Referenciák

Fraser Residence Budapest

Marketing21 reklámügynökség referenciák - Frasers

A Fraser Residence multinacionális szállodalánc magyarországi szállodája a nyüzsgő Corvin sétány mellett helyezkedik el. Az exkluzív apartmanokkal felszerelt négycsillagos szálloda a világ minden tájáról várja a vendégeit. A hotel már többször elnyerte a „Magyarország vezető apartmanszállodája” címet. A Fraser csoport világszerte 78 városban 138 szálláshellyel rendelkezik.

További információ: http://www.frasershospitality.com

SabeeApp Cloud Hotel Software

A SabeeApp egy magyar fejlesztésű, felhő alapú szállodamenedzsment szoftver. A cég olyan komplex PMS rendszert kínál független szállásadóknak, amely egyben tartalmazza a channel manager, frontdesk rendszer, foglalási motor és online fizetés szolgáltatásokat. A cég 2015-ben kiérdemelte a Nemzetgazdasági Minisztréium hónap startup vállalkozása címet.

További információ: https://www.sabeeapp.com/

Love Production SRO - Beats For Love Festival (Csehország)

Beats For Love fest - munkáink

A Beats For Love a legnagyobb dance és elektronikus zenei fesztivál Csehországban. A rendezvényt 2017-ben ötödik alkalommal rendezték meg július 5. és 8. között Ostrava mellett egy történelmi ipari parkban több mint 400 művész részvételével. A fellépők között olyan sztárok is szerepeltek, mint Fatboy Slim, Sigala és a Headhunters. A rendezvény magyarországi marketing szolgáltatója a Marketing21 volt.

További információ: http://www.b4l.cz/en/

Expondo Webáruház (Németország)

Az Expondo németországi webshop Európa-szerte szállít nagykonyhai berendezéseket, vásári kellékeket, ipari gépeket és szerszámokat. A vállalkozás jelenleg 17 országban van jelen több mint 1500 termékkel. A Marketing21 a cég magyarországi online marketing szolgáltatója.

További információ: http://expondo.hu

Cipo&Baxx Denim Brand

A Cipo&Baxx egy gyorsan fejlődő márka Magyarországon számos offline bolttal és egy online webshoppal. A Marketing21 az e-commerce tevékenységet segíti online hirdetésekkel és grafikai munkákkal.

További információ: http://www.cipoandbaxx.hu

Cafe Frei London

Frei Cafe London Aldgate East

A Frei Cafe London a világ kávékülönlegességeit hozza el vendégeinek London belvárosában. A Cafe Frei márka mára egyet jelent a luxus kategóriás kávéélménnyel: a vendégek 5 kontinens kávékonyhájának 70 különböző típusú kávéját kóstolhatják meg.

További információ: https://freicafe.co.uk/

Dilani Magyarország

A Dilani Magyarország webshop csúcsminőségű paplanok, párnák és ágynemű értékesítésével foglalkozik. A Marketing21 segíti a cég magyarországi e-kereskedelmi céljainak megvalósítását.

További információ: https://dilani.hu/ 

Pasidivat Webáruház

Referenciák - Marketing21 - pasidivat webáruház

A Pasidivat webáruház elérhető áron kínál minőségi férfi ruházati és egyéb divattermékeket Magyarországon és Szlovákiában. A webáruház gyors ütemű növekedését jól kidolgozott termékpalettájának és marketinggépezetének köszönheti.

További információ: http://pasidivat.hu

“Hamar kiderült, hogy munkájára igényes, pontos, percíz, megbízható. Rendkívül rugalmas, kiválóan alkalmazkodik a cég igényeihez, ami megkönnyíti a mindennapi munkámat. Korábban már próbálkoztunk másik marketing céggel együttműködni, akiktől sajnos nagyon negatív tapasztalatokkal távoztunk. Szabolcs bebizonyította, hogy lehet ezt jól csinálni.”

Baricza Norbert
tulajdonos, Pasidivat Webshop

CEGOS Tanácsadó és Tréning Zrt.
Reklámügynökség referenciák - Marketing - Cegos

A CEGOS Tanácsadó és Tréning Zrt. a nemzetközi Cegos csoport partner tagja. A cég több mint 20 éve van jelen a magyarországi tréning és továbbképzés iparágban, elsősorban a nagyvállalati szegmensben.

