Bemutatkozás

Marketing21 online marketing ügynökség

 

A Marketing21 nem egy hétköznapi online marketing ügynökség. A 21. századi értékesítési megoldások megszállottjai vagyunk. Ügyfeleinknek magas színvonalon nyújtunk olyan digitális szolgáltatásokat, amelyek hatékonyan javítanak az értékesítésen és növelik a cég bevételeit.

Ügyfél = Partner

Az ügyfelekre partnerként tekintünk: a közös sikerekhez kellenek a remek termékek és szolgáltatások, valamint a modern értékesítési megoldásaink is. Kizárólag akkor kezdünk bele egy projektbe, ha alaposan felmértük az ügyfél online marketing lehetőségeit és biztosak vagyunk a befektetett tőke és energia megtérülésében. Az ingyenes felmérés és konzultáció éppen azt célozza, hogy a közös munka előtt az üzleti terv alapjait lefektessük. Az ügyfelet már a tervezés korai szakaszától segítjük és részt veszünk a kampányok gyakorlati kivitelezésében is.

Legyen szó teljes körű online e-commerce fejlesztésről, vagy egy-egy speciális kereső és display kampány kivitelezéséről, a Marketing21 online marketing ügynökség megbízható partner lesz.