Üdv a Marketing21 digitális otthonában!

A Marketing21 egy innovatív online marketing cég dinamikus fiatal csapattal. Célunk, hogy olyan kölcsönösen előnyös együttműködéseket alakítsunk ki ügyfeleinkkel, amelynek köszönhetően gyors növekedési pályára állhatnak. A közösen elért sikerek mindig tartósabbak, mint a mások rovására szerzett egyoldalú haszon. Alapelvünk, hogy a megbeszélések végén win-win megállapodások szülessenek, ezután pedig a kölcsönös bizalomra épülő együttműködés keretében tudjunk dolgozni.

Az online marketing folyamatosan változik! Ami néhány hónapja még a siker záloga volt, hirtelen piaci hátránnyá változhat. Folyamatos szakmai fejlődés és felkészültség nélkül ma már nem lehet sikereket elérni az interneten. A marketing szakma iránti alázat azt jelenti számunkra, hogy a leghosszabb napokon is szánunk időt a tanulásra és fejlődésre.

Nótin Szabolcs

A Marketing21 online marketing ügynökség alapítója vagyok. Digitális értékesítési és marketing megoldásokkal foglalkozok. Szenvedélyem a vállalkozások eredményeinek növelése online marketing technológiák segítségével.

Az internet és az IT izgalmait már nagyon korán felfedeztem: 15 éves lehettem, amikor az első honlapomat elkészítettem. A Corvinus közgazdász szak elvégzése után jöttem rá, hogy az IT szemléletre mekkora szükség van napjainkban a marketing szakmában is. A munka világában eltöltött néhány év után pedig már tudtam, hogy ezzel akarok igazán foglalkozni. Nagyon jó látni, ahogy az előre eltervezett marketing eszközök egységes rendszerré állnak össze. Először megérkeznek az első látogatók, nem sokkal később pedig távoznak az elégedett vásárlók is a weboldalakról.

Az értékteremtés iránti vágy és a sikeres rendszerek indulásakor érzett izgalom semmit se változott az első honlapom elkészülése óta se. Ma is ugyanolyan lelkesedéssel tekintem meg az ügyfelek előző napi Google Analytics, Adwords vagy Facebook adatait. Az online marketing összeköti a remek termékek készítőit az érdeklődő vásárlókkal. Ez egy olyan érték, amiért megéri dolgozni.

Nótin Szabolcs

Nótin Szabolcs

online marketing szakértő

Erdődi Balázs

Erdődi Balázs

online marketing szakértő

Erdődi Balázs

2017 nyarán csatlakoztam a Marketing 21 csapatához, 2 éves marketing tapasztalattal a hátam mögött. Korábbi munkáim során egyre nyilvánvalóbbá vált számomra, hogy az információs technológia segítségével sokkal hatékonyabban lehet nyomon követni az egyes marketing eszközök eredményeit, így természetes lépés volt számomra az online marketingre való specializálódás.

A Corvinusos és BME-s tanulmányaim alatt mindig is az elemzés és a kreativitás közötti aranyközépút állt hozzám a legközelebb, amit a munkahelyeimen is próbáltam átültetni a gyakorlatba. Az online marketing folyamatosan bővülő lehetőségei pedig kiváló lehetőséget nyújtanak arra, hogy ezt a szemléletet a mindennapokban is alkalmazzam. Az üzletfeleinkkel való munka során is ez a vezérelv hajt. Minél több adat alapján megtalálni számukra a legjobb egyedi lehetőséget vállalkozásuk fellendítésére.

A Marketing21 marketing ügynökség segítségével növelheti bevételeit

Kérjen ajánlatot gyorsan és egyszerűen!

“Már az első találkozás alatt éreztem a fiatalos lendületet Szabolcsban. A munkánk során kiderült, hogy ez komoly profizmussal is társul. Az új honlap elkészülte óta több visszajelzést kaptam, hogy milyen igényes és tartalmas az oldal. Ennek eredményeként többszörösére nőtt a vállalkozásom forgalma.”

Bende Zsuzsa

Babalaguna

“Szabolccsal nem csak azért jó együtt dolgozni mert gyors, pontos, lelkiismeretes. Hanem azért is, mert kiválóan kommunikál. Olyannal is meg tudja értetni az online marketing lényegét, menetét, akinek egészen más a szakmája.”

Boros István

vezérigazgató, Cegos Zrt.

“Személyre szabott ajánlattal érkezve előre megvizsgálta és technikailag elemezte addigi online jelenlétemet. Elém tárva nem volt kérdés a választás. Tudja min és mikor kell változtatni.”

Ráki Gergely

ügyvezető, PanoGráfus Kft.