Weboldal készítés és üzemeltetés szolgáltatás

Sok vállalkozás fog bele öncélúan a weboldal készítésbe, hiszen “már a konkurencia is fent van a neten“. Ennek gyakran az az eredménye, hogy egymástól veszik át a rossz megoldásokat, vagy értékesítéshez nem értő informatikusokra bízzák a feladatot. A Marketing21 a honlapokra olyan marketingeszközként tekint, amely sokszorosára növelheti egy cég bevételeit. A honlap készítést nálunk mindig az értékesítési szempontok vezérlik, hiszen a professzionális céges honlap megsokszorozza a marketingbe fektetett energia megtérülését. Természetesen az összefüggés fordítottan is igaz: egy alacsony színvonalú weblap elronthatja a legjobb hirdetést is.

Felkeltette érdeklődését a weboldal készítés szolgáltatás?

Kérjen ajánlatot honlapkészítés és webfejlesztés szolgáltatásra!

Ajánlatkérés
Wordpress weboldal honlapkészítés - Marketing21

A honlapkészítés célja

Ha egy céges – különösen kis- és középvállalkozás – honlapjáról beszélünk, akkor valójában mindössze két fontos funkcióval kell mindenképp rendelkeznie: az értékesítés és az értékesítés támogatása (például lead generálás). A weboldal készítés során arra törekszünk, hogy a honlap megfogja a vásárló kezét már a kezdőlapon és a termékek bemutatása után egészen a kasszáig kísérje őt. Egy jó honlap a mosolygós, felkészült bolti eladó online megfelelője. Online értékesítési szaktudás nélkül a honlapkészítés épp olyan, mint alkalmazni egy búskomor, agresszív, termékekhez és emberekhez nem értő bolti eladót.

Milyen honlapkészítési eszközöket használ a Markerting21?

A Marketing21-nél online értékesítésre és marketingre kiképzett tartalomkezelő rendszerekre (CMS – content management system) szakosodtunk. Elképzelhető, hogy az általunk használt szoftverek közül néhány ismerős is lehet, mint a Drupal, a WordPress vagy a Joomla!. Ezeknek a rendszereknek a legnagyobb előnye, hogy a weblap készítés viszonylag olcsón és gyorsan kivitelezhető és a kis- és középvállalkozások értékesítési igényeit tökéletesen kielégítik.

A leggyakrabban azért a WordPress-t használjuk weblap készítésre, mert ehhez  a szoftverhez érhető el a legtöbb jó minőségű bővítmény és sablon. Rendkívül kevés olyan egyedi megoldás van, amit még nem fejlesztettek le a WordPress rendszerhez, így nagyon jól testre szabható. Nem véletlen, hogy a WordPress piaci részesedése 50 és 60 százalék között van a CMS szoftverek között és hozzávetőleg minden ötödik honlap használja ezt a tartalomkezelő rendszert az interneten.

Természetesen hátránya is van a CMS szoftvereknek: csak egy meghatározott szintig szabhatóak egyedi igényekre ezek az oldalak, mivel “panelekből” épülnek fel. Vannak olyan esetek, amikor egy honlapnak nem csak az értékesítés és a marketing az egyetlen célja, például egy online banki számlakezelő rendszer esetében már nem lehet ezeket használni. Ugyanakkor, ha a weblap fejlesztés célja az online értékesítés fellendítése, akkor tökéletes és költséghatékony választást jelentenek! 

Elérhetőek továbbá költségesebb egyedi fejlesztési megoldások is a Marketing21-nél. CMS rendszer nélkül megvalósítható a legkülönlegesebb kívánság – például egy online marketing célú játék – kivitelezése is. Ilyenkor az ár nehezen meghatározható sablonosan és fejlesztési munkaóra díjakkal lehet számolni.

A weboldal készítés integrálása az értékesítési folyamatba

Fontos, hogy a honlapot más szolgáltatásokkal együtt, integrált marketingeszközként kezeljük, hiszen egy rosszul felépített weblap a legjobb Display, keresőmarketing vagy bármely más marketingeszköz hatékonyságát is lerontja. A weboldal készítés közben a legfontosabb szempont nem csak a dizájn, a kreatív elemek és csillogó külcsín, hanem az is, hogy végigvezesse az érdeklődőket az értékesítési folyamaton.

 

A marketingvezérelt honlapkészítés előnyei

  • A weblap készítés során a vásárlói igényekhez alakítjuk a felületet
  • A felépítést a felhasználói szokások szerint alakítjuk ki előzetes kulcsszókutatás és piacelemzés alapján
  • A honlapra érkező látogatók nagyobb hányadát győzi meg a vásárlásról, magasabb lesz konverzió
  • A weblap készítése közben megtervezzük az értékesítési tölcsért is
  • A korábbi érdeklődőket és vásárlókat sem engedi el a honlap, ápolja az ügyfélkapcsolatokat
  • Lojalitást épít ki, megjelennek a visszajáró törzsvásárlók és látogatók
  • Az oldal nem csak működik, hanem felhasználói élményt is nyújt
  • Tanulmányozza a vásárlókat, elemzi a szokásaikat és ízlésüket, így visszacsatolást ad

Felkeltette érdeklődését a weboldal készítés szolgáltatás?

Kérjen ajánlatot honlapkészítés és webfejlesztés szolgáltatásra!

Ajánlatkérés