Munkáink / Ügyfelek

L'Occitane en Provence

L'Occitane en Provance

A L’OCCITANE en Provence, vagy gyakrabban használt nevén L’OCCITANE egy 1976-ban Olivier Baussan által alapított, Dél-Franciaországból származó natúrkozmetikai cég, amelynek mára világszerte több mint 2000 üzlete van. A cég Magyarországi PPC kampányait a Marketing21 kezeli.

Webshop: https://hu.loccitane.com/

Alcoa SSH

Alcoa SSH referencia

Az Alcoa SSH adminisztratív és üzleti szolgáltatásokat nyújt Európában, Észak- és Dél-Amerikában, valamint Ausztráliában található lokációinak és irodáinak. A cég employer branding kampányait a Marketing21 segíti.

További információ: https://www.alcoa.com/hungary/hu/default.asp

Schoeller Allibert Hungary

Schoeller Allibert

A Schoeller Allibert 50 éve gyárt prémium kategóriás műanyag tárolókat, műanyag raklapokat és IBC konténereket világszerte. A cég globális piacvezető a műanyag tároló kategóriában. A cég magyarországi marketing kampányaiért a Marketing21 felel.

További információ: https://www.schoellerallibert.com/hu/

Fraser Residence Budapest

Marketing21 reklámügynökség referenciák - Frasers

A Fraser Residence multinacionális szállodalánc magyarországi szállodája a nyüzsgő Corvin sétány mellett helyezkedik el. Az exkluzív apartmanokkal felszerelt négycsillagos szálloda a világ minden tájáról várja a vendégeit. A hotel már többször elnyerte a „Magyarország vezető apartmanszállodája” címet. A Fraser csoport világszerte 78 városban 138 szálláshellyel rendelkezik.

További információ: http://www.frasershospitality.com

SabeeApp Cloud Hotel Software

A SabeeApp egy magyar fejlesztésű, felhő alapú szállodamenedzsment szoftver. A cég olyan komplex PMS rendszert kínál független szállásadóknak, amely egyben tartalmazza a channel manager, frontdesk rendszer, foglalási motor és online fizetés szolgáltatásokat. A cég 2015-ben kiérdemelte a Nemzetgazdasági Minisztréium hónap startup vállalkozása címet.

További információ: https://www.sabeeapp.com/

Expondo Webshop Hungary

Az Expondo GMBH Európa-szerte szállít nagykonyhai berendezéseket, vásári kellékeket, ipari gépeket és szerszámokat elsősorban B2B kereskedelemben. A vállalkozás jelenleg 20 országban van jelen több mint 1500 termékkel. A Marketing21 büszke arra, hogy az Expondo magyarországi online marketing szolgáltatója.

További információ: http://expondo.hu

Pont32 Fogászat és Szájsebészet

Pont32 Fogáaszat új logo

A Pont32 Fogászat és Szájsebészet sikeres 11. kerületi fogászati egészségközpont több mint 17 év tapasztalattal. A cégnél 7 profi fogorvos, 2 szájsebész és 3 dentálhigiéniai szakember várja a pácienseket.

További információ: https://www.pont32-fogaszat.hu/

Beats For Love Fesztivál (Love Production SRO, Csehország)

Beats For Love fest - munkáink

A Beats For Love a legnagyobb dance és elektronikus zenei fesztivál Csehországban. A rendezvényt 2017-ben ötödik alkalommal rendezték meg július 5. és 8. között Ostrava mellett egy történelmi ipari parkban több mint 400 művész részvételével. A fellépők között olyan sztárok is szerepeltek, mint Fatboy Slim, Sigala és a Headhunters. A rendezvény magyarországi marketing szolgáltatója a Marketing21 volt.

További információ: http://www.b4l.cz/en/

Balaton Nyomda Kft.

Balaton Nyomda referencia

A Balaton Nyomda Kft. minőségi nyomdaipari szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek a Dunántúl és Közép-Magyarország térségében. A cég modern technológiai megoldásainak és ügyfélbarát mentalitásának köszönhetően gyorsan bővíti ügyfélkörét.

További információ: https://balatonnyomda.hu/

CEGOS Tanácsadó és Tréning Zrt.

Reklámügynökség referenciák - Marketing - Cegos

A CEGOS Tanácsadó és Tréning Zrt. a nemzetközi Cegos csoport partner tagja. A cég több mint 20 éve van jelen a magyarországi tréning és továbbképzés iparágban, elsősorban a nagyvállalati szegmensben.

