SEO audit szolgáltatás részletei

SEO audit – weboldal elemzés

Kíváncsi rá, hogy mi akadályozza weboldalát a nagyobb forgalom elérésében? SEO audit szolgáltatásunkkal feltérképezzük a hiányosságokat és azonnal kivitelezhető megoldási javaslatokat adunk.

Mi az a SEO audit szolgáltatás?

A SEO audit célja, hogy feltérképezzük a honlap vagy a webáruház technikai, illetve tartalmi hiányosságait a weboldal részletes elemzésén keresztül, és megismerjük azokat az akadályokat, amelyek az organikus forgalom csökkenését, esetleg a keresési találatokból való kizárást okozzák.

SEO szakértőink egy több mint 10 oldalas dokumentumban, több mint 30 kritérium alapján fésülik át a honlapot On-Page, Off-Page, technikai és tervezési szempontból egyaránt. A SEO elemzés során átfogó képet kap a teendőkről, hogy az auditálás után a problémák megoldására tudjon fókuszálni.

Weboldal elemzés szakértőktől

Büszkék vagyunk rá, hogy ők is minket választottak

Anro - Marketing21 Partner
Lóderer Plasztika - Marketing21 Partner
Tisia Hotel - Marketing21 Partner
Complexpress - Marketing21 Partner
Kujbus-Elektro - Marketing21 Partner
Star Stone - Marketing21 Partner

360°-os weboldal elemzés

SEO tervezés

Az elemzést a keresőoptimalizálás alapjaitól kezdjük. Kiderítjük, hogy a megfelelő irányba tart-e a SEO folyamat.

On-Site SEO elemzés

Megvizsgáljuk, hogy megfelelőek-e a honlapot elhelyezett tartalmak, átnézzük a duplikációkat, és a honlap strukturálását.

Technikai SEO audit

Ha a weboldal felépítése, technikai beállításai nincsenek rendben, akkor a weboldalt alapjaiban is át kell alakítani.

Off-Site weboldal elemzés

Megnézzük, hogy a versenytárshoz képest hol áll a honlap linkszerkezete, és a közösségi média pontszámokat is megvizsgáljuk.

Kerüljön a Google találatok elejére SEO audit szolgáltatásunkkal

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Mit ígér weboldal audit szolgáltatásunk?

 • Az interneten megtalálható ingyenes megoldásokkal ellentétben SEO szakértők manuálisan is átnézik az oldalt, valamint prémium szoftverekkel tesztelik több mint 30 szempont alapján
 • Listába gyűjtött, azonnal implementálható visszajelzést adunk a weboldal állapotáról
 • Részterületekre osztott, jól átlátható riportot készítünk a problémákról és megoldásaikról, amit akár a webfejlesztőnek, vagy a belsős marketing csapatnak is továbbíthat
 • Egy másfél órás SEO konzultáción tapasztalt szakértőkkel megbeszélheti az eredményeket, válaszolunk a legapróbb technikai kérdésekre is

Hogyan működik SEO audit szolgáltatásunk?

 1. Egy rövid konzultáción megismerjük vállalkozását, céljait, a weboldalt, valamint a jelenlegi SEO stratégiát
 2. Szakértőnk elkészíti az átfogó elemzést, amelyet PDF-ben küldünk el Önnek
 3. Egy összegző konzultáció keretében átbeszéljük az audit eredményeit és javaslatainkat a jobb Google találati helyezések érdekében

Hogyan tovább?

Ügynökségünknél 4 fős SEO csapat dolgozik folyamatosan ügyfeleink organikus eredményein. Ha Ön is szeretne szakértőktől visszajelzést a weboldala fejlesztéséhez, írjon nekünk!

SEO elemzés szolgáltatás

Kiknek ajánlott a weboldal audit szolgáltatás?

