Webshop marketing

Teljeskörű webshop marketing szolgáltatás. A leghatékonyabb marketing eszközök egy helyen: tanácsadás, webanalitika, PPC, social media és marketing automatizálás.

Webshop marketing
webáruház marketing szolgáltatások

Google Partner ügynökség pecsét

Webshop marketing szolgáltatás

A webshop marketing a webáruházak tudatos marketingtevékenységét jelenti. A stratégiába beletartozhatnak Google Ads keresőhirdetések, Shopping hirdetések, keresőoptimalizálás, e-mail marketing kampányok, valamint közösségi média hirdetéskezelés és oldalkezelés is. A cél, hogy a felsorolt marketingeszközökkel releváns célközönséget tudjunk megszólítani és vásárlásra ösztönözni.

A Marketing21 online marketing ügynökségnek nehéz újat mutatni webáruház marketing területen. Csapatunk több tucat webáruháznak segít nap mint nap Google hirdetés optimalizálástól kezdve keresőoptimalizáláson át ötletes kreatív tervek elkészítéséig.

Webshop marketing szolgáltatásunkat elsősorban azoknak az áruházaknak fejlesztettük ki, amelyek teljes marketing eszköztárat lefedő szolgáltatót keresnek, de ha csak egy-egy részterületre keres ügynökséget, akkor is kérhet tőlünk személyre szabott ajánlatot.

A szolgáltatás elérhető hazai webáruházaknak és külföldre értékesítő cégeknek is. Amennyiben külföldön is hirdetne (például Szlovákia, Románia vagy Nyugat-Európa), kérjük jelezze az ajánlatkérésben.

Miért a Marketing21?

  • Performance szemlélet: ingyenes analitika szolgáltatásunknak köszönhetően ügyfeleink is láthatják, milyen arányban térülnek meg a marketing kampányok
  • Specialisták a csapatban: minden munkatársunknak megvan a saját szakterülete, így szakértő PPC hirdetéskezelők, webdesignerek, SEO és content specialisták támogatják a kampányokat
  • Minden szolgáltatás egy helyen: elég egy csapattal tartani a kapcsolatot, mi megteremtjük az eszközök között az összhangot
  • 24/7/365 elérhető webanalitika: adatvizualizációs technológiával készülő jelentéseinkkel minden nap nyomon tudja követni a kampányok eredményességét
  • Közvetlenül a projektfelelősökkel konzultálhat: szakértőink személyesen válaszolnak a felmerülő kérdésekre és havi rendszerességgel áttekintő meeting-re is lehetőséget biztosítunk
Marketing21 webshop marketing ügynökség

Kiemelt webshop partnereink

UNAS webshop logo
Shoprenter Logo
Shoptet Partner Logo

Webshop marketing eredményeink számokban

profi online marketing szakértő

aktívan futó kampány a Google hálózatain

elkészített Facebook és Instagram hirdetés

millió Ft reklámvásárlás évente

Webáruház marketing szolgáltatás előnyei

Dinamikus kampányok

Intelligens hirdetéseinknek köszönhetően a felhasználók kizárólag olyan hirdetéseket látnak, ami megfelel az érdeklődési körüknek.

Performance megoldások

24/7/365 elérhető adatvizualizációs technológiával készült jelentések az eredményekről.

Profi csapat

Komplett marketing csomag: PPC, közösségi média, SEO, tartalommarketing, grafika és marketing automatizáció egy helyen.

5+ év tapasztalat

Sikeres webshop marketing projektek számos iparágból: divat, baba-mama, műszaki termékek, játékok, otthon és háztartás, szépségápolás, B2B, stb.

Büszkék vagyunk rá, hogy ők is minket választottak
L'Occitane - Marketing21 Partner
Expondo - Marketing21 Partner
Netenpiac - Marketing21 Partner
Anro - Marketing21 Partner
Grundo - Marketing21 Partner
Bigbuy.hu - Marketing21 Partner

Webáruház marketing szolgáltatás területei

Google Ads hirdetéskezelés

A Marketing21 minősített Google Partner ügynökség: ha ránk bízza PPC kampányai kezelését, akkor biztos lehet benne, hogy szuper eredményeket hozunk ki a ránk bízott költségkeretből. Cégünk elnyerte a Search, Display és Shopping specializációt is a partner programban.

A hagyományos keresőszavas és Display (banner) PPC kampányok mellett már speciális, webshopok igényeihez igazított Shopping kampány is elérhető a webáruházaknak. A Shopping kampányok elengedhetetlenek az e-commerce szektorban, hiszen a Google hálózatán így lehetőség nyílik a termékek listázására magas megtérülési rátával. Ügynökségünk pedig rendelkezik a megfelelő partnerségekkel ahhoz, hogy 20% CPC árelőnyt biztosítsunk az ügyfeleknek CSS Shopping kampányok segítségével.

