Webáruház készítés és üzemeltetés szolgáltatás

A e-kereskedelem az egyik legdinamikusabban fejlődő kereskedelmi iparág a világon. Nincs ez másképp Magyarországon se: évről évre dinamikusan nő a hazai webáruházak forgalma. Beszédes adat, hogy 2005-ben mindössze 19, 2010-ben 137, 2015-ben már 319 milliárd forint volt a hazai webshop jellegű oldalak forgalma. 2015-ben az egy évvel korábbi adathoz képest 17 százalékkal ugrott meg az online kereskedelmi forgalom az eNET adatai alapján. Ennek ellenére rengeteg olyan vállalkozás van, amelyik még mindig nem nyitott az e-kereskedelmi megoldások felé, miközben ennek költségei ma már egyáltalán nem elérhetetlenek a kisebb cégeknek se.

Felkeltette érdeklődését a webáruház készítés?

Kérjen ajánlatot gyorsan és egyszerűen!

Webáruház - Online kereskedelmi forgalom - eNET - Webshop termék Marketing21

A webáruház készítés ma már fogyasztói elvárás

Sok kereskedő hiszi, hogy a webshop egy kiegészítő szolgáltatás az offline értékesítés mellett. Néhány évvel ezelőtt talán még elfogadható volt ez a hozzáállás, mára azonban nagyot fordult a világ: aki nem nyit az e-commerce megoldások irányába, nagyon hamar le fog maradni és az offline bevételei is csökkenni fognak. Ma már egyre több fogyasztó választja azt a kereskedőt, amelyik webshop-al is rendelkezik és házhoz szállítja termékeit. A webáruház készítés nem egy halogatható fejlesztés, hanem a versenyben maradás kötelező eleme.

Webshop készítéshez kapcsolódó szolgáltatások

  • Vásárlói út megtervezése
  • Marketingterv elkészítése
  • E-kereskedelmi felület elindítása
  • Fizetési módok integrálása
  • Szállítási lehetőségek beállítása
  • Termékek és kategóriák rendszerezése, felvitele a webáruházba
  • Honlap keresőoptimalizálása
  • Online készletnyilvántartó és számlázó rendszer beállítása
  • Marketingkampányok futtatása az oldalon és egyéb marketingfelületeken (Display, kereső, stb)
  • Webanalitika és vásárlói élmény fejlesztése

Felkeltette érdeklődését a webáruház készítés szolgáltatás?

Kérjen ajánlatot a Marketing21-től!

Egy professzionális webshop ára nem milliókban mérhető

Ma már elérhetőek olyan e-commerce szoftverek, amelyek segítségével viszonylag alacsony költségekkel felépíthető egy-egy webáruház. A Marketing21-nél a WordPress WooCommerce rendszert használjuk és ajánljuk az érdeklődőknek. A programmal profi online kereskedelmi felületet lehet kialakítani és üzemeltetni. A szolgáltatásba beletartozhat a számlázási modul, a fizetési modulok, a szállítási lehetőségek implementálását is, valamint választható olyan konstrukció is, amiben a termékek elhelyezését és keresőoptimalizálását is mi végezzük. A Wordpress alapú rendszer költségei garantáltan alacsonyabban lesznek, mintha egyedi fejlesztésben indulna el a webáruház, valamint a havidíjas bérelt szoftverek díjánál is kedvezőbb konstrukció hosszútávon.

Egy profitot termelő webshop készítése és üzemeltetése azonban a jelenleg elérhető technológiákkal is időigényes munka. A kérdés nem az, hogy mennyibe kerül elindítani, hanem az, hogy mennyit kell költeni arra, hogy felfuttassa az online üzletet. Nagyon jól meg kell írni a tartalmakat (itt kapcsolódik szolgáltatásunk a content marketing-hez és keresőoptimalizáláshoz), valamint átgondolt marketingterv alapján kell elindítani a reklámokat. A Marketing21-nél integrált megoldásokban gondolkozunk, így a webshop elindításában, üzemeltetésében és a hirdetések menedzselésében is segítjük az ügyfeleinket.