Referenciák

Fraser Residence Budapest

Marketing21 reklámügynökség referenciák - Frasers

A Fraser Residence multinacionális szállodalánc magyarországi szállodája a nyüzsgő Corvin sétány mellett helyezkedik el. Az exkluzív apartmanokkal felszerelt négycsillagos szálloda a világ minden tájáról várja a vendégeit. A hotel már többször elnyerte a „Magyarország vezető apartmanszállodája” címet. A Fraser csoport világszerte 78 városban 138 szálláshellyel rendelkezik.

További információ: http://www.frasershospitality.com

Love Production SRO - Beats For Love Festival (Csehország)

Beats For Love fest - munkáink

A Beats For Love a legnagyobb dance és elektronikus zenei fesztivál Csehországban. A rendezvényt 2017-ben ötödik alkalommal rendezték meg július 5. és 8. között Ostrava mellett egy történelmi ipari parkban több mint 400 művész részvételével. A fellépők között olyan sztárok is szerepeltek, mint Fatboy Slim, Sigala és a Headhunters. A rendezvény magyarországi marketing szolgáltatója a Marketing21 volt.

További információ: http://www.b4l.cz/en/

Expondo Webáruház (Németország)

Az Expondo németországi webshop Európa-szerte szállít nagykonyhai berendezéseket, vásári kellékeket, ipari gépeket és szerszámokat. A vállalkozás jelenleg 17 országban van jelen több mint 1500 termékkel. A Marketing21 a cég magyarországi online marketing szolgáltatója.

További információ: http://expondo.hu

Pasidivat Webáruház

Referenciák - Marketing21 - pasidivat webáruház

A Pasidivat webáruház elérhető áron kínál minőségi férfi ruházati és egyéb divattermékeket Magyarországon és Szlovákiában. A webáruház gyors ütemű növekedését jól kidolgozott termékpalettájának és marketinggépezetének köszönheti.

További információ: http://pasidivat.hu

CEGOS Tanácsadó és Tréning Zrt.

Reklámügynökség referenciák - Marketing - Cegos

A CEGOS Tanácsadó és Tréning Zrt. a nemzetközi Cegos csoport partner tagja. A cég több mint 20 éve van jelen a magyarországi tréning és továbbképzés iparágban, elsősorban a nagyvállalati szegmensben.

További információ: http://www.cegos.hu/

Szabolccsal nem csak azért jó együtt dolgozni mert gyors, pontos, lelkiismeretes. Hanem azért is, mert kiválóan kommunikál. Olyannal is meg tudja értetni az online marketing lényegét, menetét, akinek egészen más a szakmája.” Boros István, vezérigazgató

The Three Corners Hotels & Resorts

Munkáink Marketing21 reklámügyönökség

A 30 éves The Three Corners Hotels & Resorts 15 hotellel rendelkezik Magyarországon és Egyiptomban. A belga eredetű cég hosszú működése során a szállodaipar és vendéglátás prémium kategóriájába emelkedett. A cégcsoporthoz tartozó hotelek számtalan elismerést szereztek a múltban.

Bővebb információ: https://threecorners.com/hu/

Real Apartments Budapest

Marketing21 munkáink, referenciák - Real Apartments Budapest logo

A Real Apartments Budapest exkluzív lakásokat kínál rövidtávú kiadásra Budapest belvárosában. A cég sikerét minőségi ingatlanpalettájának, folyamatosan bővülő kínálatának és a profi kollégáknak köszönheti.

További információ: http://www.realapartmentsbudapest.com/

Több céget is megkerestünk miután úgy döntöttünk, hogy szükségünk van marketinges szakemberre. Szabolcs és csapata már az első találkozás során meggyőzött szakmai felkészültségével és fiatalos ötleteivel, hozzáállásával. A közös munka során folyamatosan tájékoztatást és segítséget kaptam, mindent a megígért határidőre teljesítettek, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy továbbiakban is velük fogunk együtt dolgozni cégünk marketingjén.” Muha Adrienn

Belsőnézet Üzleti Fotózás

A Belsőnézet Üzleti Fotózás Ráki Gergely vállalkozása, aki elsősorban panorámaképek készítésével, céges fotózással, termékfotózással és portrékép készítéssel foglalkozik. Az ütemesen gyarapodó cég rendszeres résztvevője a BNI, a BKIK és más üzleti rendezvényeknek.

További információ: https://belsonezet.hu

“Személyre szabott ajánlattal érkezve előre megvizsgálta és technikailag elemezte addigi online jelenlétemet. Elém tárva nem volt kérdés a választás. Tudja min és mikor kell változtatni.” Ráki Gergely, ügyvezető

Babalaguna Babaúszás és Gyerekúszás

A Babalaguna Bende Zsuzsa vállalkozása. Zsuzsa immár 20 éve oktat gyermekeket úszni, valamint babaúszás foglalkozásokkal teszi színesebbé a családok mindennapjait és egészségesebbé a legifjabbakat.

További információ: www.babalaguna.hu

“Már az első találkozás alatt éreztem a fiatalos lendületet Szabolcsban. A munkánk során kiderült, hogy ez komoly profizmussal is társul. Az új honlap elkészülte óta több visszajelzést kaptam, hogy milyen igényes és tartalmas az oldal. Ennek eredményeként többszörösére nőtt a vállalkozásom forgalma.” Bende Zsuzsa

WestWork HR szolgáltató

Marketing ügynökség referenciák - WestWork

A WestWork munkaközvetítő cég külföldi állásokat kínál elsősorban ukrajnai és magyarországi munkavállalóknak. A WestWork ügyfelei között megtalálhatóak magyarországi vállalatok és nyugat-európai cégek is.

További információ: http://westwork.eu

Üvegtégla Center Webáruház

Reklámügynökségi referenciák Marketing21

Az Üvegtégla Center igényes, esztétikus üvegtégla térelemeket és beépítési anyagokat árul online és offline. A cég kedvező árak mellett nyújt minőségi kiszolgálást és termékeket.

További információ: http://uvegteglacenter.hu/

Expressz Takarítás

Az Expressz Takarítás Budapest és Pest megye egyik legmegbízhatóbb takarító vállalkozása. Elsősorban irodák, cégek, üzlethelyiségek takarításával, valamint magánszemély megrendelésekkel foglalkoznak. A vállalat 10 éves múltra tekint vissza és jelenleg 20 munkavállalót foglalkoztat.

További információ: http://expressztakaritas.hu/

International Language Travel

International Language Travel referencia Marketing21További információ: www.iltweb.hu

A Marketing21 reklámügynökség segítségével növelheti bevételeit

Kérjen ajánlatot online marketing szolgáltatásokra!

Ajánlatkérés