Weboldal készítés

A céges weboldal az egyik legfontosabb online marketing eszköz, ezért értékesítési szempontok alapján építjük fel ügyfeleink weblapjait és landing oldalait. Ha modern és design-os céges weboldal készítésre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Marketing21 weboldal készítés szolgáltatás icon
céges weboldal készítés M21

Céges weboldal készítés

Sok vállalkozás fog bele előzetes tervezés nélkül a weboldal készítésbe. Ennek gyakran az az eredménye, hogy a konkurenciától veszik át a rossz megoldásokat, vagy az értékesítésben és marketingben kevésbé jártas informatikusok kezébe adnak minden feladatot.

A Marketing21 a honlapokra olyan marketingeszközként tekint, amely sokszorosára növelheti egy cég bevételeit.

A honlapkészítést nálunk mindig a marketing és az értékesítési szempontok vezérlik. Jól működő nemzetközi sztenderdek szerint tervezzük meg a céges honlapokat és landing oldalakat, így a későbbi marketing kampányokba fektetett összegek megtérülése jóval magasabb lesz.

Ha a honlapkészítés célja egy cég forgalmának növelése, akkor a Marketing21 weboldal készítés és üzemeltetés szolgáltatása ideális választás lesz.

A Marketing21 weboldal készítés szolgáltatás előnyei

Letisztult design

Az elkészült honlapra az összes versenytárs irigykedni fog: olyan egységes és letisztult designt alkotunk, amire igazán büszke lehet. Az ügyfelek garantáltan észre fogják venni a profizmust.

Honlap minden eszközre

Ma már 50% felett van a mobil internetezés aránya, ezért honlapjaink mobilon, tableten és PC-n is jól működnek. Többé nem fog elveszni egyetlen látogató se a gyengébb mobil élmény miatt.

Rövid határidő

Az általunk használt technológia (WordPress CMS) lehetővé teszi, hogy rövid határidővel készüljön a weboldal. Ráadásul később házon belül is elvégezhetők az apró módosítások.

Kedvező weboldal árak

Weboldalra minden vállalkozásnak szüksége van méretkategóriától függetlenül. A weboldal készítés csomagjaink között minden cég megtalálja az ideális választást.

Konverzióra optimalizált honlapok

A legtöbb weboldal célja, hogy a látogatókból vásárló váljon. Online marketing szempontok szerint építünk honlapokat, így magas lesz a konverziós ráta.

A honlapkészítés célja

Ha egy vállalkozás honlapjáról beszélünk, akkor valójában mindössze két fontos végső funkcióval rendelkezhet: értékesítés vagy az értékesítés támogatása (például lead generálás).

A weboldal készítés során arra törekszünk, hogy a honlap megfogja a vásárló kezét már a landing oldalon és a termékek bemutatása után egészen a kasszáig kísérje. Egy jó honlap a mosolygós, felkészült bolti eladó online megfelelője.

Ez a mentalitás biztosítja, hogy később az online hirdetések magas konverziós rátával működjenek. El tudjuk érni, hogy a weblapra érkező látogatók minél nagyobb része hajtson végre a cég szempontjából értékes műveletet (pl: hírlevél feliratkozás, ajánlatkérés leadása, applikáció letöltése, webshopok esetén vásárlás).

A céges weboldal készítés eszközei a Marketing21-nél

A Marketing21-nél az online értékesítésre és marketingre specializált WordPress CMS tartalomkezelő rendszerekre (CMS – content management system) szakosodtunk. Ezeknek a rendszereknek a legnagyobb előnye, hogy a weblap készítés olcsóbban és gyorsabban kivitelezhető, mintha egyedi fejlesztéssel készülne.

A WordPress honlapok azt is lehetővé teszik, hogy ügyfeleink akár saját maguk is szerkeszteni tudják a honlapot: új cikkeket tölthetnek fel, új termékeket adhatnak hozzá a webshophoz vagy módosítani tudják a bemutatkozó szövegeket és új szolgáltatásokat vihetnek fel.

Ha egy honlap egyedi fejlesztéssel készül, általában jóval korlátozottabbak a laikus felhasználók lehetőségei.

Miért ajánlott a WordPress weboldal készítés?

