Bemutatkozás

A Marketing21 küldetése és csapata

A Marketing21 küldetése

Az a célunk, hogy a szuper termékeket és szolgáltatásokat kínáló cégeket üzleti sikerekhez segítsük. Ügyfeleink hozzánk hasonló álmodozók: újat szeretnének alkotni és jobbá akarják tenni saját szakterületüket. A Marketing21 küldetése, hogy olaj legyen a vállalkozás motorjában: könnyebbé és gyorsabbá tesszük ügyfeleink fejlődését.

A termékeket és szolgáltatásokat eljuttatni a fogyasztókhoz egy olyan érték, amiért megéri korán felkelni, keményen dolgozni és szakmailag fejlődni. Tisztában vagyunk a ránk nehezedő felelősséggel, ezért alázattal végezzük minden nap a munkánkat.

Hogyan dolgozunk?

Kölcsönösen előnyös együttműködéseket alakítunk ki az ügyfeleinkkel, amelynek köszönhetően gyors növekedési pályára állhatnak. Alapelvünk, hogy a megbeszélések végén win-win megállapodások szülessenek, ezután pedig a kölcsönös bizalomra épülő együttműködés keretében tudjunk dolgozni.

A marketing szakma iránti alázat azt jelenti számunkra, hogy a leghosszabb napokon is szánunk időt a tanulásra és fejlődésre. Ezzel biztosítjuk, hogy ügyfeleinknek a legmodernebb marketing megoldásokat nyújsuk.

Marketing21 Team 2019

Google Partner ügynökség pecsét

Marketing21 Team

Marketing21 - Erdődi Balázs

Erdődi Balázs

Performance Marketing Advisor

Marketing21 - Fucsku Dávid

Fucsku Dávid

Senior Graphic Designer

Marketing21 - Dobó-Csillag Orsolya

Dobó-Csillag Orsolya

Performance Marketing Specialist

Marketing21 - Somogyi Zsófia

Somogyi Zsófia

Senior SEO & Content Marketing Specialist

Marketing21 - Füzi Áron

Füzi Áron

Graphic Designer

Marketing21 - Leszenyiczki Dóra

Leszenyiczki Dóra

Performance Marketing Specialist

Marketing21 - Boda István

Boda István

SEO & Content Marketing Specialist

Marketing21 - Renta Csilla

Renta Csilla

Executive Assistant

Marketing21 - Temesvári Anna

Temesvári Anna

Performance Marketing Specialist

Marketing21 - Zombori Szilvia

Zombori Szilvia

Performance Marketing Specialist

Marketing21 - Zoltán Eszter

Zoltán Eszter

SEO & Content Marketing Specialist

Marketing21 - Bondici Bea

Bondici Bea

SEO & Content Marketing Specialist

Marketing21 - Kifli

Kifli

Chief Happiness Manager

Marketing21 - Ecset

Ecset

Chief Security Manager

Marketing21 - Mázli

Mázli

Senior Happiness Advisor

Marketing21 - Emma

Emma

Senior Happiness Specialist

A Marketing21 marketing ügynökség segítségével növelheti bevételeit

Kérjen ajánlatot gyorsan és egyszerűen!

Marketing21 - Nótin Szabolcs

Nótin Szabolcs

CEO

A Marketing21 online marketing ügynökség alapítója vagyok. Digitális értékesítési és marketing megoldásokkal foglalkozok. Szenvedélyem a vállalkozások eredményeinek növelése online marketing technológiák segítségével.

Az internet és az IT izgalmait már nagyon korán felfedeztem: 15 éves lehettem, amikor az első honlapomat elkészítettem. A Corvinus közgazdász szak elvégzése után jöttem rá, hogy az IT szemléletre mekkora szükség van napjainkban a marketing szakmában is. A munka világában eltöltött néhány év után pedig már tudtam, hogy ezzel akarok igazán foglalkozni. Nagyon jó látni, ahogy az előre eltervezett marketing eszközök egységes rendszerré állnak össze. Először megérkeznek az első látogatók, nem sokkal később pedig távoznak az elégedett vásárlók is a weboldalakról.

