Weboldal készítés

Online marketing igényekhez igazított céges weboldalakat készítünk. Ha olyan honlapra van szükséged, ami jobb üzleti eredményeket hoz, írj nekünk!
Weboldal tervezés és design

Céges weboldal készítés

Sok vállalkozás fog bele előzetes tervezés nélkül a weboldal készítésbe. Ennek gyakran eredménye egy stuktúrálatlan, rossz megoldásokat felsorakoztató website, amely marketing célok elérésére nem alkalmas.

A Marketing21 a honlapokra olyan marketingeszközként tekint, amely sokszorosára növelheti egy cég bevételeit.

A honlapkészítést nálunk mindig a marketing és az értékesítési szempontok vezérlik. Jól működő nemzetközi sztenderdek szerint tervezzük meg a céges honlapokat és landing oldalakat, így a későbbi marketing kampányokba fektetett összegek megtérülése jóval magasabb lesz.

Ha a honlapkészítés célja egy cég forgalmának növelése, akkor a Marketing21 weboldal készítés és üzemeltetés szolgáltatása ideális választás lesz.

A Marketing21 weboldal készítés szolgáltatás előnyei

Letisztult design

Az elkészült honlapra az összes versenytárs irigykedni fog: olyan egységes és letisztult designt alkotunk, amire igazán büszke lehetsz. Az ügyfelek garantáltan értékelni fogják a profizmust.

Honlap minden eszközre

Ma már 50% felett van a mobil internetezés aránya, ezért honlapjaink mobilon, tableten és PC-n is jól működnek. Többé nem fog elveszni egyetlen látogató se a gyengébb mobil élmény miatt.

Rövid határidő

Az általunk használt technológia (WordPress CMS) lehetővé teszi, hogy rövid határidővel készüljön a weboldal. Ráadásul később házon belül is elvégezhetők az apró módosítások.

Szerkeszthető felület

Elkészített weboldalaink mind szerkeszthetők későbbiekben fejlesztői tudás nélkül is egy rövid betanítást követően. Ha az átadást követően újabb igények merülnek fel, a weboldalakat modulárisan tovább lehet fejleszteni.

Konverzióra optimalizált honlapok

Marketing ügynökségként általában az általunk készített honlapok célja, hogy a látogatókból vásárló váljon. Online marketing szempontok szerint építünk weboldalakat, így magas lesz a konverziós ráta és javul a megtérülés (ROI).

A honlapkészítés célja

Ha egy vállalkozás honlapjáról beszélünk, akkor szem előtt kell tartani a kitűzött célokat: ezek általában az értékesítés, az értékesítés támogatása (például lead generálás), esetleg állásjelentkezők vagy viszonteladók gyűjtése.

A weboldal készítés során arra törekszünk, hogy a honlap megfogja az érdeklődő kezét már a landing oldalon és a termékek bemutatása után egészen a kasszáig kísérje. Egy jó honlap a mosolygós, felkészült bolti eladó online megfelelője.

Ez a mentalitás biztosítja, hogy később az online hirdetések magas konverziós rátával működjenek. El tudjuk érni, hogy a weblapra érkező látogatók minél nagyobb része hajtson végre a cég szempontjából értékes műveletet (pl: hírlevél feliratkozás, ajánlatkérés leadása, applikáció letöltése, webshopok esetén vásárlás).

A céges weboldal készítés eszközei a Marketing21-nél

A Marketing21-nél az online értékesítésre és marketingre specializált WordPress CMS tartalomkezelő rendszerekre (CMS – content management system) szakosodtunk. Ezeknek a rendszereknek a legnagyobb előnye, hogy a weblap készítés olcsóbban és gyorsabban kivitelezhető, mintha egyedi fejlesztéssel készülne.

A WordPress honlapok azt is lehetővé teszik, hogy ügyfeleink akár saját maguk is szerkeszteni tudják a honlapot: új cikkeket tölthetnek fel, új képeket adhatnak hozzá egy-egy galériához vagy módosítani tudják a bemutatkozó szövegeket és új szolgáltatásokat vihetnek fel.

Ha egy honlap egyedi fejlesztéssel készül, gyakran jóval korlátozottabbak a laikus felhasználók lehetőségei.

Miért ajánlott a WordPress weboldal készítés?

Szerkesztő felület

Nem szükséges minden apró változtatás miatt webfejlesztőhöz fordulni, hisz egy felhasználóbarát szerkesztő felületet is tartalmaz.

Reszponzív honlap

Az általunk készített WordPress honlapok minden eszközön igényesen jelennek meg.

Gyorsan elkészül

Az online üzletben nincs idő 5-6 hónapot várni egy új honlapra vagy landing-re, ezért gyorsan elkészítjük új céges honlapot.

Keresőoptimalizált felépítés

Honlapjaink alkalmasak összetett SEO projektekhez is: beállítjuk a SEO bővítményt, tartalmi blokkokat, weboldal sebességet.

A weboldal készítés integrálása a marketing tervbe

A honlapra is marketing eszközként tekintünk és összehangoljuk működését a további marketing eszközökkel. Egy rosszul felépített weblap a legjobb Displaykeresőmarketing vagy bármely más marketingeszköz hatékonyságát is képes lerontani.

Weboldal készítés közben a legfontosabb szempont nem csak a dizájn, a kreatív elemek és a csillogó külcsín, hanem az is, hogy végigvezesse az érdeklődőket az értékesítési tölcséren.

Ügyfeleinket nem csak a honlap technikai elkészítésében támogatjuk: content marketing szövegírás szolgáltatásunk keretei között az értékesítő szövegeket is megírjuk, designer kollégánk pedig látványos formába önti és ábrázolja is a tartalmakat.

keresőoptimalizálás (SEO) szakértői vagyunk, ezért már a honlap felépítése során hatékony struktúrát, SEO barát technikai hátteret építünk.

A marketingvezérelt honlapkészítés előnyei

  • A weblap készítés során a vásárlói igényekhez alakítjuk a felületet
  • A felépítést a felhasználói szokások szerint alakítjuk ki előzetes piacelemzés alapján
  • A honlapra érkező látogatók nagyobb hányadát győzi meg a vásárlásról, magasabb lesz a konverziós arány
  • A weblap készítése közben átgondoljuk az értékesítési folyamatot, a felhasználói útvonalat is
  • A korábbi érdeklődőket és vásárlókat sem engedi el a honlap, ápolja az ügyfélkapcsolatokat
  • Lojalitást épít ki, megjelennek a visszajáró törzsvásárlók és látogatók
  • Az oldal nem csak működik, hanem felhasználói élményt is nyújt
  • Analitikával támogatja a marketing döntéseket

M21 weboldal projektek

Egy innovatív új honlappal elérheted a kitűzött üzleti célokat.
Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Ajánlatkérés
Website by Marketing21