 • Elsősorban azoknak, akik szeretnék tudni, hogy milyen fejlesztéseket érdemes elvégezni a weboldalon a jobb SEO eredményekért.
 • Ha hirtelen és szignifikáns visszaesés látható az organikus forgalomban, és ki akarja deríteni ennek okát.
 • Ha már egy ideje készülnek tartalmak a weboldalra, de az organikus látogatók száma mégse nő hónapról hónapra.
 • Ha korábban már foglalkozott SEO-val, de nem biztos benne, hogy a weboldal megfelel-e napjaink Google követelményeinek.
 • Weboldal készítés és megújítás előtt, hogy az oldal a SEO elvárásokat is támogassa már az előkészítés során is.
 • Ha a magas CPC-k miatt egyre kevésbé térülnek meg a fizetett kampányok, és szeretne ingyenes látogatókat is a honlapjára.
 • Több szem többet lát: az audit szolgáltatás akkor is hasznos, ha a meglévő SEO ügynöksége munkáját szeretné auditáltatni.

Eredményeink számokban

elhivatott SEO szakértő

folyamatos SEO projekt

ezer+ leírt szó havonta

SEO audit Gy.I.K.

Honnan tudom, hogy weboldal elemzésre van szükségem?

Ha rendszeres SEO tevékenység hatására sem érkezik kielégítő mennyiségű organikus forgalom vagy organikus forgalomból származó ajánlatkérés, vásárlás, akkor szükséges elvégezni a weboldal elemzést. Számos olyan technikai probléma húzódhat meg a háttérben, amelyek hátráltatják a rankolást, ezeket fel kell deríteni. De ha jönnek is az eredmények,legalább évente érdemes megbízni egy külsős szakértő csapatot, hogy futtassa le a SEO auditot a weblapon, hiszen a Google weboldalakra mutató irányelvei folyamatosan alakulnak, egy külső szakvélemény pedig sokat segíthet a belsős kollégáknak is.

Milyen területekre terjed ki a SEO elemzés?

Tervezés, On-Site, technikai és Off-Site részek is megtalálhatók jelentésünkben. A teljesség igénye nélkül egy kis ízelítő:

 • Duplikált tartalmak felderítése
 • Képek mérete
 • Social signalok feltérképezése
 • Betöltési sebesség
 • 404-es oldalak
 • Törött linkek stb.

A SEO auditot folyamatosan fejlesztjük és kiegészítjük azokkal az új Google irányelvekhez szabott értékelési szempontokkal, amelyek befolyásolhatják a weboldalak organikus forgalmát.

Mi történik, ha túl sok hiba van a weboldalamon?

A SEO elemzés az első lépés az akadályok elhárítása érdekében. Miután a lezáró konzultáción egyeztettük az audit eredményét, javaslatot is teszünk, hogyan lehet leggyorsabban és leghatékonyabban orvosolni a hibákat. A Marketing21-nél csapatunkban SEO szövegírástól linképítésen át weboldal gyorsításig minden részterületét elvégezzük a keresőoptimalizálásnak, így akár helyben kérheti is 360° SEO ajánlatunkat.

Mennyibe kerül a SEO audit szolgáltatás?

A SEO audit ára jellemzően 70-150.000 Ft között mozog a weboldal és a projekt méretétől függően.A megrendelés egyszeri együttműködésre szól, azonban az elemzés után tartalmaz egy másfél órás konzultációt is, hogy átbeszéljük az auditon feltárt hiányosságokat.

Ezután elkezdheti a kivitelezést a belső csapatával, vagy ajánlatot kérhet tőlünk a folyamatos SEO tevékenység ellátásra. Keresőoptimalizálás mellett weboldal fejlesztés, webdesign, linképítés, content marketing tartalomgyártás, közösségi média oldalkezelés, valamint hirdetéskezelés szolgáltatásainkkal is támogatjuk ügyfeleinket.

Hogyan tudom igénybe venni?

Mindössze két kattintással kérheti ajánlatunkat: irány az ajánlatkérés gomb, ahol elegendő csak űrlapunkat kitölteni és beküldeni. Mi egy munkanapon belül fel is vesszük Önnel a kapcsolatot, és megszervezzük az auditot megelőző konzultációt.

Marketing21 reklámügynökség: innovatív digitális megoldások

Kérjen ajánlatot gyorsan és egyszerűen!

Marketing eszközök a gyakorlatban

Ingyenes tanfolyam hírlevél feliratkozóknak 

✔️ 6 nap, 6 lecke

✔️ Hatékony, teljesítmény alapú kampányok

✔️ Gyakorlatban tesztelt, bevált módszerek

✔️ Haladó eszközök innovátoroknak

Sikeres feliratkozás: hamarosan küldjük az első leckét!