Marketing21 Reklámügynökség Budapest

– Adatvezérelt performance marketing
– Innovatív online reklám szolgáltatások
Nótin Szabolcs

Nótin Szabolcs

reklámügynökség alapító

 

Marketing21 Reklámügynökség Budapest

A Marketing21 Reklámügynökség modern marketing megoldásokat kínál ügyfeleinek. Nem ismerünk mellébeszélést: előzetes elemzésekre és piacfelmérésre alapozva tervezünk meg olyan online reklámkampányokat, amelyek nagyságrendekkel javítanak az ügyfeleink üzleti eredményein. Hiszünk abban, hogy az alapos tervezésnek és folyamatos statisztikai nyomonkövetésnek köszönhetően sokkal jobb eredményeket lehet elérni a 21. századi marketing világában, mint korábban bármikor.

A marketing kivitelezésekor nem csak a reklámelméleti szempontokat tartjuk szem előtt: az ügyfeleink arculatát és habitusát is figyelembe vesszük, hogy a kampányok ne csak gyors bevételnövekedéshez vezessenek, hanem a vállalati arculat építését is szolgálják. Ha professzionálisan kivitelezett online marketing kampányokra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot! Garantáljuk, hogy nem fog csalódni innovatív szolgáltatásainkban.

A Marketing21 reklámügynökség profi segítséget nyújt online reklámkampányok kivitelezéséhez

Kérjen ajánlatot gyorsan és egyszerűen!

Reklámügynökség Szolgáltatásai

Reklámügynökség marketing tanácsadás - Marketing21

Marketing tanácsadás

Cégre szabott, gyakorlatias online marketing tanácsadás

Logótervezés és arculattervezés szolgáltatás - Marketing21

Arculattervezés

Egységes, modern céges arculat tervezése

Weboldal készítés - Marketing21 Reklámügynökség

Microsite és honlapkészítés

Gyorsan elkészülő, marketing célokra szabott weblapok és microsite-ok

Reklám és marketing

Keresőoptimalizálás (SEO)

Hatékony ügyfélszerzés PPC (kattintási) költségek nélkül

Marketing21 AdWords Ügynökség

Google Ads keresőhirdetés (SEA)

Kiemelt helyezés a Google találatai között

Reklámügynökség hirdetések Marketing21

Vizuális PPC hirdetések (Display)

Aktív PPC kampánykezelés több ezer weboldalon és mobilapplikációban

Facebook és közösségi média reklám

Közösségi média marketing (SMM)

Közösségi média hirdetések, Instagram és Facebook oldalkezelés

Waze hirdetés ügynökség

Waze hirdetés

Navigációs app hirdetések az autósok elérése érdekében

Webshop reklámok és marketing

Webáruház

Hatékony, konverzióra optimalizált webshopok készítése

Webanalitika - Google Analytics - Marketing21

Webanalitika (Google Analytics)

Teljes körű online marketing elemzés és értékelés

Marketing21 Reklámügynökség

Content marketing

Szövegírás, infografikák és további lenyűgöző grafikai tartalmak

Marketing21 email reklám ügynökség

Email marketing

Email alapú sales funnel kialakítás és üzemeltetés

Marketing21 Reklámügynökség Budapest: profi segítséget nyújtunk online reklámkampányok kivitelezéséhez

Kérjen ajánlatot gyorsan és egyszerűen!

“Profi online marketing szolgáltatások egy lelkes és rugalmas csapattól. Kell ennél több egy mai vállalkozás számára?”

Nagy Katalin

igazgató, TEAKhome Kft.

“Szabolccsal nem csak azért jó együtt dolgozni mert gyors, pontos, lelkiismeretes. Hanem azért is, mert kiválóan kommunikál. Olyannal is meg tudja értetni az online marketing lényegét, menetét, akinek egészen más a szakmája.”

Boros István

vezérigazgató, Cegos Zrt.

“A Marketing21 mindig naprakész megoldásokat nyújt nekünk. Sőt, egy lépéssel a piac előtt járnak, és így még hatékonyabbak. Sok újdonsággal és jó ötletekkel szolgáltak már nekünk.”

Hamar Krisztina

Director of Sales and Marketing, Frasers Hospitality

Mivel foglalkozik egy reklámügynökség? A reklámügynökség jelentése

A reklámügynökség, marketing ügynökség kifejezések gyakran kerülnek elő a mindennapokban, azonban csak kevesen tudják jól megfogalmazni a pontos jelentésüket. A Facebook oldalunkon, Twitteren és néha e-mail-en is kapunk kérdéseket arra vonatkozóan, hogy pontosan mivel is foglalkozik egy reklámügynökség. A laikusok kérdése teljesen érthető, hiszen nem mindenki kel és fekszik a marketinges fogalmakkal. Ráadásul az ügynökség és ügynök szavaknak sajnos van egy pejoratív jelentése is a mai magyar nyelvben. Érdemes ezért jobban megismerni például karrier választás vagy kiszervezés előtt, hogy pontosan mivel is foglalkozik egy reklámügynökség és miben segíti a vállalkozásokat.

