Havidíjas Keresőoptimalizálás – Budapest

360 fokos havidíjas keresőoptimalizálás (SEO) szolgáltatás a technikai tanácsadástól, a tartalomépítésen át a linkszerkezet erősítéséig. Marketing21 SEO Ügynökség Budapest: Kerüljön az Ön cége is a Google találatok első oldalára!

Marketing21 keresőoptimalizálás Budapest (SEO ügynökség)

Google Partner ügynökség pecsét

keresőoptimalizálás ügynökség Marketing21

Havidíjas keresőoptimalizálás Budapest

A keresőoptimalizálás (SEO – Search Engine Optimization) a keresőmarketing (SEM – Search Engine Marketing) részterülete. A SEO tevékenység célja, hogy az ügyfél weboldalát a keresőmotor organikus (fizetés nélküli) találatai között előrébb juttassuk és növeljük a keresőből érkező látogatók számát.

Gyakorlatilag havidíjas keresőoptimalizálás közben a honlapokat a keresőmotorok és a felhasználók elvárásaihoz igazítjuk. A SEO ugyanúgy előfeltétele a sikeres online marketingnek, ahogyan egy jól konvertáló marketinges szemmel felépített honlap is.

A Marketing21 SEO ügynökség tevékenysége leginkább ahhoz hasonlítható, amikor egy utcai bolt igyekszik minél szebb és figyelemfelkeltőbb kirakattal becsalogatni a vásárlókat: minél könnyebben megtalálható egy üzlet, annál több vásárló látogatja. Ha egy kirakatban olyan terméket látunk, amire már régóta vágyunk, akkor valószínűleg benézünk az üzletbe is. A nehézség viszont az, hogy egy honlapnak nem elég “csak” a fogyasztót meggyőzni, a közvetítő keresőmotorok elvárásainak is meg kell felelni.

A Marketing21 nagy tapasztalattal rendelkezik SEO projektek lebonyolításában. Részt veszünk B2B honlapok, webshopok és B2C szolgáltatók weboldalainak a keresőoptimalizálásában jelenleg is.

Ügyfeleink között megtalálható multinacionális nagyvállalat és hazai tulajdonú KKV cég is. Szolgáltatásunk legnagyobb előnye, hogy nem csak a hagyományos SEO feladatok kivitelezésben segítjük ügyfeleinket, hanem a webanalitika rendszerek kiépítését is elvégezzük. Az eredmények így transzparensek és mérhetőek.

A Marketing21 SEO ügynökség havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatása

Technikai SEO

Feltérképezzük a weboldal szerkezetét, hiányosságait. WordPress CMS és más ismert keretrendszerekben elvégezzük a javításokat is.

SEO tartalomírás

Ma már a minőségi tartalom a siker kulcsa. Szolgáltatásunk keretében rendszeresen szállítjuk a friss SEO szövegeket.

Kulcsszókutatás

Feltérképezzük, hogy ügyfeleink weboldalait milyen keresőszavakra érdemes optimalizálni, majd a kulcsszókutatást havonta frissítjük és kiegészítjük.

Rank tracking

Minden hónapban elküldjük a weboldal aktuális helyezéseit kulcsszavanként, továbbá folyamatosan elérhető webanalitikát is biztosítunk.

Linképítés

Manapság sokat olvasni a linképítés veszélyeiről, de egy biztos: a sikeres SEO projektekhez továbbra is nélkülözhetetlenek. Elsősorban PR linképítés vállalunk.

Miért kell keresőoptimalizálni a weboldalakat?

A honlapok a keresőoldalakról szerzik a látogatók jelentős részét, mivel a keresőmotor az internet korzója.

Az emberek rákeresnek bizonyos kulcsszavakra, majd kiválasztják azt az oldalt, ahol úgy látják, számukra hasznos tartalmak vannak.

Ahhoz, hogy egy honlapot megtaláljanak a Google keresőben, az oldal tartalmát keresőbaráttá kell tenni. Általános elvként elmondható, hogyha egy honlap előrébb kerül a keresési listákon, akkor több látogatót fog vonzani. 

A SEO-ban az egyik legfontosabb fogalom a relevancia. Minél több értékes, a szolgáltatások szempontjából releváns tartalmat kell feltölteni a honlapra, így a Google számára egyértelművé válik a weblap célja. A havidíjas keresőoptimalizálás elválaszthatatlan része így a tartalomkészítés (content marketing) is, hiszen a jó tartalomnál nincs hatásosabb SEO eszköz.

