Bemutatkozás

A Marketing21 küldetése és csapata

A Marketing21 küldetése

Az a célunk, hogy a szuper termékeket és szolgáltatásokat kínáló cégeket üzleti sikerekhez segítsük. Ügyfeleink hozzánk hasonló álmodozók: újat szeretnének alkotni és jobbá akarják tenni saját szakterületüket. A Marketing21 küldetése, hogy olaj legyen a vállalkozás motorjában: könnyebbé és gyorsabbá tesszük ügyfeleink fejlődését.

A termékeket és szolgáltatásokat eljuttatni a fogyasztókhoz egy olyan érték, amiért megéri korán felkelni, keményen dolgozni és szakmailag fejlődni. Tisztában vagyunk a ránk nehezedő felelősséggel, ezért alázattal végezzük minden nap a munkánkat.

Hogyan dolgozunk?

Kölcsönösen előnyös együttműködéseket alakítunk ki az ügyfeleinkkel, amelynek köszönhetően gyors növekedési pályára állhatnak. Alapelvünk, hogy a megbeszélések végén win-win megállapodások szülessenek, ezután pedig a kölcsönös bizalomra épülő együttműködés keretében tudjunk dolgozni.

A marketing szakma iránti alázat azt jelenti számunkra, hogy a leghosszabb napokon is szánunk időt a tanulásra és fejlődésre. Ezzel biztosítjuk, hogy ügyfeleinknek a legmodernebb marketing megoldásokat nyújsuk.

Marketing21 Csapat - 2023

Google Partner ügynökség pecsét

Marketing21 Team

Marketing21 - Fucsku Dávid

Fucsku Dávid

Senior Graphic Designer

Marketing21 - Baka Norbert

Baka Norbert

Head of Performance

Marketing21 - Dobó-Csillag Orsolya

Dobó-Csillag Orsolya

Performance Marketing Specialist

Marketing21 - Füzi Áron

Füzi Áron

Graphic Designer

Marketing21 - Boda István

Boda István

SEO & Content Marketing Specialist

Marketing21 - Zoltán Eszter

Zoltán Eszter

SEO & Content Marketing Specialist

Marketing21 - Bondici Bea

Bondici Bea

SEO & Content Marketing Specialist

Marketing21 - Kovács Ágnes

Kovács Ágnes

Executive Assistant

Marketing21 - Sörényi Nóra

Sörényi Nóra

Graphic Designer

Marketing21 - Borókai Máté

Borókai Máté

Performance Marketing Specialist

Marketing21 - Kiss Fanni

Kiss Fanni

Performance Marketing Specialist

Marketing21 - Németh Regina

Németh Regina

Performance Marketing Specialist

Marketing21 - Stomp Dániel

Stomp Dániel

Performance Marketing Specialist

Marketing21 - Tóth Bonita

Tóth Bonita

Performance Marketing Specialist

Marketing21 - Emma

Emma

Senior Happiness Specialist

Marketing21 - Saci

Saci

Chief Security Manager

A Marketing21 marketing ügynökség segítségével növelheti bevételeit

Kérjen ajánlatot gyorsan és egyszerűen!

M21 - Nótin Szabolcs

Nótin Szabolcs

CEO

A Marketing21 online marketing ügynökség alapítója vagyok. Digitális értékesítési és marketing megoldásokkal foglalkozok. Szenvedélyem a vállalkozások eredményeinek növelése online marketing technológiák segítségével.

Az internet és az IT izgalmait már nagyon korán felfedeztem: 15 éves lehettem, amikor az első honlapomat elkészítettem. A Corvinus közgazdász szak elvégzése után jöttem rá, hogy az IT szemléletre mekkora szükség van napjainkban a marketing szakmában is. A munka világában eltöltött néhány év után pedig már tudtam, hogy ezzel akarok igazán foglalkozni. Nagyon jó látni, ahogy az előre eltervezett marketing eszközök egységes rendszerré állnak össze. Először megérkeznek az első látogatók, nem sokkal később pedig távoznak az elégedett vásárlók is a weboldalakról.

Az értékteremtés iránti vágy és a sikeres rendszerek indulásakor érzett izgalom semmit se változott az első honlapom elkészülése óta se. Ma is ugyanolyan lelkesedéssel tekintem meg az ügyfelek előző napi Google Analytics, Adwords vagy Facebook adatait.

M21 Graphic Designer - Fucsku Dávid

Fucsku Dávid

Senior Graphic Designer

Az Eszterházy Károly Egyetemen végzett tervezőgrafikai tanulmányaim végeztével csatlakoztam a Marketing21 csapatához, web designer / grafikus színekben erősítve.