Az értékteremtés iránti vágy és a sikeres rendszerek indulásakor érzett izgalom semmit se változott az első honlapom elkészülése óta se. Ma is ugyanolyan lelkesedéssel tekintem meg az ügyfelek előző napi Google Analytics, Adwords vagy Facebook adatait.

Marketing21 - Erdődi Balázs

Erdődi Balázs

Performance Marketing Advisor

2017 nyarán külsős kampánymenedzserként csatlakoztam a Marketing21 csapatához, 2 éves marketing tapasztalattal a hátam mögött. Korábbi munkáim során egyre nyilvánvalóbbá vált számomra, hogy az információs technológia segítségével sokkal hatékonyabban lehet nyomon követni az egyes marketing eszközök eredményeit, így természetes lépés volt számomra az online marketingre való specializálódás.

A Corvinusos és BME-s tanulmányaim alatt mindig is az elemzés és a kreativitás közötti aranyközépút állt hozzám a legközelebb, amit a munkahelyeimen is próbáltam átültetni a gyakorlatba. Az online marketing folyamatosan bővülő szakterülete pedig kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy ezt a szemléletet a mindennapokban is alkalmazzam.

A hirdetéskezelés során is ez a vezérelv hajt. Minél több adat alapján megtalálni a legjobb lehetőséget az ügyfél vállalkozásának fellendítésére.

Marketing21 - Fucsku Dávid

Fucsku Dávid

Senior Graphic Designer

Az Eszterházy Károly Egyetemen végzett tervezőgrafikai tanulmányaim végeztével csatlakoztam a Marketing21 csapatához, web designer / grafikus színekben erősítve.

Ügyfeleinknek a minőségi online vizuális jelenlétben nyújtok segítséget, kivitelezéssel és tanácsadással. Elsősorban webes projektekkel kapcsolatosan találkozhatnak velem, UI tervezés és megvalósítás során. Jó pár mai napig tartó együttműködésünk indult el egy általam tervezett honlappal.

Website design mellett tervezőgrafikai projektekben is számítani lehet rám. Legyen szó akár arculattervezésről, social media kreatívokról vagy HTML5 hirdetések létrehozásáról, szívesen segítem ügyfeleink terveinek megvalósulását.

Design & web csapatunkat vezetem, arra törekszünk hogy ügyfeleinknek nem csupán esztétikus, hanem egyben hasznos grafikai anyagokat kapjanak kézhez. Fontos számunkra a hosszútávú elégedettség.

Marketing21 - Dobó-Csillag Orsolya

Dobó-Csillag Orsolya

Performance Marketing Specialist

2019 áprilisában csatlakoztam a Marketing21 inspiráló csapatához, mint online marketing szakértő. Az egyetemi éveim alatt is marketinget tanultam, de csak később, egy online marketing tanfolyam elvégzése után vált egyértelművé számomra, hogy ez az én területem, ebben szeretnék fejlődni és kiteljesedni.

A Budapesti Metropolitan Egyetemen végeztem közgazdászként 2015 januárjában. Az egyetemi éveim alatt megismerkedtem a marketingnek minden fontos területével, a diplomám átvételét követően pedig értékesítőként helyezkedtem el egy irodák bérbeadásával foglalkozó cégnél. Az itt töltött idő alatt rengeteget tanultam az ügyfelekkel való bánásmódról és a sikeres értékesítés technikáiról. A Marketing21-nél lévő ügyfeleinkkel is úgy kommunikálok, hogy mindig érthető legyen számukra mit, miért és hogyan csinálok cégük sikeressége érdekében.

Fő területem a PPC és a Facebook kampánykezelés egy kis SEO szövegírással megspékelve.

Marketing21 - Somogyi Zsófia

Somogyi Zsófia

Senior SEO & Content Marketing Specialist

2019 júniusában csatlakoztam a Marketing21 csapatához, mint kreatív szövegíró. Korábban újságíróként dolgoztam, de mindig is érdekelt a keresőoptimalizálás és az online szövegek szerepe a marketing világában. Ezért elhatároztam, hogy elsajátítom a SEO minden csínját-bínját és ezen a terepen keresem a további fejlődési lehetőségeket.