Prémium keresőoptimalizálás Budapesten

A keresőoptimalizáláshoz meg kell érteni, hogy a keresőmotorok milyen módszerrel rendezik sorba a weblapokat. A Google rengeteg szempontot mérlegel a másodperc tört része alatt, mielőtt megjeleníti a találatokat.

A teljes képlet ugyan hétpecsétes üzleti titok, de adnak azért támpontot a SEO szakembereknek. A Google rangsort befolyásoló szempont például, hogy milyen gyakran jelenik meg a felhasználó által keresett kifejezés a honlapon, hogy milyen mennyiségű és minőségű tartalmat talál ott a kereső és milyen felhasználói élményt nyújt az oldal.

A keresőmotor azt is figyelembe veszi, hogy könnyen kezelhető-e a weblap, gyors-e a betöltési sebesség és megfelelően jelenik-e meg mobiltelefonon vagy táblagépen.

Prémium havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatásunkkal elvégezzük a weboldal technikai elemzését, javítjuk a jó helyezést akadályozó hibákat, valamint folyamatosan szállítjuk a tartalmakat és PR cikkeket is. Ráadásul a rank tracking beszámolónak köszönhetően az eredmények folyamatosan lekövethetők.

Linképítés és közösségi média az M21 SEO ügynökségnél

A SEO során figyelembe kell venni azt is, hogy milyen a weblap linkszerkezete. Hány értékes link mutat az oldalra, illetve a honlapon belül milyen mennyiségben találhatók kereszthivatkozások.

A linképítés a keresőoptimalizálási folyamatnak az a része, amikor professzionális SEO szoftverekkel feltérképezzük a linkszerkezetet, majd az ártalmas linkeket eltávolítjuk és a hasznos hivatkozások számát növeljük.

közösségi média szolgáltatás szintén kapcsolódik a linképítéshez és keresőoptimalizáláshoz, hiszen a közösségi médiában elhelyezett linkek és aktivitási pontszámok is értékelési szempontnak számítanak. Az online marketing így alkot egységes rendszert: minden lépcsője összefügg egymással.

Az egyes weboldalak értékét az alapján is rangsorolja a Google, hogy milyen aktív a közösségi médiában: minél több megosztás, kommentelés és lájkolás mérhető egy-egy oldalon, annál valószínűbb, hogy előre sorolja az oldalt a Google keresőmotor.

Technikai SEO követelmények

A keresőmotorok technikai követelményeket is támasztanak a weblapokkal szemben. Ilyenek például a honlap számunkra nem látható egyes részei, mint az “XML sitemap”, a “robots.txt” vagy a .htaccess helyes beállítása. A Marketing21 SEO ügynökség ezeket a beállításokat is elvégzi.

A tartalom, a linkek és a technikai követelmények együttesen határozzák meg a weblapok Google helyezését és így a vállalkozások bevételeit is. A keresőmotorok ráadásul állandóan változnak: a képleten csavarnak egy kicsit és máris módosul a találati sorrend. A havidíjas keresőoptimalizálás így abban is segíti ügyfeleinket, hogy a folyamatosan változó környezetben sikeresek tudjanak maradni.

A keresőoptimalizálás nem csak egyszeri, hanem rendszeresen ismétlődő feladat. Jó hír viszont, hogy az organikus találati oldalakról érkező kattintásért nem kell fizetni a Google-nek és a befektetett energia így könnyen megtérül.

A Marketing21 keresőoptimalizálás szolgáltatását Budapest belvárosában működő irodánkból végezzük, de elérhető országszerte, valamint nemzetközi SEO projekteket is előszeretettel vállalunk.

Havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatás: eredmények számokban

felkészült online marketing szakértő

párhuzamosan futtatott SEO projekt

keresőoptimalizált weboldal

megcélzott kulcsszó

Mennyi idő a havidíjas keresőoptimalizálás megtérülése?

A megtérülési idő egy összetett kérdés: egyrészt függ a piaci sajátosságoktól, a versenytársaktól, az indulási állapottól, a megcélzott kulcsszavaktól és minden egyéb olyan szemponttól, amit a Google mérlegel.

Ha gyors eredményekre van szükség, akkor inkább a keresőhirdetés szolgáltatást érdemes választani. Ebben a bejegyzésben lehet bővebben olvasni arról, hogy mi történik a weblappal, ha a SEO szolgáltatás elkezdődik és mikor lehet eredményekre számítani.

