Munkáink / Ügyfelek

Büszkék vagyunk rá, hogy ők is minket választottak

Eredményeink

3 milliárd
forint kezelt hirdetés évente
90+
elégedett ügyfél
100 ezer
vásárolt kattintás naponta

Projektek

L’OCCITANE en Provence

A L’OCCITANE en Provence, vagy gyakrabban használt nevén L’OCCITANE egy 1976-ban Olivier Baussan által alapított, Dél-Franciaországból származó natúrkozmetikai cég, amelynek mára világszerte több mint 2000 üzlete van. A cég Magyarországi social media és PPC kampányait a Marketing21 kezeli.

Webshop:
hu.loccitane.com

Alcoa SSH

Az Alcoa SSH adminisztratív és üzleti szolgáltatásokat nyújt Európában, Észak- és Dél-Amerikában, valamint Ausztráliában található lokációinak és irodáinak. A cég magyarországi employer branding és toborzás kampányait a Marketing21 segíti.

További információ:
alcoa.com/hungary/hu/default.asp

Schoeller Allibert Hungary

A Schoeller Allibert 50 éve gyárt prémium kategóriás műanyag tárolókat, műanyag raklapokat és IBC konténereket világszerte. A cég globális piacvezető a többutas műanyag tároló kategóriában és hatalmas erőfeszítéseket tesz a környezetszennyezés visszaszorításában. A cég magyarországi performance marketing marketing kampányaiért és a weblap keresőoptimalizálásáért a Marketing21 felel.

További információ:
schoellerallibert.com/hu

ANRO Épületdíszítés Webáruház

Az ANRO Épületdíszítés webáruház hatalmas fejlődésen ment át az elmúlt években. A cég árbevétele mára jócskán meghaladja az egymilliárd forintot, termékkínálata pedig napi szinten bővül új termékekkel. A Marketing21 végzi a vállalat performance marketing kampányainak menedzselését, valamint a honlap keresőoptimalizálását.

További információ: anrodiszlec.hu

Mérhető és megtérülő kampányokkal elérheted az üzleti célokat
Kérj ajánlatot gyorsan és egyszerűen!
Ajánlatkérés
Website by Marketing21