Webshop marketing

Innovatív webshop marketing szolgáltatások: tanácsadás, webanalitika, PPC hirdetés, social media, feed optimalizálás és AI alapú kampányok.
Ajánlatkérés
Webshop marketingterv összeállítása

Webshop marketing szolgáltatás

A webshop marketing egy különleges része az online marketingnek, mivel a vásárlás már az online térben megtörténik. Performance marketing ügynökségként ez a Marketing21 kiemelt szakterülete: imádjuk, hogy az e-commerce vállalkozásoknál gyakorlatilag minden mérhető. Csapatunk több mint harminc webáruháznak segít nap mint nap a marketing eszközök optimalizálásában.

A stratégiába beletartozhatnak Google Ads hirdetések, CSS Shopping kampányok, keresőoptimalizálás, e-mail marketing, valamint közösségi média hirdetéskezelés és oldalkezelés is. A cél, hogy a marketingeszközökkel releváns célközönséget tudjunk megszólítani és vásárlásra ösztönözni.

Webshop marketing szolgáltatásunkat elsősorban azoknak fejlesztettük ki, akik a teljes marketing eszköztárat lefedő szolgáltatót keresnek, de ha csak egy-egy részterületre keresel ügynökséget, akkor is kérhetsz egyedi ajánlatot. A szolgáltatás elérhető hazai webáruházaknak és külföldre értékesítő cégeknek is. Amennyiben külföldön is hirdetnél (például Szlovákia, Románia vagy Nyugat-Európa), kérjük jelezd az ajánlatkérésben!

Miért a Marketing21?

  • Performance szemlélet: tudjuk, hogy a webshop marketingben csak a bevétel és a megtérülés ráta számít, ezért olyan eszközöket hozunk, amivel ezeket javítani lehet.
  • Specialisták a csapatban: minden munkatársunknak megvan a saját szakterülete, így szakértő PPC hirdetéskezelők, webdesignerek, SEO és content specialisták támogatják a kampányokat.
  • Minden szolgáltatás egy helyen: elég egy csapattal tartani a kapcsolatot, mi megteremtjük az eszközök között az összhangot.
  • 24/7/365 elérhető webanalitika: adatvizualizációs technológiával készülő jelentéseinkkel minden nap nyomon lehet követni a kampányok eredményességét.
Webshop marketing és hirdetéskezelés

Webáruház marketing szolgáltatás előnyei

Dinamikus kampányok

Intelligens hirdetéseinknek köszönhetően a felhasználók kizárólag olyan hirdetéseket látnak, ami megfelel az érdeklődési körüknek.

Performance megoldások

24/7/365 elérhető adatvizualizációs technológiával készült jelentések az eredményekről.

Profi csapat

Komplett marketing csomag: PPC, közösségi média, SEO, tartalommarketing és visual designerek egy helyen.

7+ év tapasztalat

Sikeres webshop marketing projektek számos iparágból: divat, baba-mama, műszaki termékek, játékok, otthon és háztartás, szépségápolás, B2B, stb.

Webáruház marketing szolgáltatás eszközei

Google Ads
Social
SEO
Display és videó
CRO
Webáruház Google Ads hirdetés

Google Ads hirdetéskezelés

A Marketing21 minősített Google Partner ügynökség: ha ránk bízod a PPC kampányok kezelését, akkor biztos lehetsz benne, hogy kihozzuk a maximumot a költségkeretből. Cégünk elnyerte a Search, Shopping, Display és Videó specializációt is a partner programban.

Néhány innovatív megoldásunk, amivel Téged is segíteni tudunk:

  • AI alapú katalógus (feed) optimalizálás a nagyobb elérésért
  • 20% CPC árelőny CSS szolgáltatással
  • Automatizált teljesítmény-alapú termékoptimalizálás, hogy ne pazaroljuk a büdzsét a gyenge termékekre
  • Profi consent beállítások, hogy mindig legyen elég adat
  • Szerveroldali mérésekkel felkészítünk a cookie-mentes világra
Meta és TikTok hirdetés

Meta és TikTok hirdetéskezelés

A két legelterjedtebb közösségi média felületnek köszönhetően hatékonyan növelhetjük egy-egy vállalkozás termékei iránt a keresletet. Az általunk használt intelligens kampányokkal gyakran huszonötszörös megtérülést is el lehet érni.

A hirdetések kezelése során nem csak az azonnali megtérülést tartjuk szem előtt, hanem a vállalkozás márkaértékének növelését is. Katalógus alapú hirdetésekkel és dinamikus kampányokkal szerzünk új vásárlókat ügyfeleinknek, valamint grafikusaink olyan kreatívokat is készítenek, amitől eláll a vásárlók és konkurensek lélegzete is.

Szakértőink tűpontosan kutatják fel és állítják be a célközönségeket, ráadásul csapatunk a hirdetések elkészítése után aktívan menedzseli a kampányokat. Ügynökségünknél nem egyszeri beállításokat végzünk, hanem folyamatos hirdetéskezelést biztosítunk átlátható szerveroldali konverziókövetéssel.

Webshop SEO

SEO a webshop marketingben

A keresőoptimalizálás egy igazi hosszútávú marketing eszköz, melynek megtérülése a legjobb eszközök közé emeli. Legyen szó a technikai beállításokról, linképítésről és PR megjelenésekről, vagy webshop tartalomírásról, a Marketing21 teljeskörűen támogatja ügyfeleket.

A minőségi és egyedi tartalom az online marketingben nagy jelentőséggel bír. SEO leírásainkkal a webáruházat egyszerre igazítjuk a keresőmotorok és a vásárlók elvárásaihoz is. A részletes és érdekes termékekről szóló szövegekkel előre juttatjuk az oldalt az organikus találati listában, miközben tájékoztatjuk a felhasználókat a vásárlással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról is.

Webáruház display hirdetés

Display és videó hirdetések webáruházaknak

A banner képek alapján készített Display hirdetések több millió honlapon jelennek meg, amelyekhez saját grafikusaink készítik el a kreatívokat ügyfeleink elképzelése alapján. YouTube videók vagy Android alkalmazások hirdetési felületein is van lehetőség a megjelenésre webáruházak számára is.

A Display banneres és rövid videós hirdetések azért is kihagyhatatlan részei a webshop marketingnek, mert lehetőség nyílik vizuálisan megjeleníteni az árucikkeket a vevőkszámára. Ügynökségünkben egyedi HTML5 hirdetéseket is készítünk, így ügyfeleink kitűnhetnek a versenytársak közül. Teszünk róla, hogy a piac megismerje és megszeresse a márkádat!

Webshop CRO

Megtaláljuk, hogy mi idegesíti a vásárlókat

A CRO (conversion-rate-optimization) abban segít, hogy megismerjük a vásárlók véleményét a webáruházról, és megtaláljuk az elakadásokat, amivel a vásárlás során szembesülnek. A webshop marketingben ugyanis gyakran azon múlik a siker, hogy 100 látogatóból 1 vagy 5 fog vásárolni.

Néha csak egy-egy apró extra motiváció választja el a vásárlót a tranzakciótól. Segítünk megtalálni a legjobb best-practice-eket, és felmérjük analitika eszközeinkkel, hogy hol akadnak el azok, akik végül nem adnak le rendelést.

Mérhető és megtérülő kampányokkal elérheted az üzleti célokat
Kérj ajánlatot gyorsan és egyszerűen!
Ajánlatkérés
Website by Marketing21