Céges weboldal készítés esetében tökéletes választás a WordPress:

 • Szerkesztő felület: nem szükséges minden apró változtatás miatt webfejlesztőhöz fordulni, hisz egy felhasználóbarát szerkesztő felületet is tartalmaz
 • Reszponzív honlap: az általunk készített WordPress honlapok minden eszközön igényesen jelennek meg
 • Gyorsan elkészül: az online üzletben nincs idő 5-6 hónapot várni egy új honlapra vagy landing-re, ezért gyorsan elkészítjük új weblapját
 • Kedvező árak: a WP segíségével relatív olcsón létre lehet hozni egy-egy weboldalt
 • Keresőoptimalizált felépítés: honlapjaink alkalmasak összetett SEO projektekhez is

A leggyakrabban azért a WordPress-t használjuk weblap készítésre, mert ehhez  a szoftverhez érhető el a legtöbb jó minőségű bővítmény és sablon.

Rendkívül kevés olyan egyedi megoldás van, amit még nem fejlesztettek le a rendszerhez, így nagyon jól testre szabható. Nem véletlen, hogy a WordPress piaci részesedése 60 százalék körül van a CMS renszerek piacán, ráadásul az online elérhető weblapok 34 százaléka is ezt a motort használja.

Természetesen korlátai is vannak ennek a CMS rendszernek: csak egy meghatározott szintig szabhatóak egyedi igényekre, mivel “panelekből” épülnek fel. Példul vannak olyan esetek, amikor egy honlapnak nem csak az értékesítés és a marketing az egyetlen célja. Például egy online banki számlakezelő rendszer létrehozására nem alkalmas a WordPress.

A Marketing21 eredményei számokban

felkészült online marketing szakértő

design-os weblapot és landing oldalt készítettünk

Facebook hirdetés tanulságait gyűjtöttük össze

Google Ads kampány tapasztalata áll mögöttünk

A weboldal készítés integrálása a marketing tervbe

A honlapot más szolgáltatásokkal együtt, integrált marketingeszközként kezeljük, hiszen egy rosszul felépített weblap a legjobb Display, keresőmarketing vagy bármely más marketingeszköz hatékonyságát is képes lerontani.

Weboldal készítés közben a legfontosabb szempont nem csak a dizájn, a kreatív elemek és a csillogó külcsín, hanem az is, hogy végigvezesse az érdeklődőket az értékesítési tölcséren.

Ügyfeleinket nem csak a honlap technikai elkészítésében támogatjuk: content marketing szövegírás szolgáltatásunk keretei között az értékesítő szövegeket is megírjuk, designer kollégánk pedig látványos formába önti és ábrázolja is a tartalmakat.

A keresőoptimalizálás (SEO) szakértői vagyunk, ezért már a honlap felépítése során hatékony struktúrát, SEO barát technikai hátteret építünk.

A marketingvezérelt honlapkészítés előnyei

 • A weblap készítés során a vásárlói igényekhez alakítjuk a felületet
 • A felépítést a felhasználói szokások szerint alakítjuk ki előzetes kulcsszókutatás és piacelemzés alapján
 • A honlapra érkező látogatók nagyobb hányadát győzi meg a vásárlásról, magasabb lesz a konverziós arány
 • A weblap készítése közben átgondoljuk az értékesítési folyamatot, a felhasználói útvonalat is
 • A korábbi érdeklődőket és vásárlókat sem engedi el a honlap, ápolja az ügyfélkapcsolatokat
 • Lojalitást épít ki, megjelennek a visszajáró törzsvásárlók és látogatók
 • Az oldal nem csak működik, hanem felhasználói élményt is nyújt
 • Tanulmányozza a vásárlókat, elemzi a szokásaikat és ízlésüket, így visszacsatolást ad

Referenciák

ESCALA Hotel & Suites Budapest - céges weboldal készítés

ESCALA Hotel & Suites****

teljes arculat és weboldal készítés

Az ESCALA Hotel & Suites egy négy csillagos apartman hotel Budapesten a Corvin negyedben. A szálloda teljes arculati megújítását a Marketing21 végezte, valamint a weboldal készítés szolgáltatásunkat is igénybe vették. Büszkék vagyunk rá, hogy márkaépítés és online hirdetéskezelés területen is minket választott a szálloda.

escalabudapest.com

Trófea Grill Étterem

weboldal készítés

A Trófea Grill étterem kiszállítás weboldalának elkészítésével bízott meg minket. Nagy megtiszteltetés volt együtt dolgozni az étteremmel, hisz mi is gyakran rendeltünk tőlük az elmúlt években. Az új weblapnak köszönhetően egyszerűbb lett a vásárlási folyamat és a felhasználók könnyebben tudnak tájékozódni az aktuális promóciókról.

