendéglátás
 • Építőipar
 • Logisztika
 • Non-profit szervezetek (pro bono)

 

Online marketing kivitelezés innovatívan

Segítünk elérni az üzleti célokat: kérjen ajánlatot tőlünk!

Elégedett ügyfeleink mondták
Rillgo - Marketing21 ügyfél

„Profi, rugalmas, segítőkész csapat. Könnyű velük együtt dolgozni.”

Lakatos Tamás, CEO
Rillgo vendéglátó szoftver

Kriston Csaba - Acterra

„Kicsit pesszimistán álltam ahhoz az ígérethez, amikor drasztikus javulást ígértek a kulcsszókutatás és a kampányok hatékonyságának növelésében. Aztán látványosan javultak az eredményeink, teljesen átalakult a weboldalunk, valamint az is, ahogy most gondolkodunk az online marketingről.”

Kriston Csaba, ügyvezető igazgató
ACTERRA International Kft.

ANRO - Marketing21 ügyfél

„Nagyszerű választás volt az online marketing feladatainkat az M21 csapatára bízni! Eredményesen kezelik a Google és a Facebook hirdetési kampányokat, ezáltal sok új vevőt szerezve cégünknek. Köszönjük!”

Tályai Gábor, ügyvezető
ANRO Épületdíszítés Kft.

Marketing eszközök a gyakorlatban

Ingyenes tanfolyam hírlevél feliratkozóknak 

✔️ 6 nap, 6 lecke

✔️ Hatékony, teljesítmény alapú kampányok

✔️ Gyakorlatban tesztelt, bevált módszerek

✔️ Haladó eszközök innovátoroknak

Sikeres feliratkozás: hamarosan küldjük az első leckét!