További információ: http://www.cegos.hu/

Szabolccsal nem csak azért jó együtt dolgozni mert gyors, pontos, lelkiismeretes. Hanem azért is, mert kiválóan kommunikál. Olyannal is meg tudja értetni az online marketing lényegét, menetét, akinek egészen más a szakmája.” Boros István, vezérigazgató

Cipo&Baxx Denim Brand

A Cipo&Baxx egy gyorsan fejlődő márka Magyarországon számos offline bolttal és egy online webshoppal. A Marketing21 az e-commerce tevékenységet segíti online hirdetésekkel és grafikai munkákkal.

További információ: http://www.cipoandbaxx.hu

The Three Corners Hotels & Resorts

Munkáink Marketing21 reklámügyönökség

A 30 éves The Three Corners Hotels & Resorts 15 hotellel rendelkezik Magyarországon és Egyiptomban. A belga eredetű cég hosszú működése során a szállodaipar és vendéglátás prémium kategóriájába emelkedett. A cégcsoporthoz tartozó hotelek számtalan elismerést szereztek a múltban.

Bővebb információ: https://threecorners.com/hu/

Cafe Frei London

Frei Cafe London Aldgate East

A Frei Cafe London a világ kávékülönlegességeit hozza el vendégeinek London belvárosában. A Cafe Frei márka mára egyet jelent a luxus kategóriás kávéélménnyel: a vendégek 5 kontinens kávékonyhájának 70 különböző típusú kávéját kóstolhatják meg.

További információ: https://freicafe.co.uk/

Belsőnézet Üzleti Fotózás

A Belsőnézet Üzleti Fotózás Ráki Gergely vállalkozása, aki elsősorban panorámaképek készítésével, céges fotózással, termékfotózással és portrékép készítéssel foglalkozik. Az ütemesen gyarapodó cég rendszeres résztvevője a BNI, a BKIK és más üzleti rendezvényeknek.

További információ: https://belsonezet.hu

“Személyre szabott ajánlattal érkezve előre megvizsgálta és technikailag elemezte addigi online jelenlétemet. Elém tárva nem volt kérdés a választás. Tudja min és mikor kell változtatni.” Ráki Gergely, ügyvezető

OSWork HR szolgáltató

OSWORK logo

A OSWork munkaközvetítő cég külföldi állásokat kínál elsősorban ukrajnai és magyarországi munkavállalóknak. A OSWork ügyfelei között megtalálhatóak magyarországi vállalatok és nyugat-európai cégek is.

További információ: http://oswork.hu/

Északi Szomszédok Nyugdíjas Szövetkezet

Északi Szomszédok Nyugdíjas Szövetkezet

Az Északi Szomszédok Nyugdíjas Szövetkezet célja, hogy munkához segítse azokat a nyugdíjas korú munkavállalókat, akik ki szeretnék egészíteni jövedelmüket. A Északi Szomszédök Szövetkezet online marketing kampányaiért a Marketing21 felel.

További információ: https://szomszedok.eu

Üvegtégla Center Webáruház

Reklámügynökségi referenciák Marketing21

Az Üvegtégla Center igényes, esztétikus üvegtégla térelemeket és beépítési anyagokat árul online és offline. A cég kedvező árak mellett nyújt minőségi kiszolgálást és termékeket.

További információ: http://uvegteglacenter.hu/

Webalbum Stúdió Kft.

Webalbum Stúdió Esküvői Meghívók logó

Egyedi, személyre szabható esküvői meghívók készítésével foglalkozik az eskuvoi.meghivo.hu csapata. Segítségünkkel sikerült megújítaniuk weboldalukat, valamint a SEO szolgáltatásoknak köszönhetően előrébb kerültek a keresőben.

Expressz Takarítás

Az Expressz Takarítás Budapest és Pest megye egyik legmegbízhatóbb takarító vállalkozása. Elsősorban irodák, cégek, üzlethelyiségek takarításával, valamint magánszemély megrendelésekkel foglalkoznak. A vállalat 10 éves múltra tekint vissza és jelenleg 20 munkavállalót foglalkoztat.

További információ: http://expressztakaritas.hu/

A Marketing21 marketing ügynökség segítségével növelheti bevételeit

Kérjen ajánlatot gyorsan és egyszerűen!