Webáruház készítés és üzemeltetés szolgáltatás

A e-kereskedelem (e-commerce) az egyik legdinamikusabban fejlődő kereskedelmi iparág ma a világon és Magyarországon egyaránt. Évről évre rendkívüli mértékben nő a hazai webáruházak forgalma. Beszédes adat, hogy 2005-ben mindössze 19, 2010-ben 137, 2015-ben már 319 milliárd forint volt a hazai webshop jellegű oldalak forgalma. 2015-ben az egy évvel korábbi adathoz képest 17 százalékkal ugrott meg az online kereskedelmi forgalom az eNET adatai alapján. Ennek ellenére rengeteg olyan vállalkozás van, amelyik még mindig nem nyitott az e-kereskedelmi megoldások felé, miközben ennek költségei ma már egyáltalán nem elérhetetlenek a legkisebb cégeknek sem.

Felkeltette érdeklődését a webáruház készítés szolgáltatás?

Kérjen ajánlatot a Marketing21-től!

Ajánlatkérés
Webáruház - Online kereskedelmi forgalom - eNET - Webshop termék Marketing21

A webáruház készítés ma már fogyasztói elvárás

Sokan azt hiszik, hogy az a kérdés, hogy plusz szolgáltatásként nyújtanak-e webshop felületet a vásárlóknak. A cégvezetők egy része úgy gondolja, hogy nem vesznek részt az online piaci hajszában és megelégszenek a jelenlegi offline bevételekkel. Az igazság azonban az, hogy aki nem nyit az e-commerce megoldások irányába, nagyon hamar le fog maradni és az offline bevételei is csökkenni fognak. Ma már egyre több fogyasztó választja azt a kereskedőt, amelyik webshop-al is rendelkezik és házhoz szállítja termékeit. A webáruház készítés nem egy halogatható fejlesztés, hanem a versenyben maradás kötelező eleme.

Webshop készítéshez kapcsolódó szolgáltatások

 • Vásárlói út megtervezése
 • Marketingterv elkészítése
 • E-kereskedelmi felület elindítása
 • Fizetési módok kialakítása
 • Segítség a szállítási lehetőségek kiválasztásában, integrálás a szoftverbe
 • Termékek és kategóriák rendszerezése, felvitele a webáruházba
 • Honlap keresőoptimalizálása
 • Online készletnyilvántartó és számlázó rendszer beállítása
 • Felhasználási feltételek és további jogilag kötelező elemek beépítése az weblapba
 • Marketingkampányok futtatása az oldalon és egyéb marketingfelületeken (Display, kereső, stb)
 • Webanalitika és vásárlói élmény fejlesztése

Felkeltette érdeklődését a webáruház készítés szolgáltatás?

Kérjen ajánlatot a Marketing21-től!

Ajánlatkérés

Egy professzionális webshop ára nem milliókban mérhető

Ma már elérhetőek olyan e-commerce szoftverek, amelyek segítségével viszonylag alacsony költségekkel felépíthető egy-egy webáruház. A Marketing21-nél a Prestashop és a WordPress WooCommerce rendszert használjuk és ajánljuk az érdeklődőknek. Mindkét rendszer modulárisan felépülő webshop szoftver, így segítségükkel professzionális online kereskedelmi felületet lehet kialakítani és üzemeltetni. A szolgáltatásba beletartozhat a számlázási modul, a fizetési modulok, a szállítási lehetőségek implementálását is, valamint választható olyan konstrukció is, amiben a termékek elhelyezését és keresőoptimalizálását is mi végezzük. A Prestashop és WooCommerce alapú rendszer költségei garantáltan alacsonyabban lesznek, mintha saját fejlesztésben indulna el a webáruház.

Egy profitot termelő webshop készítése és üzemeltetése azonban a jelenleg elérhető technológiákkal is időigényes munka. A kérdés nem az, hogy mennyibe kerül elindítani, hanem az, hogy mennyit kell költeni arra, hogy felfuttassa az online üzletet. Nagyon jól meg kell írni a tartalmakat (itt kapcsolódik szolgáltatásunk a content marketing-hez és keresőoptimalizáláshoz), valamint átgondolt marketingterv alapján kell elindítani a reklámokat. A Marketing21-nél integrált megoldásokban gondolkozunk, így a webshop elindításában, üzemeltetésében és hirdetésében is segítséget nyújtunk.