A reklámügynökségek feladatai

A reklámügynökség egy vállalkozás: marketinggel foglalkozó cég. A vállalkozás tevékenysége úgy fogható meg legjobban, ha sorba vesszük azokat a feladatokat, amelyekkel általában segítjük az ügyfeleket:

 • kutatás: tervezéshez szükséges adatok megszerzése, kutatások és felmérések készítése
 • tervezés: új hirdetések és kampányok tervezése
 • kreatív munka: vizuális, audio és audiovizuális reklám tartalmak készítése (képek, videók, hanganyagok)
 • médiavásárlás: olyan reklámfelületek vásárlása, ahol hatékonyan elérhetőek a vásárlók (a Marketing21 reklámügynökség kizárólag online felületeken vásárol reklámokat ügyfeleinek)
 • az elindított kampányok sikerességének és teljesítményének elemzése és a reklámköltések optimalizálása

A felsorolásból is látható, hogy a reklámügynökségek a közvélekedéssel ellentétben sokkal összetettebb feladatokat látnak el, mint a médiafelületek vásárlása. Minden ügynökség fókuszában az ügyfél áll: olyan hirdetési megoldásokat javaslunk tanácsadóként, amelyek hatékonyan fogják javítani az ügyfél üzleti eredményeit. A reklámügynökségek így a B2B (business-to-business) szektorban dolgoznak és üzleti szolgáltatásokat nyújtanak más vállalkozásoknak.

A reklámozás során felhalmozódó marketing szaktudás, tapasztalat és kapcsolati tőke a legnagyobb értéke minden reklámügynökségnek. A médiavásárláson túl valójában a know-how átadás, a tanácsadás és a felhalmozódó adatokkal alátámasztott tervezés az, amit valójában értékesítünk.

Reklámügynökség típusok

A reklámügynökségeket több kategóriába sorolhatjuk az elvégzett feladatok típusai alapján. Leggyakrabban az alábbi csoportosítással lehet találkozni a szakirodalomban:

 • Full Service Reklámügynökség: ellátja az ügyfelek marketing tevékenységének teljes spektrumát. Képesek elkészíteni a reklámkreatívokat, megtervezni a kampányokat és az elhelyezéseket, valamint megvásárolják a szükséges reklámfelületeket is.
 • Kreatív ügynökség: a reklámkreatívok elkészítésére szakosodott reklámügynökségeket nevezzük kreatív ügynökségnek. Ezek a cégek kifejezetten a reklámok tartalmáért felelnek (tv spot, plakátok, stb.).
 • Specializálódott ügynökségek: a hazai ügynökségek többsége ebbe a kategóriába tartozik. Olyan részfeladatokra, vagy a reklámpiac speciális területére szakosodott cégek, amelyek egy-egy részterületen képesek kiemelkedő munkát végezni.
 • Miben tud segíteni a Marketing21 reklámügynökség?

A Marketing21 reklámügynökség is a fent leírt feladatokat végzi, azonban kizárólag az online média és marketing piacra szakosodva. A fenti besorolás alapján így egy specializálódott, online hirdetésekre szakosodott reklámügynökség vagyunk. Az online hirdetési megoldásokban hatékonyan tudjuk segíteni az ügyfeleinket a tervezést a kivitelezésig és értékelésig. Offline eszközökkel azonban nem foglalkozunk ellentétben más reklámügynökségekkel. Ennek az az oka, hogy szakosodva sokkal több energiát tudunk a saját területünkre fordítani, hiszen az online marketinghez szükség van speciális IT tudásra is.

 

Miért érdemes a Marketing21 reklámügynökséget választani?

 • Az első két hónap próbaidő alatt kipróbálhatja tudásunkat és megbizonyosodhatsz a marketing eszközök hatékonyságáról. Ebben az időszakban a létrejött szerződés azonnali hatállyal bármikor felmondható
 • A marketing kampányok elkezdése előtt kedvezményesen vehet  részt marketing konzultációt, így biztosan a legjobb online marketing eszközöket választja
 • Bármely szolgáltatás mellé díjmentes webanalitikát biztosítunk. A kampányok teljesítménye, az elköltött forintok megtérülése folyamatosan transzparens lesz.
 • Nem vállalunk el olyan üzleti ötleteket, amelyeknek nem bizonyosodtunk meg az életszerűségéről. A célunk közös sikerek elérése és a hosszú távú együttműködés
 • Az ügyfeleink folyamatos támogatást kapnak a tervezéstől egészen a megvalósításig