Webáruház készítés

Segítünk elindulni termékeid online értékesítésével: jól konvertáló, marketing szempontoknak megfelelően kialakított webshopokat készítünk, így kiemelkedő eredményekre számíthatsz.
Webshop tervezés és design

Webáruház készítés performance marketing szemlélettel

A e-kereskedelem hatalmas fejlődésen ment át az elmúlt években. Azok a vállalkozások, amelyek nem tartják a lépést ezzel a trenddel, hosszú távon biztosan visszaesésre számíthatnak.

Beszédes adat, hogy 2005-ben mindössze 19, 2010-ben 137, 2023-ban pedig már 1488 milliárd forint volt a hazai e-kereskedelmi forgalom (forrás).

Ennek ellenére még mindig rengeteg olyan vállalkozás van, amelyik nem nyitott az e-kereskedelmi megoldások felé, miközben ma már egy kötelező fogyasztói elvárásról beszélhetünk a legtöbb iparágban.

A Marketing21-nél olyan webshop megoldásokat ajánlunk ügyfeleinknek, amelyek egyszerűen kivitelezhetők fejlesztői tudás nélkül is néhány hónap előkészítéssel. Marketing ügynökségként pedig olyan webshopokat építünk, amelyek könnyen hirdethetők és magas konverziós rátát tudnak hozni.

Javasolt webshop motorok és partnerségek

A Marketing21 webáruház készítés szolgáltatás előnyei

Letisztult arculat

A webáruház letisztult arculatot kap, könnyen navigálható és felhasználóbarát.

Könnyen kezelhető

Az általunk használt rendszerek könnyen kezelhetők, bárki képes megtanulni.

Elérhető árak

Egy webshop elkészítése ugyan sok munkaórát igényel, de ma már nem tízmilliós befektetésről beszélhetünk.

Reszponzív

Felhasználóbarát vásárlási élményre törekszünk minden eszközön. A webshop tökéletesen működik PC-n, laptopon, mobilon és tablet-en is.

Konverzióra optimalizált

Végig vezetjük a látogatót a vásárlási folyamaton: nincs elakadás, így magas a tranzakciós ráta.

A webáruház készítés ma már fogyasztói elvárás

Sok kereskedő hiszi, hogy a webshop egy kiegészítő szolgáltatás az offline értékesítés mellett.

Néhány évvel ezelőtt talán még elfogadható volt ez a hozzáállás, mára azonban nagyot fordult a világ: aki nem nyit az e-commerce megoldások irányába, nagyon hamar le fog maradni és az offline bevételei is csökkenni fognak.

Ma már egyre több fogyasztó választja azt a kereskedőt, amelyik webshop-al is rendelkezik és házhoz szállítja termékeit. Statisztikai tény az is, hogy a fogyasztók offline vásárlás előtt is gyakran informálódnak a neten, így a webshop képes felpörgetni az offline eladásokat is.

A webáruház készítés nem egy halogatható fejlesztés, hanem a versenyben maradás kötelező eleme.

Webshop készítés kapcsolódó feladatok

Egy webáruház elkészítése során rengeteg részterületre kell figyelmet fordítani. Az ajánlatkérés előtt érdemes átgondolni, hogy pontosan milyen specifikációi lesznek az áruháznak, így a lehető legjobb megoldást tudjuk ajánlani. A következőket érdemes átgondolni:

  • Fizetési módok (utánvét, utalás, bankkártya, áruhitel, stb.)
  • Szállítási lehetőségek és díjak
  • Termékek és kategóriák rendszerezése, kategóriafa
  • Tervezett online marketing eszközök
  • Raktár és számlázó rendszer beállítása, integrálása
  • Webanalitika beállítása, reporting

Nem kell fejlesztőnek lenni

Ma már elérhetőek olyan e-commerce szoftverek, amelyek segítségével programozói tudás nélkül is el lehet indulni.

A Marketing21-nél általában az UNAS bérelhető webshop rendszert használjuk és ajánljuk az érdeklődőknek. A programmal profi online kereskedelmi felületet lehet kialakítani és üzemeltetni.

A bérelt rendszer belépési költségei garantáltan alacsonyabban lesznek, mintha egyedi fejlesztésben indulna el a webáruház.

A Marketing21-nél integrált megoldásokban gondolkozunk, így a webshop elindításában, és a hirdetések menedzselésében is segítjük ügyfeleinket. A webshop marketing szolgáltatással teljeskörű online marketing eszköztárat biztosítunk.

Kreatív marketing megoldások

M21 webáruház projektek

Innovatív webshop készítés szolgáltatás tanácsadástól a kivitelezésig: 
vedd fel velünk a kapcsolatot!
Ajánlatkérés
Website by Marketing21