Weboldal készítés és üzemeltetés szolgáltatás

Sok vállalkozás fog bele előzetes tervezés nélkül a weboldal készítésbe. Ennek gyakran az az eredménye, hogy a konkurenciától veszik át a rossz megoldásokat, vagy az értékesítésben és marketingben kevésbé jártas informatikusok kezébe adnak minden feladatot. A Marketing21 a honlapokra olyan marketingeszközként tekint, amely sokszorosára növelheti egy cég bevételeit.

A honlap készítést nálunk mindig a marketing és az értékesítési szempontok vezérlik. Jól működő nemzetközi sztenderdek szerint tervezzük meg a céges honlapokat és landing oldalakat, így a későbbi marketing kampányokba fektetett összegek megtérülése jóval magasabb lesz.

Felkeltette érdeklődését a weboldal készítés szolgáltatás?

Kérjen ajánlatot honlapkészítésre gyorsan és egyszerűen!

Wordpress weboldal honlapkészítés - Marketing21

A honlapkészítés célja

Ha egy céges – különösen kis- és középvállalkozás – honlapjáról beszélünk, akkor valójában mindössze két fontos funkcióval kell mindenképp rendelkeznie: az értékesítés és az értékesítés támogatása (például lead generálás). A weboldal készítés során arra törekszünk, hogy a honlap megfogja a vásárló kezét már a landing oldalon és a termékek bemutatása után egészen a kasszáig kísérje őt. Egy jó honlap a mosolygós, felkészült bolti eladó online megfelelője.

A honlapkészítés során biztosítjuk, hogy később magas konverziós ráta segítse az online hirdetéseket.

Milyen honlapkészítési eszközöket használ a Markerting21?

A Marketing21-nél az online értékesítésre és marketingre felkészített WordPress CMS tartalomkezelő rendszerekre (CMS – content management system) szakosodtunk. Ezeknek a rendszereknek a legnagyobb előnye, hogy a weblap készítés viszonylag olcsón és gyorsan kivitelezhető, valamint a kis- és középvállalkozások igényeit tökéletesen lefedik.

A leggyakrabban azért a WordPress-t használjuk weblap készítésre, mert ehhez  a szoftverhez érhető el a legtöbb jó minőségű bővítmény és sablon. Rendkívül kevés olyan egyedi megoldás van, amit még nem fejlesztettek le a WordPress rendszerhez, így nagyon jól testre szabható. Nem véletlen, hogy a WordPress piaci részesedése 50 és 60 százalék között van a CMS szoftverek között és hozzávetőleg minden ötödik honlap használja ezt a tartalomkezelő rendszert az interneten.

Természetesen hátránya is van a CMS szoftvereknek: csak egy meghatározott szintig szabhatóak egyedi igényekre ezek az oldalak, mivel “panelekből” épülnek fel. Vannak olyan esetek, amikor egy honlapnak nem csak az értékesítés és a marketing az egyetlen célja, például egy online banki számlakezelő rendszer esetében már nem lehet ezeket használni. Ugyanakkor, ha a weblap fejlesztés célja az online értékesítés fellendítése, akkor tökéletes és költséghatékony választást jelentenek.

Elérhetőek továbbá költségesebb egyedi fejlesztési megoldások is a Marketing21-nél. CMS rendszer nélkül megvalósítható a legkülönlegesebb kívánság – például egy online marketing célú játék – kivitelezése is. Ilyenkor az ár nehezen meghatározható sablonosan és fejlesztési munkaóra díjakkal lehet számolni.

A weboldal készítés integrálása az értékesítési folyamatba

Fontos, hogy a honlapot más szolgáltatásokkal együtt, integrált marketingeszközként kezeljük, hiszen egy rosszul felépített weblap a legjobb Display, keresőmarketing vagy bármely más marketingeszköz hatékonyságát is lerontja. A weboldal készítés közben a legfontosabb szempont nem csak a dizájn, a kreatív elemek és csillogó külcsín, hanem az is, hogy végigvezesse az érdeklődőket az értékesítési folyamaton.

 

A marketingvezérelt honlapkészítés előnyei

  • A weblap készítés során a vásárlói igényekhez alakítjuk a felületet
  • A felépítést a felhasználói szokások szerint alakítjuk ki előzetes kulcsszókutatás és piacelemzés alapján
  • A honlapra érkező látogatók nagyobb hányadát győzi meg a vásárlásról, magasabb lesz konverziós arány
  • A weblap készítése közben megtervezzük az értékesítési tölcsért is
  • A korábbi érdeklődőket és vásárlókat sem engedi el a honlap, ápolja az ügyfélkapcsolatokat
  • Lojalitást épít ki, megjelennek a visszajáró törzsvásárlók és látogatók
  • Az oldal nem csak működik, hanem felhasználói élményt is nyújt
  • Tanulmányozza a vásárlókat, elemzi a szokásaikat és ízlésüket, így visszacsatolást ad

Felkeltette érdeklődését a weboldal készítés szolgáltatás?

Kérjen ajánlatot honlapkészítés és webfejlesztés szolgáltatásra gyorsan és egyszerűen!