Ügyfeleinknek a minőségi online vizuális jelenlétben nyújtok segítséget, kivitelezéssel és tanácsadással. Elsősorban webes projektekkel kapcsolatosan találkozhatnak velem, UI tervezés és megvalósítás során. Jó pár mai napig tartó együttműködésünk indult el egy általam tervezett honlappal.

Website design mellett tervezőgrafikai projektekben is számítani lehet rám. Legyen szó akár arculattervezésről, social media kreatívokról vagy HTML5 hirdetések létrehozásáról, szívesen segítem ügyfeleink terveinek megvalósulását.

Design & web csapatunkat vezetem, arra törekszünk hogy ügyfeleinknek nem csupán esztétikus, hanem egyben hasznos grafikai anyagokat kapjanak kézhez. Fontos számunkra a hosszútávú elégedettség.

M21 PPC Manager - Dobó-Csillag Orsolya

Dobó-Csillag Orsolya

Performance Marketing Specialist

2019 áprilisában csatlakoztam a Marketing21 inspiráló csapatához, mint online marketing szakértő. Az egyetemi éveim alatt is marketinget tanultam, de csak később, egy online marketing tanfolyam elvégzése után vált egyértelművé számomra, hogy ez az én területem, ebben szeretnék fejlődni és kiteljesedni.

A Budapesti Metropolitan Egyetemen végeztem közgazdászként 2015 januárjában. Az egyetemi éveim alatt megismerkedtem a marketingnek minden fontos területével, a diplomám átvételét követően pedig értékesítőként helyezkedtem el egy irodák bérbeadásával foglalkozó cégnél. Az itt töltött idő alatt rengeteget tanultam az ügyfelekkel való bánásmódról és a sikeres értékesítés technikáiról. A Marketing21-nél lévő ügyfeleinkkel is úgy kommunikálok, hogy mindig érthető legyen számukra mit, miért és hogyan csinálok cégük sikeressége érdekében.

Fő területem a PPC és a Facebook kampánykezelés egy kis SEO szövegírással megspékelve.

M21 Graphic Designer - Füzi Áron

Füzi Áron

Graphic Designer

A Marketing21 online marketing ügynökséghez 2019-ben csatlakoztam, mint grafikus. Tudásomat különböző tanfolyamokon, illetve autodidakta módon szereztem. Munkáimban a stratégiai gondolkodást és a kreatív alkotást igyekszem egyesíteni. Minden projektből szeretem kihozni a maximumot, hiszen nagyon fontos számomra, hogy ügyfeleink teljes mértékben elégedettek legyenek az általam készített munkákkal.

A szakma iránti elhivatottságomat az ügyfelek pozitív visszajelzései tudják megerősíteni. Valódi öröm, ha vállalkozásukhoz olyan vizuális támogatást sikerül nyújtanom, mely hozzájárul sikereikhez. Grafikusként munkáim üzenetét igyekszem mindig könnyen érthető, de látványos vizuális formába önteni. A grafikai tervezés számomra kommunikáció, nem pedig dekoráció. Fontosnak tartom a fejlődést, ezért folyamatosan tanulok és fejlesztem magam, hiszen szeretnék minél magabiztosabban és sikeresebben mozogni a gyorsan változó online világban. Szerencsére az inspiráló és segítőkész környezet, amelyben dolgozom lehetőséget is ad erre.

M21 SEO Specialist - Boda István

Boda István

SEO & Content Marketing Specialist

2020 novemberében kezdtem meg tevékenységemet kreatív szövegíróként a Marketing21-nél. Eredeti szakmám okleveles kommunikátor, tanulmányaimat a Debreceni Református Hittudományi Egyetemen végeztem. Csatlakozásom idején már több, mint 1 év rádiós tapasztalattal rendelkeztem, amit az FM90 Campus Rádiónál azóta is gyarapítok hírszerkesztő-hírolvasóként.

Írói vénámat elsősorban költő és újságíró nagyapámtól örököltem, amihez nagymamám magyar tanárként legalább ugyanannyit hozzátett. Édesapám weblap-szerkesztőként, programozóként és informatika tanárként pedig az IT világát ismertette meg velem behatóbban.

SEO szövegeimnél a maximalitásra törekszem mind a minőség, mind az ügyfél igényének kiszolgálása tekintetében. Közvetlen és barátságos emberként nem okoz gondot a partnerekkel való együttműködés, ami biztosítja a még jobb és mindenki számára kielégítő írásokat.

Marketing eszközök a gyakorlatban

Ingyenes tanfolyam hírlevél feliratkozóknak 

✔️ 6 nap, 6 lecke

✔️ Hatékony, teljesítmény alapú kampányok

✔️ Gyakorlatban tesztelt, bevált módszerek

✔️ Haladó eszközök innovátoroknak

Sikeres feliratkozás: hamarosan küldjük az első leckét!