További információ: http://www.cegos.hu/

Szabolccsal nem csak azért jó együtt dolgozni mert gyors, pontos, lelkiismeretes. Hanem azért is, mert kiválóan kommunikál. Olyannal is meg tudja értetni az online marketing lényegét, menetét, akinek egészen más a szakmája.” Boros István, vezérigazgató

The Three Corners Hotels & Resorts

Munkáink Marketing21 reklámügyönökség

A 30 éves The Three Corners Hotels & Resorts 15 hotellel rendelkezik Magyarországon és Egyiptomban. A belga eredetű cég hosszú működése során a szállodaipar és vendéglátás prémium kategóriájába emelkedett. A cégcsoporthoz tartozó hotelek számtalan elismerést szereztek a múltban.

Bővebb információ: https://threecorners.com/hu/

Real Apartments Budapest
Marketing21 munkáink, referenciák - Real Apartments Budapest logo

A Real Apartments Budapest exkluzív lakásokat kínál rövidtávú kiadásra Budapest belvárosában. A cég sikerét minőségi ingatlanpalettájának, folyamatosan bővülő kínálatának és a profi kollégáknak köszönheti.

További információ: http://www.realapartmentsbudapest.com/

Több céget is megkerestünk miután úgy döntöttünk, hogy szükségünk van marketinges szakemberre. Szabolcs és csapata már az első találkozás során meggyőzött szakmai felkészültségével és fiatalos ötleteivel, hozzáállásával. A közös munka során folyamatosan tájékoztatást és segítséget kaptam, mindent a megígért határidőre teljesítettek, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy továbbiakban is velük fogunk együtt dolgozni cégünk marketingjén.

Muha Adrienn
Sales Vezető

eskuvoi.meghivo.hu
Egyedi, személyre szabható esküvői meghívók készítésével foglalkozik az eskuvoi.meghivo.hu csapata. Segítségünkkel sikerült megújítaniuk weboldalukat, valamint a SEO szolgáltatásoknak köszönhetően előrébb kerültek a keresőben.

Weblap: http://eskuvoi.meghivo.hu/ 

Belsőnézet Üzleti Fotózás
A Belsőnézet Üzleti Fotózás Ráki Gergely vállalkozása, aki elsősorban panorámaképek készítésével, céges fotózással, termékfotózással és portrékép készítéssel foglalkozik. Az ütemesen gyarapodó cég rendszeres résztvevője a BNI, a BKIK és más üzleti rendezvényeknek.

További információ: https://belsonezet.hu

“Személyre szabott ajánlattal érkezve előre megvizsgálta és technikailag elemezte addigi online jelenlétemet. Elém tárva nem volt kérdés a választás. Tudja min és mikor kell változtatni.” Ráki Gergely, ügyvezető

Babalaguna Babaúszás és Gyerekúszás
A Babalaguna Bende Zsuzsa vállalkozása. Zsuzsa immár 20 éve oktat gyermekeket úszni, valamint babaúszás foglalkozásokkal teszi színesebbé a családok mindennapjait és egészségesebbé a legifjabbakat.

További információ: www.babalaguna.hu

“Már az első találkozás alatt éreztem a fiatalos lendületet Szabolcsban. A munkánk során kiderült, hogy ez komoly profizmussal is társul. Az új honlap elkészülte óta több visszajelzést kaptam, hogy milyen igényes és tartalmas az oldal. Ennek eredményeként többszörösére nőtt a vállalkozásom forgalma.” Bende Zsuzsa

OSWork HR szolgáltató

OSWORK logo

A OSWork munkaközvetítő cég külföldi állásokat kínál elsősorban ukrajnai és magyarországi munkavállalóknak. A OSWork ügyfelei között megtalálhatóak magyarországi vállalatok és nyugat-európai cégek is.

További információ: http://oswork.hu/

Üvegtégla Center Webáruház
Reklámügynökségi referenciák Marketing21

Az Üvegtégla Center igényes, esztétikus üvegtégla térelemeket és beépítési anyagokat árul online és offline. A cég kedvező árak mellett nyújt minőségi kiszolgálást és termékeket.

További információ: http://uvegteglacenter.hu/

Expressz Takarítás
Az Expressz Takarítás Budapest és Pest megye egyik legmegbízhatóbb takarító vállalkozása. Elsősorban irodák, cégek, üzlethelyiségek takarításával, valamint magánszemély megrendelésekkel foglalkoznak. A vállalat 10 éves múltra tekint vissza és jelenleg 20 munkavállalót foglalkoztat.

További információ: http://expressztakaritas.hu/

International Language Travel
International Language Travel referencia Marketing21További információ: www.iltweb.hu

A Marketing21 marketing ügynökség segítségével növelheti bevételeit

Kérjen ajánlatot gyorsan és egyszerűen!