Tartalommarketing

A hatékony marketing a minőségi tartalommal kezdődik. Olyan marketing szövegeket írunk, amely összeköt a célközönséggel és vásárlást eredményez.
Ajánlatkérés
Tartalommarketing, content marketing

A tartalommarketing bemutatása

Tartalommarketingnek (content marketing) nevezzük azt a tudatos marketingstratégiát, ami értékes, érdekes, releváns és összefüggő tartalmak készítésére és terjesztésére irányul annak érdekében, hogy egy jól körülhatárolt célközönséget megszólítsunk.

A tartalommarketing mindenekelőtt cselekvésre ösztönöz. A cselekvés célja végső soron a termékek és szolgáltatások fogyasztásának ösztönzése, valamint a bevételek növelése és a profit maximalizálása.

A marketingkommunikációban azokat a szöveges, képi, videó és multimédia anyagokat nevezzük értékes tartalomnak, amik megragadják a fogyasztók figyelmét, és az ajánlat megismerésére ösztönzik őket. A tartalom markerting az internet korában rendkívül felértékelődött. Manapság minden a jó contentre épül.

Tartalommarketing típusok

SEO szövegírás

Célirányosan, kulcsszóra megírt tartalmak, melyek az első oldalra repítik a weboldalt a keresőben, és az olvasók figyelmét is lekötik.

Közösségi média tartalom

Tartalmas és kreatív posztok nélkül nem érdemes belevágni a közösségi média kommunikációba.

Landing page tartalom

Értékesítési céllal kreált szöveges és képi tartalmakkal magasabb lesz a konverziós ráta és hatékonyabbak a kampányok.

Blog készítés

Rendszeresen szállított, professzionálisan megírt blogbejegyzések, melyek erősítik a szakértői státuszt, építik a márkát és rengeteg új vásárlót hoznak.

Kreatív hirdetések

Megmutatjuk a fogyasztónak, hogy van megoldás a problémájára: megragadjuk a figyelmét, bemutatjuk a megoldást és cselekvésre ösztönzünk.

A tartalommarketing alapja: szövegírás és marketingszövegek

Egy jól megírt blogbejegyzés sokat lendít a weblapok organikus keresési helyezésén (SEO); a hírleveleket csak akkor fogják rendszeresen elolvasni, ha a szövegíró minőségi tartalmat kreált; és a Facebook-on vagy bármely közösségi médiában is csak akkor lehetünk sikeresek, ha olyan tartalom segítségével lépünk interakcióba a célközönségünkkel, ami érdekli őket.

A szövegírás a content marketing legalapvetőbb része. Írott szövegre minden online marketing tevékenységet folytató vállalkozásnak szüksége van: marketingszöveg a céges honlapok alapja, a blogbejegyzések, a hirdetések és a közösségi média kommunikáció is.

A Marketing21 content marketing szolgáltatása keretében rendszeresen szállítjuk a látogatottságnövelő és brandépítő tartalmakat ügyfeleinknek.

Tartalommarketing tervezés

A minőségi tartalomírás tervezése egy kiemelt feladat. Vannak jól használható marketingfogások, amiket újból elő lehet húzni a kalapból, de az eredeti és érdekes tartalomnál nincs hatékonyabb.

A szövegírás szolgáltatás keretei között rendszeresen szolgáltatjuk a minőségi alapanyagot a különböző kampányokhoz és aktivitásokhoz. A tartalomközlés tervezhetővé válik, az eredmények pedig kiszámíthatóak lesznek.

A tartalommarketing előnyei

Színesebb, szórakoztatóbb marketing eszközök

Több látogató a honlapon, blogoldalon

Az email marketing levek nagyobb arányban érik el a céljukat

Több like, comment, share a Facebookon

SEO ügynökségként biztosítjuk, hogy a javuló és bővülő honlapszerkezet kedvezőbb Google helyezésekhez vezet

Szakértői imázs megteremtése: a vásárlók láthatják, hogy hozzáértő kezekben vannak

Statisztikai adatok bizonyítják, hogy a vásárlók lojalitását erősíti a minőségi tartalom

A friss és minőségi tartalom terjed mint a futótűz és ingyenes reklámot biztosít

Profi, kreatív tartalmak vállalkozásodnak
Kérj ajánlatot gyorsan és egyszerűen!
Ajánlatkérés
Website by Marketing21