trofeakiszallitas.hu

Trófea Kiszállítás - Honlapkészítés cégeknek
Aranyfotel - weboldal cégeknek

Arany Fotel kárpitos műhely

weboldal redesign / készítés

Érdekes kihívás volt elvégezni az Arany Fotel kárpitos cég weboldal készítés feladatait. A cég már 1957 óta működik és generációról generációra száll, így egyszerre kellett modernizálni az online arculatot és tekintettel lenni több mint 60 évnyi hagyományra.

aranyfotel.hu

Bonis Clean takarítás

logó és weboldal készítés

A Bonis Clean takarító cég marketing folyamatait a vállalkozás elindítása óta segítjük. A Marketing21 weboldal készítés, online hirdetéskezelés és webanalitika területen működik együtt a céggel. Csomagjaink nem csak a nagyvállalatoknak nyújtanak hatékony megoldást, szolgáltatásaink kis cégméret esetében is hatékonyak.

bonisclean.hu

Bonis Clean Takarítás - céges weboldal készítés
Selfiefotogep.hu Selfiegép bérlés - kisvállalkozás weboldal készítés

Selfiefotogep.hu selfigép bérlés

logó és weboldal készítés

Üdítő feladat egy olyan weboldal elkészítése, ahol bátran lehet játékos mintákat és vidám színeket alkalmazni. Nagyon élveztük a projektet és büszkék vagyunk rá, hogy az ügyfelünk is elégedett a honlapkészítés végeredményével.

selfiefotogep.hu

Dr. Bodó Gergely ügyvéd

logó és weboldal redesign / készítés

Egy ügyvéd weboldal készítés feladatai mindig nagy kihívást jelentenek. Úgy kell megnyerő arculatot, jól konvertáló landing oldalakat készíteni, hogy közben tekintettel vagyunk a szakma sajátos jogszabályi és társadalmi környezetére. Büszkék vagyunk rá, hogy az új weboldal elkészítése óta rengeteg új ügyféllel gyarapodott ügyfelünk az online értékesítési csatornáknak köszönhetően.

drbodo.hu

dr. Bodó Gergely ügyvéd weblap készítés

Felkeltette érdeklődését a céges weboldal készítés szolgáltatásunk?

Kérjen ajánlatot céges honlap készítésre!

Elégedett ügyfeleink mondták

Kriston Csaba - ACTERRA

„Kicsit pesszimistán álltam ahhoz az ígérethez, amikor drasztikus javulást ígértek a kulcsszókutatás és a kampányok hatékonyságának növelésében. Aztán látványosan javultak az eredményeink, teljesen átalakult a weboldalunk, valamint az is, ahogy most gondolkodunk az online marketingről.”

Kriston Csaba, ügyvezető igazgató
ACTERRA International Kft.

Baricza Norbert - Netenpiac.hu

„Nagyon könnyű együtt dolgozni a Marketing21 Kft. munkatársaival. Gyorsak, segítőkészek, széleskörű tapasztalattal rendelkeznek, amit mind hazai, mind külföldi webáruházunk működtetésénél hasznosítani tudunk.”

Baricza Norbert, cégvezető
Netenpiac.hu

Halasi Zsuzsanna - Pont32

„Már ajánlás útján jutottunk el a Marketing21 csapatához, ami akkoriban még csak 2 főből állt. Azóta ők is folyamatosan bővülnek, pont úgy, mint nekik hála a mi pácienskörünk. Az általuk kidolgozott új honlappal, majdan egyéb platformok bevezetésével, mi magunk is könnyedebben reagálunk a piaci helyzetre.”

Halasi Zsuzsanna, praxis manager
Pont32 Fogászat és Szájsebészet

Büszkék vagyunk rá, hogy ők is minket választottak

L'occitane - Marketing21 Partner
Alcoa - Marketing21 Partner
Gépész Holding - Marketing21 Partner
Thomas Magyarország - Marketing21 Partner
KitchenAid - Marketing21 Partner
Tisia Hotel

Marketing eszközök a gyakorlatban

Ingyenes tanfolyam hírlevél feliratkozóknak 

✔️ 6 nap, 6 lecke

✔️ Hatékony, teljesítmény alapú kampányok

✔️ Gyakorlatban tesztelt, bevált módszerek

✔️ Haladó eszközök innovátoroknak

Sikeres feliratkozás: hamarosan küldjük az első leckét!