2016-ban szereztem diplomát az ELTE szabad bölcsészet alapszakján kommunikáció és médiatudomány specializációval, majd utána a váci Pikéthy konziba felvételiztem jazz-ének szakra, ahol 2018-ban végeztem jazz-énekesként. Az általam írt szövegekben is igyekszem megtalálni a saját hangomat: a webszövegek esetében az olvasmányosságot ugyanolyan fontosnak tartom, mint a kiváló struktúrát és a megfelelő kulcsszavak használatát. Ezért az ügyfeleink gondolatait is mindig meghallgatom, ugyanis az ő meglátásikból is rengeteg inspirációt lehet meríteni egy tökéletes blogbejegyzéshez.

Kedvenc területem a közösségi média felületek menedzselése, ahol kibontakoztathatom kreativitásomat a Facebook és Instagram postok megtervezése során.

Marketing21 - Füzi Áron

Füzi Áron

Graphic Designer

A Marketing21 online marketing ügynökséghez 2019-ben csatlakoztam, mint grafikus. Tudásomat különböző tanfolyamokon, illetve autodidakta módon szereztem. Munkáimban a stratégiai gondolkodást és a kreatív alkotást igyekszem egyesíteni. Minden projektből szeretem kihozni a maximumot, hiszen nagyon fontos számomra, hogy ügyfeleink teljes mértékben elégedettek legyenek az általam készített munkákkal.

A szakma iránti elhivatottságomat az ügyfelek pozitív visszajelzései tudják megerősíteni. Valódi öröm, ha vállalkozásukhoz olyan vizuális támogatást sikerül nyújtanom, mely hozzájárul sikereikhez. Grafikusként munkáim üzenetét igyekszem mindig könnyen érthető, de látványos vizuális formába önteni. A grafikai tervezés számomra kommunikáció, nem pedig dekoráció. Fontosnak tartom a fejlődést, ezért folyamatosan tanulok és fejlesztem magam, hiszen szeretnék minél magabiztosabban és sikeresebben mozogni a gyorsan változó online világban. Szerencsére az inspiráló és segítőkész környezet, amelyben dolgozom lehetőséget is ad erre.

Marketing21 - Leszenyiczki Dóra

Leszenyiczki Dóra

Performance Marketing Specialist

2020-ban csatlakoztam a Marketing21 csapatához, mint online marketing szakértő. Korábban
marketing menedzserként dolgoztam egy építőipari tervezéssel és projekt menedzsmenttel
foglalkozó cégnél, ahol a marketing több területét a gyakorlatban is megismerhettem. Eközben
hamar egyértelművé vált számomra, hogy az online marketing az, ahol igazán ki tudok teljesedni.

2017-ben szereztem diplomát a Szent István Egyetem műszaki menedzser alapszakján, majd 2020-
ban végeztem el a marketing mesterképzést. A számok világa, valamint a kreativitás mindig is közel
álltak hozzám, amiket teljes mértékben felhasználok a PPC és Facebook kampányok kezelése során.
Az adatalapú online marketing kampányok komplex megközelítést igényelnek, melyeknek szerves
részei az ügyfelek üzleti tapasztalatai is. Ezért ügyfeleink vállalkozásának fellendítése mellett a célom,
hogy kölcsönös kommunikáció alakuljon ki a hosszú távú sikeres együttműködéshez.

Marketing21 - Boda István

Boda István

SEO & Content Marketing Specialist

2020 novemberében kezdtem meg tevékenységemet kreatív szövegíróként a Marketing21-nél. Eredeti szakmám okleveles kommunikátor, tanulmányaimat a Debreceni Református Hittudományi Egyetemen végeztem. Csatlakozásom idején már több, mint 1 év rádiós tapasztalattal rendelkeztem, amit az FM90 Campus Rádiónál azóta is gyarapítok hírszerkesztő-hírolvasóként.

Írói vénámat elsősorban költő és újságíró nagyapámtól örököltem, amihez nagymamám magyar tanárként legalább ugyanannyit hozzátett. Édesapám weblap-szerkesztőként, programozóként és informatika tanárként pedig az IT világát ismertette meg velem behatóbban.

