Üdv a Marketing21 digitális otthonában!

A nevem Nótin Szabolcs, a Marketing21 online marketing ügynökség alapítója vagyok. Digitális értékesítési és marketing megoldásokkal foglalkozok. Szenvedélyem a vállalkozások eredményeinek növelése online marketing technológiák segítségével.

Az internet és az IT izgalmait már nagyon korán felfedeztem: 15 éves lehettem, amikor az első honlapomat elkészítettem egy esős és unalmasnak ígérkező iskolaszünetben. A lehangoló idő ellenére szuperül éreztem magam, mivel nagyon izgalmas volt látni, ahogy a feltöltött felület egyszer csak életre kelt. A felhasználók üzeneteket hagytak, beszélgettek egymással, a látogatásszámláló pedig pörögni kezdett. Úgy éreztem, hogy valami fontosat csinálok és másoknak értéket teremtek. A Corvinus közgazdász szak elvégzése után jöttem rá, hogy az IT szemléletre mekkora szükség van napjainkban a marketing szakmában is. A munka világában eltöltött néhány év után pedig már tudtam, hogy ezzel akarok igazán foglalkozni.

Az értékteremtés iránti vágy és a sikeres rendszerek indulásakor érzett izgalom semmit se változott azóta! Ma is ugyanolyan izgatottan tekintem meg az ügyfelek előző napi Google Analytics és Adwords adatait, vagy éppen a Facebook felületen futtatott kampányok eredményeit. Nagyon jó látni, ahogy a felhasznált marketing eszközök egységes rendszerré állnak össze: először megérkeznek az első érdeklődök, nem sokkal később távoznak az elégedett vásárlók a weboldalról. Az online marketing összeköti a remek termékek készítőit az érdeklődő vásárlókkal. Ez egy olyan érték, amiért megéri dolgozni.

Kölcsönösen előnyös együttműködések

Munkámban mindig maximalista vagyok és ugyanezt várom el másoktól is. Alapelvem, hogy a megbeszélések végén win-win megállapodások szülessenek, ezután pedig a kölcsönös bizalomra épülő együttműködés jegyében érdemes csak dolgozni. Az üzleti életben is akkor juthatunk előre, ha nem a pillanatnyi hasznot lessük, hanem hosszú távú, kölcsönösen előnyös együttműködéseket alakítunk ki. A közösen elért sikerek mindig tartósabbak, mint a mások rovására szerzett egyoldalú haszon.

Szakmai alázat

Az online marketing folyamatosan változik! Ami néhány hónapja még a siker záloga volt, hirtelen piaci hátránnyá változhat. A folyamatos szakmai fejlődés és felkészültség nélkül ma már nem lehet sikereket elérni az interneten. A marketing szakma iránti alázat számomra azt jelenti, hogy a leghosszabb napokon is szánok legalább néhány percet a tanulásra és a fejlődésre.

A Marketing21 reklámügynökség segítségével növelheti bevételeit

Kérjen ajánlatot online marketing szolgáltatásokra!

Ajánlatkérés
Nótin Szabolcs

Nótin Szabolcs

online marketing tanácsadó

Tanusítványok

Google vizsga

Google Partner program – Adwords keresőmarketing vizsga

Google vizsga

Google Partner program – Analytics webanalitika vizsga

Google - Digital Workshop Online Szakértői Tanúsítvány - Marketing21

Google – Digital Workshop: Online Szakértői Tanúsítvány

“Már az első találkozás alatt éreztem a fiatalos lendületet Szabolcsban. A munkánk során kiderült, hogy ez komoly profizmussal is társul. Az új honlap elkészülte óta több visszajelzést kaptam, hogy milyen igényes és tartalmas az oldal. Ennek eredményeként többszörösére nőtt a vállalkozásom forgalma.”

Bende Zsuzsa

Babalaguna

“Szabolccsal nem csak azért jó együtt dolgozni mert gyors, pontos, lelkiismeretes. Hanem azért is, mert kiválóan kommunikál. Olyannal is meg tudja értetni az online marketing lényegét, menetét, akinek egészen más a szakmája.”

Boros István

vezérigazgató, Cegos Zrt.

“Személyre szabott ajánlattal érkezve előre megvizsgálta és technikailag elemezte addigi online jelenlétemet. Elém tárva nem volt kérdés a választás. Tudja min és mikor kell változtatni.”

Ráki Gergely

ügyvezető, PanoGráfus Kft.

A Marketing21 reklámügynökség segítségével növelheti bevételeit

Kérjen ajánlatot online marketing szolgáltatásokra!

Ajánlatkérés