Display hirdetések webáruházaknak

A banner képek alapján készített Display hirdetések több millió honlapon jelennek meg, amelyekhez saját grafikusaink készítik el a kreatívokat ügyfeleink elképzelése alapján. YouTube videók vagy Android alkalmazások hirdetési felületein is van lehetőség a megjelenésre webáruházak számára is. A Display banner, valamint akár rövid videós hirdetések azért is kihagyhatatlan részei a webshop marketingnek, mert lehetőség nyílik vizuálisan megjeleníteni az árucikkeket a felhasználók számára. Ügynökségünkben egyedi html5 hirdetéseket is készítünk, így ügyfeleink kitűnhetnek a versenytársak közül.

SEO a webshop marketingben

A minőségi és egyedi tartalom az online marketingben nagy jelentőséggel bír. SEO leírásainkkal a webáruházat egyszerre igazítjuk a keresőmotorok és a vásárlók elvárásaihoz is. A részletes és érdekes termékekről szóló szövegekkel előre juttatjuk az oldalt az organikus találati listában, miközben tájékoztatjuk a felhasználókat a vásárlással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról is.

A keresőoptimalizálás egy igazi hosszútávú marketing eszköz, melynek megtérülése még ma is a legjobb eszközök közé emeli. Legyen szó a technikai beállításokról, linképítésről és PR megjelenésekről, a Marketing21 ebben is támogatja ügyfeleit.

Facebook és Instagram hirdetéskezelés

A két legelterjedtebb közösségi média felületnek köszönhetően hatékonyan növelhetjük egy-egy vállalkozás termékei iránt a keresletet. Az általunk használt intelligens kampányokkal akár huszonötszörös megtérülést is el lehet érni. Azonban a hirdetések kezelése során nem csak az azonnali megtérülést tartjuk szem előtt, hanem a vállalkozás márkaértékének növelését is. Katalógus alapú hirdetésekkel és dinamikus remarketing kampányokkal szerzünk új vásárlókat ügyfeleinknek, valamint grafikusaink olyan kreatívokat is készítenek, amitől eláll a vásárlók és konkurensek lélegzete is.

Szakértőink tűpontosan kutatják fel és állítják be a célközönségeket, ráadásul csapatunk a hirdetések elkészítése után is aktívan menedzseli a kampányokat. Ügynökségünknél nem egyszeri beállításokat végzünk, hanem folyamatos hirdetéskezelést biztosítunk átlátható konverziókövetéssel.

Közösségi média oldalkezelés és márkaépítés

A közösségi médiában nemcsak az értékesítés növelésére, de a márkahűség kialakítására is van lehetőség. A Marketing21 content marketing szakértői magas minőségben, a social media trendeket követve állítanak össze tartalom naptárat ügyfeleink részére, hogy folyamatos és aktív legyen a kapcsolat az oldal követőivel és a webshop vásárlóival.

A webshop marketing szolgáltatással arra is ösztönözhetjük a követőket a közösségi médiában, hogy további kommunikációs csatornákon is kapcsolatba lépjenek velünk. Legyen szó sales funnel kialakításáról, EDM kampányfeliratkozásról vagy YouTube csatorna népszerűsítéséről, a közösségi média ezekre is kiváló eszköz.

Érdeklődik webshop marketing szolgáltatásunk iránt?

Kérjen ajánlatot gyorsan és egyszerűen!

Elégedett ügyfeleink mondták
Rillgo - Marketing21 ügyfél

„Profi, rugalmas, segítőkész csapat. Könnyű velük együtt dolgozni.”

Lakatos Tamás, CEO
Rillgo

Baricza Norbert - Netenpiac.hu

„Nagyon könnyű együtt dolgozni a Marketing21 Kft. munkatársaival. Gyorsak, segítőkészek, széleskörű tapasztalattal rendelkeznek, amit mind hazai, mind külföldi webáruházunk működtetésénél hasznosítani tudunk.”

Baricza Norbert, cégvezető
Netenpiac.hu

ANRO - Marketing21 ügyfél

„Nagyszerű választás volt az online marketing feladatainkat az M21 csapatára bízni! Eredményesen kezelik a Google és a Facebook hirdetési kampányokat, ezáltal sok új vevőt szerezve cégünknek. Köszönjük!”

Tályai Gábor, ügyvezető
ANRO Épületdíszítés Kft.

Marketing eszközök a gyakorlatban

Ingyenes tanfolyam hírlevél feliratkozóknak 

✔️ 6 nap, 6 lecke

✔️ Hatékony, teljesítmény alapú kampányok

✔️ Gyakorlatban tesztelt, bevált módszerek

✔️ Haladó eszközök innovátoroknak

Sikeres feliratkozás: hamarosan küldjük az első leckét!