SEO szövegeimnél a maximalitásra törekszem mind a minőség, mind az ügyfél igényének kiszolgálása tekintetében. Közvetlen és barátságos emberként nem okoz gondot a partnerekkel való együttműködés, ami biztosítja a még jobb és mindenki számára kielégítő írásokat.

Marketing21 - Renta Csilla

Renta Csilla

Executive Assistant

Ügyvezetői asszisztensi feladatokat látok el a Marketing21 Kft.-nél 2021 májusa óta. Ezt megelőzően nagyjából 10 évet töltöttem hasonló munkakörökben, mikrovállalkozásnál és nagyvállalatnál egyaránt. Ebből kifolyólag széles spektrumban nyílt rálátásom a cégek életében felmerülő különböző helyzetekre, kérdésekre, kihívásokra és az ezekre adható válaszokra.

Üzleti kommunikációs diplomával rendelkezem, melyet kiegészítettem egy személyügyi üzleti szervező másoddiplomával is. Szívügyem a vállalati és munkavállalói jóllét, és a rendszerszemléletet, valamint a szervezést igénylő feladatok állnak a legközelebb hozzám. Fontosnak tartom a folyamatos szakmai fejlődést, melyhez az egyéni elképzeléseim mellett alapul veszem az üzleti igényeket és visszajelzéseket is.

Marketing21 - Temesvári Anna

Temesvári Anna

Performance Marketing Specialist

2021 júliusában csatlakoztam a Marketing21 csapatához. Már korábban is online marketing területen dolgoztam és a munkáim során több feladatkört is elláttam. Mostanra egyértelművé vált számomra, hogy a PPC az, ami igazán érdekel, így szeretném a tudásomat minél inkább elmélyíteni.

A Budapesti Gazdasági Egyetemen szereztem közgazdász diplomát 2020-ban, Kereskedelem és Marketing szakon. Már az egyetemi éveim alatt is biztosan tudtam, hogy ügynökségi oldalon szeretnék elhelyezkedni, és ahogy egyre több tapasztalatot szereztem, az is egyértelművé vált számomra, hogy az online marketing világa áll hozzám a legközelebb. Szeretem, ha az analitikus és a kreatív gondolkodás kiegészíti egymást, ez pedig nagy segítségemre van a Google Ads és Facebook kampányok kezelése során. A célom az, hogy az ügyfelek folyamatos fejlődésének elősegítése mellett, a saját tudásomat is bővíteni tudjam a közös munkák során.

Marketing21 - Zombori Szilvia

Zombori Szilvia

Performance Marketing Specialist

2021 nyarán csatlakoztam a Marketing21 PPC csapatához online marketing szakértőként. Diplomámat az Óbudai Egyetem Kereskedelem és Marketing szakán szereztem, majd később az ELTE Marketing mester képzésével mélyítettem szakmai ismereteimet.

Tanulmányaim elvégzése után B2B marketing, sales és e-kereskedelem területen dolgoztam, ahol rálátásom nyílt a KKV-k mindennapjaira, nehézségeire, illetve arra, hogy az online marketing mekkora lehetőséget nyújt számukra üzleti céljaik elérésben.

Az évek során megismerhettem különböző marketing automatizációs eszközöket, és lehetőségem volt elsajátítani az ügyfélkezelés, ügyfélelégedettség, értékesítés módszereit, illetve különböző marketing stratégiák működését is. Az eddig megszerzett tapasztalataim kamatoztatásával szeretnék hozzájárulni a Marketing21 ügyfelei sikerességéhez és elégedettségéhez hosszú távon is.

Marketing eszközök a gyakorlatban

Ingyenes tanfolyam hírlevél feliratkozóknak 

✔️ 6 nap, 6 lecke

✔️ Hatékony, teljesítmény alapú kampányok

✔️ Gyakorlatban tesztelt, bevált módszerek

✔️ Haladó eszközök innovátoroknak

Sikeres feliratkozás: hamarosan küldjük az első leckét!