Mi is szeretjük a konkrét számokat, ezért a pontos adatra vágyó cégvezetőkre is gondolunk:

  • A kulcsszavakra mért pozíció javulása általában már a 2. hónaptól mérhető, de sajnos az még nem jelent pénzügyileg mérhető üzleti sikert, ha egy weboldal a 4. oldalról előre kerül például a 2. oldalra
  • Az organikus forgalomban viszont 6-12 hónap között lehet számítani jelentős előre lépésre. Ennyi idő szükséges ahhoz, hogy jelentősen növekedjen az organikus látogatók száma a havidíjas keresőoptimalizálásnak köszönhetően
  • Nemzetközi projektek esetében általában hosszabb időre van szükség az eredményekhez, de könnyebb és kevésbé kompetitív kulcsszavakra 1-2 hónap alatt is előre lehet kerülni a keresőben
  • Hazai piacon ritka, hogy 6 hónap alatt ne legyen mérhető növekedés az organikus kattintásokban. Jó hír, hogy a SEO eredmények tartósak, így folyamatosan érkezni fognak a látogatók.

Hogyan zajlik az együttműködés a Marketing21 SEO ügynökségnél?

A Marketing21 SEO szolgáltatása kizárólag havidíjas konstrukcióban működik. Két különböző csomagból választhatnak ügyfeleink. A célpiac figyelembevételével javaslatot is adunk arra, hogy melyik csomagot érdemes inkább választani.

A kompetitív kulcsszavak esetében nem mindig elég a kisebb csomag, de az ügyfél célkitűzésétől is függ a javaslatunk.

Mi történik a szolgáltatás során?

  • Az első lépés a szerződés megkötése: általában határozatlan időre szerződünk, 2 hónap felmondási idővel, azonban az együttműködés első három hónapjában bármikor felmondható a szerződés. Ezt az együttműködés próbaidejének tekintjük.
  • A megrendelés után első lépésként beállítjuk a SEO szoftvereinket és elkészítjük a kulcsszókutatást. Ezután látni lehet, hogy milyen pozícióban van a honlap az értékes kulcsszavakra.
  • Lefuttatjuk a technikai elemzést és végigvisszük a szükséges SEO beállításokat. Ha szükséges, javaslatainkat továbbítjuk a webfejlesztő felé is, hiszen számos beállítást csak a fejlesztő tud elvégezni.
  • Megkezdődik a tartalomépítés, linképítés és folyamatosan mérjük az eredményeket. Havonta rank tracking beszámoló készül, és folyamatosan elérhető analitikát is biztosítunk.
  • A megírt SEO tartalmakat és PR cikkeket előzetesen mindig elküldjük az ügyfélnek, hogy át tudja nézni, így biztosítható, hogy csak olyan tartalom kerüljön fel a cég honlapjára vagy a vásárolt médiafelületekre, amely megfelel az ügyfél elvárásainak.

Felkeltette érdeklődését a havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatás?

Kérjen ajánlatot gyorsan és egyszerűen a Marketing21 SEO ügynökségtől!

Elégedett ügyfeleink mondták
Kriston Csaba - ACTERRA havidíjas keresőoptimalizálás ügyfél

“Kicsit pesszimistán álltam ahhoz az ígérethez, amikor drasztikus javulást ígértek a kulcsszókutatás és a kampányok hatékonyságának növelésében. Aztán látványosan javultak az eredményeink, teljesen átalakult a weboldalunk, valamint az is, ahogy most gondolkodunk az online marketingről.”

Kriston Csaba, ügyvezető igazgató
ACTERRA International Kft.

ANRO - Marketing21 SEO Ügynökség Budapest

“Nagyszerű választás volt az online marketing feladatainkat az M21 csapatára bízni! Eredményesen kezelik a Google és a Facebook hirdetési kampányokat, ezáltal sok új vevőt szerezve cégünknek. Köszönjük!”

Tályai Gábor, ügyvezető
ANRO Épületdíszítés Kft.

Halasi Zsuzsanna - Pont32 - M21 havidíjas keresőoptimalizálás ügynökség

“Már ajánlás útján jutottunk el a Marketing21 csapatához, ami akkoriban még csak 2 főből állt. Azóta ők is folyamatosan bővülnek, pont úgy, mint nekik hála a mi pácienskörünk. Az általuk kidolgozott új honlappal, majdan egyéb platformok bevezetésével, mi magunk is könnyedebben reagálunk a piaci helyzetre.”

Halasi Zsuzsanna, praxis manager
Pont32 Fogászat és Szájsebészet

Büszkék vagyunk rá, hogy ők is minket választottak

L'occitane - Marketing21 Partner
Alcoa - Marketing21 Partner
Gépész Holding - Marketing21 Partner
Thomas Magyarország - Marketing21 Partner
KitchenAid - Marketing21 Partner
M3 Outlet - Marketing21 Partner